Milline ratas esimeseks siis osta?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Re: Milline ratas esimeseks siis osta?
noooh kuidas võtta... sissepritsel on omad plussid ja miinused. miinused on näiteks bensu ettesöötmine rõhu all. plussid on võibolla lihtsam "tuunimine"
öko kohta ei oska ka öelda, LC4 karpamootoriga võtab näiteks vähem kütust kui Pegass/Bemm/Yamu 600 sissepritsega seeria.
mis teil karpade vastu on? Kui sissepritse või benapump tee peal üles ütleb, siis on ikka täitsa pupu. Karpadega saad vähemalt ise midagi teha. Mul vahepeal kadus ka usaldus karpade vastu aga kui natuke õpid selle ehitust jagama ja valest kohast uusi düüse ei telli, siis on kõik kontrolli all
sumpadega on ka nii, et see oleneb kuidas nad seestpoolt villatatud on. mina võin vabalt põse vastu sumpapütti panna ka peale pikemat sõitu. osadel ratastel läheb pütt tõesti liiga kuumaks aga see on parandatav.
Ehk siis kui rahhi on, meeldib matkata aga tahad ka hullata, siis LC4 adventure on ka väga kõva püss Tahetakse seda paigutada uue Tenere kõrvale kuid mina väidan, et see on ikkagi klass omaette. Primo võib sulle palju pajatada sellest masinast.
ja üks tdm900 on endiselt pakkuda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.