Milline ratas esimeseks siis osta?

Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
Tänatud: 1 kord

Re: Milline ratas esimeseks siis osta?

Lugemata postitus Postitas ulmo »

wirxx kirjutas:

Lääne ratas pidi olema hoopsis midagi muud kui jawad ja izhid(nendega olen kärutanud tatikana omajagu)Ühesõnaga olen veel taitsa roheline tänapäeva tsiklivärgis... ja lihtsalt juba teen eeltööd ratta suhtes.Ettetänades...

Näedsiis, räägivad sulle lääne ratastest aga ise sõidavad enamikus ikkagi ida ratastega. Suzu, Yamu, Honda, Kawa - kõik puha ida rattad ja tsiklituru valitsejad.

Aga see selleks, oluline on enda jaoks selgeks mõelda mõned teemad.

• Kas sõidad üksi või tahad "seljakotti" kah vedada?
  • Kas sõidad pigem kruusal või pigem asfaldil, ehk kas sõidad kruusal selleks, et jõuda asfaldile või asfaldil selleks, et jõuda kruusale?
  • Kui pikki vahemaid soovid läbida?
  • Milline on rehvivalik sinu valitud tsikli mõõdus ja sobib soovitud pinnase/eesmärgiga?

Ja siis veel usu-maitseküsimused nagu mark ja mõned tehnilised detailid. Mina näiteks ei soetaks endale karpaga masinat (sellised toitesüsteemi lahendused võiksid vabalt eelmisse aastatuhandesse jääda), samuti ei tahaks ma masinat, millel pole sumps korralikult kaetud ja üles viidud tagaosas. St sellise klassikalised paljad torud, millede vastu on lihtne end põleta (see välistab näiteks TDMi). Ahjaa, ja iste peaks olema võimalikult lai ja lame, sellist kumerat ja kitsast tuleks vältida.

Viimati muutis ulmo, 05 Aug 2009, 12:18, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”