Politsei "peidupaigad"

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

SheN
Tsikkel: Yamaha MT-03
Tänatud: 1 kord

Re: Politsei "peidupaigad"

Lugemata postitus Postitas SheN »

Tok-Tok`i jutu põhjal ja enda kogemusest võib järeldada, et tegemist tõelise kõvatajaga kes ise vilistab liikluseeskirjadele ja käib teistele kõvat tegijat näitamas. Sellised tropid politseis ainult kahjustavad nende mainet ja tekitavad tahtmist järgmine kord mitte pidurile vajutada vaid rutskat väänata.

Kymnesse :bsmile:

Patt on tänapäeva elus ainus tõeline värvikas element.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Oi jah... selle reporteri klipi ja teie juttude põhjal jääb tõepoolest mulje nagu tegu oleks mõne jorsiga, kes sai mendiks ja nüüd kõvatab ning elab oma puudujääke võimunäitamisele välja.

Ma ei tea kuidas nende uued rattad kuid vanad suzukid olid neil küll nii ümber ehitatud ja täiesti MITTE EL NÕUETELE vastavaid jubinaid täis topitud, et nad võiks ise omale iga 5m tagant paberi kirjutada... ja siis tuleb see ahv mölisema kellegi nr. laua paigutuse üle mis mõnel rattal tänapäeval on juba täiesti stock.

Kunagi sain isegi nr. laua pärast kordus ülevaatuse ja laksu kätte... mingi 3 a. tagasi? Siis pärast mustika keskuses kohtasin ca. 2x seda siklimenti era ajal.. küll oli häbi, KÜLL OLI HÄBI.. no tasus tal siis ära nussida? Ise näost punane ja pööras pilgu kohe ära.. usun, et see on palju karmim psüühiline õppetund talle kui mingi ticket.

Kasutaja avatar

rzz
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas rzz »

Ma ei tea kas mul sattus hea päev olema, aga minu kogemus eelmainitud Moor'iga on küll positiivne. Kiirus läks maanteel pisut suureks ning vastutulev patrull mõõtis ära, 8km hiljem oli eelmainitud härra oma Uamana'ga mul kõrval ning vibutas peatuma. Selle asemel, et lõiget väänama hakata, arutlesime minu sõidustiili ja kiirusevaliku üle ning sellest, kuidas minu sõit autojuhtidele tsiklistidest halva mulje jätab kuid lõpuks piirdus suusõnalise hoiatusega (pabereid ei määritud ja peale juhtimisõigust tõendava dokumendi samuti ei kontrollitud). Tekitas küll tunde, et politsei või mitte - tsiklistid hoiavad kokku.
Loo moraal: eks enda suhtumises ole vast ka üht-teist kinni.

I had a life once. Then I bought my first bike.
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas makuke »

Ma lisaksin omaltpoolt kogemused teiste tsikli politseidega. Vanus mängib ka olulist rolli, ükskõik kui viisakas ma ka ei oleks, millegipärast on selline üleolev suhtumine a´la "kes sina selline oled?" linnas 2X kiirendamise eest hoiatus tehtud (kiirust ei ületanud, lihtsalt esimese käiguga kohe 50-neni) jne..liiklen korralikult kuid siiani mitme kokkupuute ajal ei ole ma normaalset suhtumist kohanud. Nagu ARKi eksam, kui ma tsikliga ise kohale sõitsin siis oli ka Igor (terVITUS talle) päris äksi täis. Minumeelest on need inimesed imelikud, mis see nende asi on, tehku oma tööd! Politsai sama moodi, paljud räägivad heast kogemusest aga kui ma tsiklipollarit tervitasin siis keeras otsa ümber ja tahtis ära väänata ohtliku sõidumaneeri eest, sest 1 käsi oli ju lahti :wack: tükk aega seletasime seal ja siis pääsesin aga jällegi...SUHTUMINE oli :oops: :oops: :oops:

