2005 aasta tsiklimatk Horvaatiasse
käinud ise 2x horvaatias väikese bussiga. Teed Poolas on minu arust võrreldes Eesti omadega vähemalt võrdsed kui mitte paremad. olen sõitnud läbi Varssavi nii Tsehhi kui ka Slovakkia poole. Peale Varssavit on minu kogemuste põhjal kõll tipp-topp, probleeme on enne teega enne Varssavit. nagu teada on piirilt poolamaa pealinna 2 teed, millest üks on selgelt parem kui teine (parem läks vist läbi Bialastoki). oht on muidugi teetööd ja vahetavahel esinevad roopad. Politseinikke näha on õnnestunud harva. Need kogemused põhinevad muidugi bussisõidu põhjal.
Horvaatiast niipalju, et see on maa kuhu lähen ilmselt ka 3 korda. Krk saarel pole käinud, peamiselt viibinud Spliti ümbruses, väga ilus riik, enamuses ka sõbralikud inimesed, soovitan väga käia ära ka lõuna pool, kus kliima on hoopis midagi muud, kui põhjas. Poolel teel Zagrebist Splitti on väga ilus rahvuspark ja Splitist Bosnia piiri poole on imeilusad "sinine" ja "punane" järv. Kohapeal soovitan olla min. 5-6 päeva. Tõsistele reisijatele võin anda kohaliku kuti tel.nr. kes saab Spliti ümbruses aidata majutuse leidmisega, hinnad olid üle-eelmine aasta ~15...20eur/nägu mereäärses majakeses. Ise hetkel rattaga sellist matka ette võtta veel ei tihka. Aga teistele EDU.
Horvaatiast niipalju, et see on maa kuhu lähen ilmselt ka 3 korda. Krk saarel pole käinud, peamiselt viibinud Spliti ümbruses, väga ilus riik, enamuses ka sõbralikud inimesed, soovitan väga käia ära ka lõuna pool, kus kliima on hoopis midagi muud, kui põhjas. Poolel teel Zagrebist Splitti on väga ilus rahvuspark ja Splitist Bosnia piiri poole on imeilusad "sinine" ja "punane" järv. Kohapeal soovitan olla min. 5-6 päeva. Tõsistele reisijatele võin anda kohaliku kuti tel.nr. kes saab Spliti ümbruses aidata majutuse leidmisega, hinnad olid üle-eelmine aasta ~15...20eur/nägu mereäärses majakeses. Ise hetkel rattaga sellist matka ette võtta veel ei tihka. Aga teistele EDU.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.