Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas DGAF »

Lisaks veel juurde, et isegi silmside on loodud ka siis ei tasu usaldada...kahjuks meie liikluses paistab olevat asi nii. :?

Tsikkelröövel kirjutas:

Ilmselt pole enamusel juhtudel siiski tegemist hälvikutega, vaid tavaliste, tavalisest uimasemate või just emotsionaalsemate kaasliiklejatega.
Üks sohver buumeriga nt ei vaadanud täna üldse minu poolegi, kui peateele ette keeras, isegi vaatamata sellele, et kõik teised seisid. Ju ta siis ka neid ei näinud. Ei vilistanud kummi ega midagi. Lihtsalt veeres kossa-kossa ette. Küllap oleks kõhu lahti ehmatanud, kui mul oleks õnnestunud signaalinupule pihta saada. Pidurdamise ja põikamise vahelt polnud aega. Ma ei usu, et ta seda pahast tahtest tegi ja vaevalt ta mind üldse nägi isegi pärast. Aga selliseid juhtumeid juhtub pidevalt, seega sellega tuleb arvestada, see käib tsiklisõidu juurde. Näide on minu poolt toodud just selleks, et näidata - iga jama pole veel hälviklus. Ja selles rubriigis selliseid juhtumeid kirjeldada on kuidagi halamise moodi. Hälvik on siiski tahtlik sigatseja. Aga ka nende lollidega vaidlemine ei vii kusagile. Omaette teema oleks hoopis - kuidas sellises olukorras terveks jääda. Siin vaid üks nõuanne - ära usalda kedagi, kui just silmsidet pole saanud. Ohtlikes kohtades unustage oma õigus - laibal pole õigustega midagi teha. Ja vaadake pidevalt, mis teie ümber toimub. Sellest peaks piisama. Isegi algajale.

born under a bad sign

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”