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Ehh mis siin ikka jahuda ühe või teise kodaniku töövõtete üle. Eks kõigil ole häid ja halbi päevi. Pealegi ei näe mina midagi valet selles, et politsei otsustas ridadevahel sõelujad kinni pidada ja kui selgus et neil lube ka ei ole no loks ju et trahv/plate ootamas. Mis aga puutub sutlemist/käitumist, siis "it takes two to tango". Ise pean ka päevast päeva suhtlema inimestega, naeratama ja tänan ja palun, vahel lihtsalt käib klõks ja on ka veidi karmimalt öeldud kohas kus võib olla oleks võind silma kinni pigistada naerunägu teha ja muiata nagu halva nalja peale. Juhtub nohh. Ja ärge nüüd tulge keegi mulle seletama et juu siis mul vale elukutse ja ma ei peaks inimestega suhtlema või midagi sellist. ei ole olemas masin/inimest kes aind 100% naerataks ja kelle suust/tegudest vaid viisakusavaldusi tulekski. Paljud teist kommenteerijatest ise politseiametit pidand on? Pakun et mitte keegi või üksik. Te ei tea mis suhtumisega ja inimestega nad peavad päevast päeva rinda pistma, iga teine arvab, et "ment on m**n*" ja näitab seda ka igal võimalikul viisil välja.
Endal kogemused vaid Tartu motopolitseinikega ja need küll igati viisakad, paar korda kontrollitud, paar korda trahvgi tehtud ja lubadest ilma jäetud. Kõik enda süü tõttu, ei hakkand vastupunnima kedagi kuhugi läbi lillede saatma vaid suhtlesin viisakalt ja minuga suheldi viiskalt ka vastu. See foorumis paukumine, et kui saaks sõidaks eest kui kui kui... Kui sa sellega aind ennast ohtu seaksid siis jumal sinuga anna minna sõida või kohe vasta seina või kuhugi piirdesse pasteediks. Kuid linnas eest ajades sead kõik teised ka ohtu, hea kui midagi ei juhtu ja pärast saad sõprade seltsis õlle taga või foorumis edasi kõvatada, et näe raisk ajasin mendil eest. Kuid kui endaga mõne süütu kõrvalseisja kabeli kaasa vead siis veidi pahasti.
Vähem kisa rohkem villa(loe. sõitu) :bsmile:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Hurt kirjutas:

Ehh mis siin ikka jahuda ühe või teise kodaniku töövõtete üle. Eks kõigil ole häid ja halbi päevi. Pealegi ei näe mina midagi valet selles, et politsei otsustas ridadevahel sõelujad kinni pidada ja kui selgus et neil lube ka ei ole no loks ju et trahv/plate ootamas. Mis aga puutub sutlemist/käitumist, siis "it takes two to tango". Ise pean ka päevast päeva suhtlema inimestega, naeratama ja tänan ja palun, vahel lihtsalt käib klõks ja on ka veidi karmimalt öeldud kohas kus võib olla oleks võind silma kinni pigistada naerunägu teha ja muiata nagu halva nalja peale. Juhtub nohh. Ja ärge nüüd tulge keegi mulle seletama et juu siis mul vale elukutse ja ma ei peaks inimestega suhtlema või midagi sellist. ei ole olemas masin/inimest kes aind 100% naerataks ja kelle suust/tegudest vaid viisakusavaldusi tulekski. Paljud teist kommenteerijatest ise politseiametit pidand on? Pakun et mitte keegi või üksik. Te ei tea mis suhtumisega ja inimestega nad peavad päevast päeva rinda pistma, iga teine arvab, et "ment on m***" ja näitab seda ka igal võimalikul viisil välja.
Endal kogemused vaid Tartu motopolitseinikega ja need küll igati viisakad, paar korda kontrollitud, paar korda trahvgi tehtud ja lubadest ilma jäetud. Kõik enda süü tõttu, ei hakkand vastupunnima kedagi kuhugi läbi lillede saatma vaid suhtlesin viisakalt ja minuga suheldi viiskalt ka vastu. See foorumis paukumine, et kui saaks sõidaks eest kui kui kui... Kui sa sellega aind ennast ohtu seaksid siis jumal sinuga anna minna sõida või kohe vasta seina või kuhugi piirdesse pasteediks. Kuid linnas eest ajades sead kõik teised ka ohtu, hea kui midagi ei juhtu ja pärast saad sõprade seltsis õlle taga või foorumis edasi kõvatada, et näe raisk ajasin mendil eest. Kuid kui endaga mõne süütu kõrvalseisja kabeli kaasa vead siis veidi pahasti.
Vähem kisa rohkem villa(loe. sõitu) :bsmile:

Väga õige jutt! Lihtsaim enese vigades on süüdistada teisi, kuigi me kõik teame, kes selles süüdi on!

Kasutaja avatar

madone
Mode

No ja mendil endal on tänu "töö privileegidele" lubatud LE rikkumine siis?

