Järve äärde chillima 7-9 august 2009
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: Järve äärde chillima 7-9 august 2009
Sellist üritust olen ma ammu oodanud ja lõpuks sain oma tahtmise. Seltskond oli viimasepeal Seda nädalavahetust võis nimetada täielikuks lõõgastuseks ja puhkuseks, ainukene asi mille üle oli vaja mõelda, et kas võtta telgist korraga 1 või 2 õlli näppu tuiama minnes
Lisaks sellele sain ka lõpuks aru et küljekohvreid või topcase on vaja, jube on sõita nagu kaamel kui kõik on seljataga hunnikus ja ise ....dega paagi otsas. Sellist lahedat koosviibimist teinekordki, koha valik oli ka super minumeelest ja kui homme tööle ei peaks minema oleksin siiamaani seal ja kõrini järves õlle näpus
Nagu lubatud, siis mõned hädised klõpsud ka http://picasaweb.google.com/hannesp/Bik ... eipsiAares#
Põhjus: parandasin linki veits
-
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
Kõik oli viimasepeal ,lihtsalt super super !!!
Ahjaa - ühte sääske nägin ka
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
Uskumatult fun nädalavahetus... täiesti lagi lihtsalt.
Jälle paras ports uusi tuttavaid juures ning sai joodud/juttu aetud paljudega keda polnud ammu näinud.
Ilmaga vedas ikka räigelt.. lihtsalt super chill oli ja järvevesi oli kah täitsa ok
Pärnakas käskis midagi mul siia foorumisse kirjutada aga kännis pea ei jätnud seda meelde...
5+ ja väga kift, et tulite!
-
- Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
- Tänatud: 2 korda
Väga lahe üritus
,viimasepeal seltskond,kaks pääeva täieliku puhkust !Järve vesi oli kah mõnusalt soe
laupäeval sai tehtud väike tripp, toilase ja seal veits suppeldud ,mõnusad lained olid seal kohati üle 1meetri
Ainuke mis lõppus läbuks läks ,oli Rmk kohalik wc , mis teha kui mõnel sihik paigast ära
Aga üldiselt sellesuve parim üritus uskumatu oli see ,et niipalju rahvast ikkagi kohale tuli ,väga hea näide kuidas masu ja täpe ajal on võimalik üritust/kokkusaamist korraldada 0 kroonise eelarvega.
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
p-4 kirjutas:väga hea näide kuidas masu ja täpe ajal on võimalik üritust/kokkusaamist korraldada 0 kroonise eelarvega.
jutt jumala õige, peale kahte päeava on lisaks peavalule eelarve nüüd jah 0,-
-
- Tsikkel: Freewind
Hea näide sellest, kuidas on võimalik tühja koha pealt pakkida kott, sõita kohta, kus varem pole käinud, kohtuda inimestega, keda varem pole näinud ja sumiseda rõõmsalt kaks päeva pisikeses õlleuimas. Kotkapoegade joomapidude sagedase külastajana võin väita, et ega see koosviibimine eelpoolmainitutega väga ei sarnanenud. Joodi üsna vähe. Õieti nagu polnudki kellelgi õiget pohmakat näha. Samas päris karskusseltsi kokkutulek see ka ei olnud - rahvas oli lahe. Nimede peale on mul s**t mälu, nii et ärge pahandage, kui ma järgmisel kohtumisel jälle tutvuma kipun.
Üritus oli nii hea ,et kohe võiks hakata mõtlema sellele ehk annab midagi sellist enne hooaja lõppu uuesti teha.
Mina jäin väga rahule.
Ühtlasi tänan kõiki kes lõkke ümber vaba ja sundimatu õhkkonna lõid.
Tänan kõiki meeldiva nädalalõpu eest
56915288 Tiit.
Tuli meelde: METSA KUIV!! ja ilmub kuskilt kottpimedast võsast välja Pärnakas
Kuna apsull ei uskunud, et nii palju rahvast tuleb siis lasime piipzuga asjal jah suht suvalt kulgeda nagu looduslik valik vms
Eks teinekord teab, et sellisele koosviibimisele on rahvast tulemas ikka tõsiselt ja orgunnab ennem mingi parema platsi ja värgid.
Motosügis on nüüd järgmine üritus septembris kuhu ma sihtida proovin.. seal alati muhe seltskond ja Raido Remmelgat pole ammu näinud
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Tahaks ka siinkohal tänada meeldivat seltskonda, head ilma ja sääski, kes koju jäid ja segama ei tulnud.
Kes tunnistab pildil oleva topsi enda omaks? Hetkel minu käes.
PS: pildigalerii avaneb pildile klõpsates.
Minu oma on see tops Ma kohe teadsin, et midagi jääb kindlasti maha.
Ivoonu pildid tuntud headuses
56915288 Tiit.
bljad.. ma olen laup keskpäeval argates täis kanget tahtmist tulla te juurde, korra juttu ajada, vette ennast kasta ja siis tagasi tulla.
jõudsin maardusse ja tundsin, et täna pole see päev - marsruut tallinn-riia-tallinn-riia-vilnius-riia-vilnius-riia-tallinn polnud veel kehast lahkunud ja läksin koju tagasi. ilmselge viga. järgmine kord parandan ennast.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Credo kirjutas:marsruut tallinn-riia-tallinn-riia-vilnius-riia-vilnius-riia-tallinn polnud veel kehast lahkunud
t*** sa ei ole ikka lihtne mart...
