ARK järjekorrad eri kohtades
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Re: ARK järjekorrad eri kohtades
Tallinna kohta niipalju, et sõiduaegade registreerija Kristel on (oli vähemalt minuga ) väga tore ja abivalmis ning minu palve peale teavitas operatiivselt enne ametlikku eksamiaega (ca. 2 ndl järjekord) tekkinud vabadest aegadest!
Ise passisin neid paberivabast ARK-ist ka, kuid selgus et seal näitab ainult B-kat aegu ja lõpuks kadusid mul üldse kõik võimalused sealt mingeid aegu vaadata
parimat,
Jaanus
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
j6rr- kirjutas:tartus on hetkel ca 2 nädalat järjekord.
ise esmaspäeval eksamile
Sõidul on jah 1,5-2 nädalat, teoorial on järjekord alla nädala.
Btw, esmaspäeval on Tartu ARK kinni.
-
Teema algataja
miu kirjutas:j6rr- kirjutas:tartus on hetkel ca 2 nädalat järjekord.
ise esmaspäeval eksamileSõidul on jah 1,5-2 nädalat, teoorial on järjekord alla nädala.
Btw, esmaspäeval on Tartu ARK kinni.
jah nüüdsest edasi on kinni.
täna veel võeti eksameid vastu.
ise sain a2 kätte
eksamineeria oli harri aas.
eksam ise suht lihtne, harril oli ka vist hea päev, igatahes maru heas tujus oli. vb sellepärast tundusgi lihtne
-
Teema algataja
Käisin eelmine nädal, alguses öeldi et üldse ei registreerita momendil. Küsisin, et millal siis, ja siis tuldi tagasi, sain ajaks 21 juuli.
Kuni selle ajani vist pole võimalik A-kati teha, mingi puhkuse moodi asi...
Keegi oskab öelda Rapla ark järjekorra pikkust sõidule? Tulid nad ju puhuselt just välja
Kõige täpsema ja kiirema info ARK eksamite järjekordade kohta saab kui neilt endilt küsida nt meili teel. Mina sain mõne tunniga vastuse neilt. http://www.ark.ee/atp/index.php?id=199
sealt valid sobiva büroo ja saadad meili.
-
Teema algataja
Täna panin tallinna arkis aja ja sain 13ndaks kell 4, sel päeval oli see ainuke vaba aeg seega äkki keegi oli asja lasknud tühistada vms, uskumatult lühike, esimene kord kui panin ootasin 3 nädalat ja mõned päevad peale
-
- Tsikkel: Kawasaki Er-6n
- Kontakt:
Endal ka nüüd autokool ühel pool ja vaja ARKi minna. Teooriaeksami saab tehtud ilmselt kiiremini kui kaks nädalat oodates? Ma pole üldse uurinud asja...
reserva kirjutas:Endal ka nüüd autokool ühel pool ja vana ARKi minna. Teooriaeksami saab tehtud ilmselt kiiremini kui kaks nädalat oodates? Ma pole üldse uurinud asja...
Mina sain umbes kuu aega tagasi tallinna arkis teooria järgmiseks päevaks sõiduga tuli natuke oodata (2 nädalat)
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Sauel augustisse enam ei mahu ja saptembriks hakatakse registreerima (täna öeldu põhjal) järgmisel nädalal.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Rapla ark'is saab teooriat teha iga kolmapäev ja reede
-
Teema algataja
Jyrr kirjutas:Kas keegi teab mis seis praegu Tallinnas ja Sauel on?
sain eile pannes aja 13ndaks ehk siis 10 päeva tallinnas, sauel alles septembris.
-
- Kontakt:
e-thug kirjutas:Jyrr kirjutas:Kas keegi teab mis seis praegu Tallinnas ja Sauel on?
sain eile pannes aja 13ndaks ehk siis 10 päeva tallinnas, sauel alles septembris.
Mulle tundub ka, et Tallinnas ei käigi see asi praegu väga vaevaliselt: teooriaaja oleks ka saanud järgmiseks päevaks (endale ainult ei sobinud). Ja siin just keegi ütles ka, et sõitu vaja kaks nädalat oodata. See pole sugugi pikk aeg
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Tegin täna Raplas teooria ära ning sõiduaega kirja pannes pakuti võimalus kohe täna ka sõit ära teha. Aga kuna endal ei mänginud välja, siis järgmise aja sain järgmiseks kolmapäevaks. Suhteliselt kiiresti käib asi.
-
- Kontakt:
No nii... kui ma ennist kirjutasin, et teooria sai järgmiseks päevaks, siis sõidu sai kolme tööpäeva pärast (no oma rattaga muidugi). Nii et mingit järjekorda pole
tere
täna pakuti tln arkis aug lõpuks linna eksamit.
Kas oskab keegi kommenteerida Rapla järjekordasid? Sauel siis veel pikem ootamine..
yes, Sir kirjutas:Sauel jahh täna sain 4ndaks septembriks.
Aru ma ei saa mis valemiga need järjekorrad nii pikad kas tõesti nii palju inimesi soovib eksamit teha?????või see kellegi mugavus ja laiskus et 3 inimest päevas ja kõik.
Teooria eksami saab vist kohe Tallinnas ära teha ?
Jutt käib siis sõidu eksamist ?
-
Teema algataja
mofomofo kirjutas:Teooria eksami saab vist kohe Tallinnas ära teha ?
Jutt käib siis sõidu eksamist ?
Teooriasse saab suht kohe jah.
ghost-r kirjutas:yes, Sir kirjutas:Sauel jahh täna sain 4ndaks septembriks.
Aru ma ei saa mis valemiga need järjekorrad nii pikad
kas tõesti nii palju inimesi soovib eksamit teha?????või see kellegi mugavus ja laiskus et 3 inimest päevas ja kõik.
Sauel viib tsikli eksameid läbi samad kes autodelgi, vb sellepärast.
Täna pakuti Raplas aega järgmiseks nädalaks aga töö tõttu ei saanud ma seda võtta. Nii et kes eksamile tahab siis esmasp kohe ARki ukse taha
13 aug tegin Pärnus teooria eksami ja sõitu pakuti 19ndaks. Niiet pole asi nii hull enam vist?
ghost-r kirjutas:Täna pakuti Raplas aega järgmiseks nädalaks aga töö tõttu ei saanud ma seda võtta. Nii et kes eksamile tahab siis esmasp kohe ARki ukse taha
Rapla ka otsaga septembris
-
Paberid viisin Tartu ARK-i sisse 01.09.2009 ja teooriat sain teha juba järgmisel päeval. Sõit määrati 11ndaks, nii et pole vaja end päris halliks oodata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.