Miks need mendid endla tänavat ei patrullinud kõik see aeg kui seal remont oli? Kas need põmmpead kes üle 3 rea kõigile ette keeravad on vähem oht kui nood bikedega pirtal sõelujad?

Meie politsei oskused piirduvat turvavöö, lubade, kiiruse ületamise ning A rajal sõitmise kontrollimisega. KÕIK - pmst. tõestatud fakt :D
See, et haabersti ringil patrull rahuliku näoga tilli näpib kui ringipeal mingi idikas tekitab veerand ringiga 5 ohtilku sitatsiooni kaasliiklejatele ON TÄIESTI NORMAALNE!

No kas jätab meie politseist hea mulje? onju? :)

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

No ja siis kui politsei hakkab raamatus näpuga järge ajama ja absoluutselt iga rikkumise eest trahvi tegema, siis on ju jälle kellelgi häda ja tuleb foorumisse lohutust otsima, et küll need mendid on ikka m**n* nüüd väänavad iga asja eest trahvi ei tea kas riigil raha jälle vähe või tulemuspalk kehtestatud....
No sorry kui kellelgi varvastele astusin aga ükskõik mida ei tehtaks või tehtaks alati on kellelgi midagi selle kohta kobiseda ja targutada jne.
Politsei on alati olnud ja ka tõenäoliselt jääb alatiseks enamuse silmis halvaks ja idioodiks, selle vastu ei saagi. Sõitke parem mis te halate :D

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Hurt kirjutas:

No sorry kui kellelgi varvastele astusin aga ükskõik mida ei tehtaks või tehtaks alati on kellelgi midagi selle kohta kobiseda ja targutada jne.

+1 (w) :bsmile:
Ja selline reegel ei kehti vaid mentidega, vaid kõigega. Näiteks eelmises töökohas autojuht hädaldas kevadel, et teed on ikka jubedad ja suvel hädaldas, et küll alles remondivad, üldse sõita ei saa :wack:

Vingumiseks leitakse alati põhjust.

Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

Nuttu ja hala, aga keegi ei taha peeglisse vaadata ja tõdeda, et näe "ma teen ka vigu...tegin vea ja maksan selle eest..."
Nokk kinni, saba lahti....

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Kasutaja avatar

madone
Mode

Hurt kirjutas:

No ja siis kui politsei hakkab raamatus näpuga järge ajama ja absoluutselt iga rikkumise eest trahvi tegema, siis on ju jälle kellelgi häda ja tuleb foorumisse lohutust otsima, et küll need mendid on ikka m**n* nüüd väänavad iga asja eest trahvi ei tea kas riigil raha jälle vähe või tulemuspalk kehtestatud....

No ja põhi asi siis tulebki selline demagoogia.. blaa blaaaa wääää waaaa.

Ära sa kah nuta selle üle, et inimesed arvamust avaldavad... oleme kokku leppinud?

Ma võiks samamoodi laia juttu rebima hakata, et politsei võiks kah kõigepealt iseendasse vaadata ja teha tööd kuna talle meeldib see töö niii väga ja ta tahab oskamatuid idioote liikluses harida, näiteks minna selle lamba juurde seal rismikul ning teha selgaks üht koma teist LE-st. Seda juba ei juhtu!!! Sellepeale sügatakse kotti ja resetitakse kiirusemõõdiku näit, et järgmist ummikus olijat sihtida, kes liigub 10 kmh..... MILLEKS?

Kogu värk elust enesest.

Aga eks ta ole.. pole mõtet ****** torkida, läheb veel haisema.. parem võtta tsikkel ja sõitma minna :D

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Peterburi teed mööda linna poole Neste tanklas meeldib politseil ka piiluda. Talvel on eriti hea lumehunniku taga olla. Seal 50 ala, sõitsin autoga midagi kopikaid üle 70-ne, minu ees oli mersu ja kõrval sõitis veel mingi asi, aga mingi ime läbi võeti ikka mind maha, ainult tundus, et eit vaatas vist autode järgi, keda maha võtta ja trahv ära väänata.