Kuna organiseerijad üritusel puudusid, siis ei saa neid ka tänada!
Siiski teen kraapsu maani Piipzu ja Madone ees, kes lihtsalt mõttetera siia foorumisse istutasid.
Ilm, koht ja kogused....olid super!
Seltskond oma vanas headuses ja aastatega aina paremaks läheb
Tore oli näha kaadrit, keda "tava formaaadis" üritustel pole kohanud.
Kahju, et pidin laupäeval küll lahkuma, aga loodan, et METSAKUIVA ikka jätkus ja saite ka laupäeval ennast lõkketule valgel soojendada
Lõbusate taaskohtumisteni!
Tark ei torma!!!
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
Minu jaoks oli see esimene suurem üritus, kus osalenud olen. ja muljed on ainult positiivsed.
parim osa on see et maandusin suht umbes seltskonda ehk minu jaoks täiesti võõrasse seltskonda ja kõik on lahked toredad inimesed. huumor jooksis kõik see aeg mis kohal sai oldud
sai vorsti sussutatud siidrit/õllet joodud ja õhtul väiksed viinad, mõned öörahu segavad paugud ja siis tuttu ära hommikul samas tempos edasi
ilmaga vedas meeletult, vesi oli soe, minu jaoks oli see stardipauk sellistel koosviibimistel käimise jaoks
ja kui kodanik nimega Tom juhtub lugema siis võta ühendust lahendame selle väikse rahateema ka ära
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
indumen kirjutas:mõned öörahu segavad paugud
hommikul üks kõvera näoga onu pani oma ratta käima ja kuulas seda tähelepanelikult, et kas tõesti seesama ratas eelmine õhtu paukus
Igatahes. Väga hea üritus. Inimesed olid lahedad ja õlut jagus ka. Ka öine paugutamine oli omal kohal. Pühapäeval tagasi sõites saime ka veidi märjaks
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
no nii muru ka kodus niidetud
mis ma ikka öelda oskan ... lugege 3 viimast lk. kiiduavaldusi uuesti läbi ja saate aru kui hea see üritus oli
positiivne oli ka see, et pühapäeval kui juba kodus olin , saun soe ja istusin nukralt sauna terrassil ilma ühegi õlleta siis tuli meelde et hambahari on ratta kohvris .... jõudes otsaga kohvrisse jättsi süda ka rõõmust löögi vahele .... SEAL OLI 3 ÕLUT
seega kiire arvutus et nädalavahetusega läks ca 20+ õlut tiba viina ja mõned lonksud strohh80
ka mina olin sunnitud olema vägivaldne ja maha lööma selle 1 sääse, kes proovis minuga kehalisse kontakti astuda
tegelikult koht iseenesest oli väga hea ja minu arvamuse kohaselt võiks sellest üritusest saada Peipsi traditsioon kas või 3 korda aastas
ok nüüd tuleb tööle ka hakata
Baltic Chain Runil näeme
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Raiki kirjutas:no nii muru ka kodus niidetud
Sa niitsid peipsi ääres ka muru?
-
Piipz kirjutas:Raiki kirjutas:no nii muru ka kodus niidetud
Sa niitsid peipsi ääres ka muru?
eee...ise küll ei mäleta
Järelikult oli ikka väga hea pidu
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Super üritus oli, täiega meeldis. Seltskond oli ka lahe ja taaskord sa ikka normaalselt lolli juttu ajada ja õlut juua. Siinkohal tervitaks ka seda venda ,kes mu tooli pooleks istus
-
Raigo kirjutas:Super üritus oli, täiega meeldis. Seltskond oli ka lahe ja taaskord sa ikka normaalselt lolli juttu ajada ja õlut juua. Siinkohal tervitaks ka seda venda ,kes mu tooli pooleks istus
Sa parem tervita seda venda kes selle kohapealsete vahenditega uuesti korda tegi ja meil oli rõõm seda pühapäeva poole lõunani kasutada
See variant, et paned tooli kännu peale ja nagu olekski terve.. aint kõvem.... ?
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
madone kirjutas:See variant, et paned tooli kännu peale ja nagu olekski terve.. aint kõvem.... ?
natuke halli teipi, mõned jupid traati ja väheke kirvega arstimist ja oligi tool jälle töökorras
pühapäevane kojusõit oli omaette ooper muidugi, uuskülast startides oli ilus päike paistis, siis sai mõnus sahmaka vihma ja lõpuks selle peale veel peenikest kruusatolmu mis tõusis kolme kamazi rataste alt kuskil ümbersõidul mida mööda ma koju orienteerusin,
kontakt nr. +372 52 58 244
Re: KOHT MUUTUS ca. 500m eemal :D ! Järve äärde 7-9 august 2009
Väga vahva seltskond, lahe koht. Tänud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.