Ja seoses selle Mooriga, ei tea muidugi kas oli tema, aga lugedes kui korralik liikleja ta on, siis võis vabalt ka olla tema. Seal kus peterburi tee on nelja realine, seisin tee ääres, et vett välja lasta, kuulen oooo mingi tsikkel tuleb vist hea vilega, tuligi yamaha politsei ratas, sinised vilkurid viljusid aga ei pannud küll kedagi kiirustajat varem tähele, keda taga oleks võinud ajada, läheb 10 minti mööda ja alles tuli see ratas vastu, nüüd juba pani hea vilega mööda ja oli unustanud isegi vilkurid tööle panna. Ei tea kas keegi niisama nautis kiiret sõitu või milles oli asi, tagaajamise moodi see igatahes ei tundunud.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

jami

Lugemata postitus Postitas jami »

Ei viitsind kogu teemat läbi lapata, ent kindlasti on Hiiumaa tsiklistid juba kirjutanud "Suura tütre" põhiföönitamiskohast Kõrgessaares. Iga mees, kes sõidab Kärdlast Kõpu poole, saab oma kiirust kontrollida täpselt 6 majaga "linnas" mille keskel asetsevale karjamaale on politsei porised jäljed sisse sõitnud, et jumala pärast 50ga sõitmise liikluskultuur ei raugeks.
Isiklikult olen väga poolt, et maapoodide juures laupäeva- ja pühapäevahommikuti puhkpille lastakse mängida, et jõhvikanäolised jääknähtudega potentsiaalsed kaklejad saaksid oma pileti tsemendi peale, aga täiesti tühjal sileda asfaltiga teel ei peaks küll kindlasti juukseid kuivatatama.

Aprillis Pegasuses!!!
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Kes Jõgeva TRFF-il käisid, teavad, et pärast paraadi laupäeval Jõgevalt Kuremaa poole pöörates ootas tsiklimehi kamp sini-valgeid autosid ja mootorrattaid 2 tk , mida nad seal kontrollisid ja mille eest pabereid kirjutasid, millistega tuleb hiljem panga kaudu nende tööd innustada, ma ei tea, kuna vastavalt luureandmetele olin nende asukohast teadlik ja vältisin nimetatud marsruuti. Mina läksin Jõgevalt üle vana silla Kassinurme poole ja sealt edasi vasakule ning tulin mõned kilomeetrid enne Palamuse-Kuremaa risti maanteele välja ning sealt juba edasi laagripaika. Purjus ma ei olnud ja sõidukiirust poleks ka ületanud, kuid minu juhitav diiseltsikkel kandis nn. numbrimärki " DIISEL 01" ja sellest oleks neile täielikult piisanud. :ner:
Ehk keegi viitsib kirjutada, millist jahti seal peeti. :bsmile:

sarapuu
Tsikkel: ei ole
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sarapuu »

miilits kirjutas:

Kes Jõgeva TRFF-il käisid, teavad, et pärast paraadi laupäeval Jõgevalt Kuremaa poole pöörates ootas tsiklimehi kamp sini-valgeid autosid ja mootorrattaid 2 tk , mida nad seal kontrollisid ja mille eest pabereid kirjutasid, millistega tuleb hiljem panga kaudu nende tööd innustada, ma ei tea, kuna vastavalt luureandmetele olin nende asukohast teadlik ja vältisin nimetatud marsruuti. Mina läksin Jõgevalt üle vana silla Kassinurme poole ja sealt edasi vasakule ning tulin mõned kilomeetrid enne Palamuse-Kuremaa risti maanteele välja ning sealt juba edasi laagripaika. Purjus ma ei olnud ja sõidukiirust poleks ka ületanud, kuid minu juhitav diiseltsikkel kandis nn. numbrimärki " DIISEL 01" ja sellest oleks neile täielikult piisanud. :ner:
Ehk keegi viitsib kirjutada, millist jahti seal peeti. :bsmile:

juhilube kontrollisid ja puhuma panid...muu neid ei huvitanud. Isegi minu tegemata TÜV ei pakkunud neile pinget :D

ega vähe ei ole
Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

Tervitaks kahte politseitibinat kes mulle Tallinnast tulles Viljandi maantel Luige kandis spidoka järgi 65 km/h ette tiksuma jäid ning kui ma neist mööda astusin, siis panid disko käima :)

Olid teised kuidagi eriti rõõmsas tujus, kontrollisid dokumente, vibutasid näppu ja taandusid siis ohutusse kaugusesse :bsmile:

Selle relvaga jahivad:
Pilt

Viimati muutis Tar, 16 Aug 2009, 12:44, muudetud 1 kord kokku.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Tar kirjutas:

Selle relvaga jahivad:

Kui nad seal pildil pargivad, siis on nad tõesti eeskujulikud tibinad.. Isegi peatumine sellises kohas ilma erivahenditeta (vilkurid) on minu meelest keelatud. Või peaks olema.

Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

reimps kirjutas:

Kui nad seal pildil pargivad, siis on nad tõesti eeskujulikud tibinad.. Isegi peatumine sellises kohas ilma erivahenditeta (vilkurid) on minu meelest keelatud. Või peaks olema.

See on mingi kolm aastat vana pilt mis ma leidsin, vaevalt, et need samad tibinad olid ;)
http://kuritai.blogspot.com/2006/08/701 ... 4-amm.html

Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Sry, ei leidnud paremat teemat kuhu see tõsta....aga viimane lõik artiklist lugege eriti hoolikat läbi :bsmile:

http://www.parnupostimees.ee/?id=150187

Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

:D Selle blogi pidaja on küll kurjast vaimust vaevatud! :lol:

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Kuritäi on endale hea ventiili leidnud :D (nimi on ka hea).

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Tarts kirjutas:

:D Selle blogi pidaja on küll kurjast vaimust vaevatud! :lol:

Mõnes sissekandes see kärbes keerab küll vinti üle ja nii mõneski eksib rängalt :wack:

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Krizto
Tsikkel: Dnepr MT-9

Lugemata postitus Postitas Krizto »

Tihti passivad võmmid Rannametsa kandis kusagil põõsas. Alles hiljuti sõitsin Häädemeste poolt Pärnu poole ja üks auto hoiatas mind tuledega, 110 km/h > 90 km/h ja nii ma tiksusin, motopolitseinik passis seal oma radariga ja mõõtis kiirust, kuna tavaliselt sõidavad nad kambas siis aimasin, et midagi on mäda ja tiksusin 90 km/h edasi ning võta näpust, 800m - 1000m eemal oli teine motovõmm künka taga peidus radariga, kaugelt poleks teda näinudki. Igatahes seekord ma liikluspolitseid sponsoreerima ei pidanud, naljakaks tegi asja aga see, et too teine vahtis mulle otsa sellise näoga, et kuhu ma nii vaikselt tiksun :mrgreen:

Krizto <- keela ning saan indu juurde :mrgreen:

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Viimase paari nädala jooksul on Peterburi mnt-l Tallinna piirist Viitnani vähemalt kahte, mõnikord kolme patrulli näha olnud. Sõidan seda teed iga päev ca 17-18 vahel õhtul, päris tihti suudavad uute kohtadega üllatada.

Kohad Tallinna poolt alustades:
Loo bussipeatus
Maardu mõisa teeots, võivad olla ka teisel pool teed bensukas ja mõõta linna poole tulijaid.
Enne Jägala viadukti tagasipöörde kohas, eraldusribal.
Kodasoo bussipeatus
Kuusalu viaduktist pisut Narva poole kummalgi pool tee ääres
Loksa ristis bussipeatuses
Läsna bussipeatuses (NB, seal on 90 ala, nähtavus piki sirget oma paar kilomeetrit)
Läsna bussipeatuse vastas künkal, metsa servas
Loobu Viadukti mahasõidul (Narva poole).

Lisaks olen paari viimase nädala jooksul iga päev vähemalt ühte patrulli näinud Loobu-Tapa teel, möödunud neljapäeval oli seal vist kokku kolm patrulli, sh vähemalt üks tsikkel (teist ei näinud).

K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Seal Tapa-Loobu teel pannakse vist tihti kägarasse. Äkki keegi avastas, et peaks seal preventsiooni tegema.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Kiluf

Lugemata postitus Postitas Kiluf »

sorri, kui need kohad on öeldud, ei viitsinud päris läbi lugeda kõike

mina olen märganud mente:
*pärnu maanteel, kui sõidad üle viadukti linna poole, seal all kohe mõõdavad
*botaanikaaia parklas (seal teel on 30 ala, tavaliselt sõidetakse seal julgelt 50-60 km/h)
*ei mäleta tee nime, üks kahest - kas rummu tee või kose tee, seal postkontorist tiba edasi, lasnamäe poole sõites, samuti 30 või 40 ala, kipuvad pahatihti mõõtma

jurik

Lugemata postitus Postitas jurik »

Miks on partullautos kaks politseiniku? Sest üks oskab lugeda ja teine kirjutada.
21 augustil.09 pidas mind Tallinn-Tartu 51 km´l külmade vilavate silmadega kirjutada ja lugeda oskav motopolitseinik M.Moor kinni.
Tulin tiksudes Tallinnast-Paide suunas. Eks neid autosid ikka ette jäi ja mööda sõidetud ka. Vahetult enne kinnipidamist möödusin ees liikuvast õppesõitu tegevast 1 seeria BMW-st (märk oli tagaaknal) mille kiirus oli ca´80. No selge, et tegin enne vastutulevaid autosid kerge möödasõidu mis võis päädida kuni 20km/h üle. Kohe peale manöövrit märkasin eemal põõsastes seismas valget tsiklit ilma juhita ja kohe oli selge, et nüüd olen radaris. Sõitsin edasi ja ei pablanud, sest kiirus oli minu arvates ok. Peale kurvi metsavahel oli paar teeotsa, aga polnud põhjust sinna sisse keerata. See-eest keeras põõsatest mootorrattaga välja nimetatud politseinik ja varsti paistiski peeglitest üksik ratsanik mulle lähenevat. Mõtlesin, et no "Dj"kohe ei saa ilma värvimuusikata. Peale mulle mõeldud peatumise märguannet pidasin bussipeatuses kinni. Olin kaine ja dokumendid korras jne. Aga siis tuli avaldus, et ma olla kihutanud radarisse 150-ga! No see oli mulle laks allapoole vööd. Pidasin seda esialgu halvaks naljaks, aga see polnud hea ega halb nali. See oli reaalsus.
Kirjutasin kohapeal ka selgituse, et ma olin trassil aeg-ajalt ikka möödasõidul, aga püüdsin jääda lubatud km/h piiridesse, et KUI, siis 10-15km/h üle, ei enamat. Dokumendid anti (40 aastasele) "rullnokale" tagasi ja sõit jätkus, väärteoprotokoll taskus ja millel ilutseb 55km/h üle.
Ega ta ise paremini ei sõitnud. Lahkudes TLN poole pani ta esimeste käikudega ja tulede vilkudes peeneks ja polnud tal vaja kellegile järgi kimada, pigem tekitas ohtliku olukorra autode vahel laveerides. Karistamatuse tunne nagu meie poliitikutel.
Minu küsimus. Kas üksi olev politsei ikka saab mulle seaduslikult radarinäitu ette visata ja öelda, et see 150km/h oli sinu kiirus!? Ok, näitas ja siis!? Näita ka videolt, et see olin konkreetselt mina, näita, et see oli minu tsikliga ja reg.numbriga sõidetud kiirus! Kuidas kavatsetakse tõestada, et see oli minu kiirus? Mina seda omaks ei võta. Usun, et minu sõbra õppejõust jurist teeb selle protokolli pihuks ja põrmuks. Kuulmiseni.
http://www.reporter.ee/2009/07/31/polit ... rratturid/

Tarts

jurik kirjutas:

...

Peaksime nüüd sinuga koos nutma? Vihastama? Karjuma? Mis selle posti mõte oli? Selles teemas siin? :wack:
Tead seda muinasjuttua Kavalantsust ja Vanapaganast, kus Vanapaganale tõrva silma kallati ja kui ta käest küsiti, kes tegi, siis vastas: "Ise tegi!" Rikkusid - jäid vahele - said karistada. Loogiline ju! Mille vastu sa vaidled? Või peaks tsikli seljas olema kaks politseinikut, et sulle midagi tõestada? Naljahammas.

Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Tarts kirjutas:
jurik kirjutas:

...

Peaksime nüüd sinuga koos nutma? Vihastama? Karjuma? Mis selle posti mõte oli? Selles teemas siin? :wack:
Tead seda muinasjuttua Kavalantsust ja Vanapaganast, kus Vanapaganale tõrva silma kallati ja kui ta käest küsiti, kes tegi, siis vastas: "Ise tegi!" Rikkusid - jäid vahele - said karistada. Loogiline ju! Mille vastu sa vaidled? Või peaks tsikli seljas olema kaks politseinikut, et sulle midagi tõestada? Naljahammas.

Lugesid läbi teksti üldse või? Teksti mõte oligi, et ta ei sõitnud 150ga!

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'

Tarts

Junzu kirjutas:

Lugesid läbi teksti üldse või? Teksti mõte oligi, et ta ei sõitnud 150ga!

Olid kõrval?
Tõesta et ei sõitnud.
Politsei tõestas radari näiduga - millega sina seda tõestad?
Ja postitus on jätkuvalt vales teemas, see vingumise koht oli mujal ...

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”