Trahvid ja politsei välisriikides
Re: Trahvid ja politsei välisriikides
Piiril aga hullemat nähtust ei olnud, kui leedu tollimees,
Oi, olen nendega ka hädas olnud,-vahet pole.tuled või lähed,nemad peavad sind kottida saama....
Leedu -Valgevene piir: järjekord liigub ja ulatan dokumendid mehele,kes käsi pikal need vastu võtab,uurib ja mulle head teed soovib. Valgevenes läbitud esimene sõduritega mehitatud kontrollpunk ja asutud juba pabereid täitma,mida seal on vaja täita arutu hulk kui putkast väljub leitnant ja ütleb,et peate tagasi sõitma kuna Leedu pool tahab midagi täpsustada. Keerasin otsa ringi,-Valgevene sõdurite juures seisis punase näoga higine mees,seljas roheline metsavahi moodi munder, nagu neil kõigil Leedus, kes küsis passi näha kui olin passi talle andnud,kukkus kisendama,et olen piiri rikkunud, pean 24 tundi türmis istuma,vähemalt tonn eurot trahvi maksma ja kurat teab mis veel... Olin suht ehmund, ja selgitasin,et sooviti head teed ja nii ja naa ja... mille peale vend käratas,et ainult tema tohib soovida head teed,sest tema on piirivalvur, aga see teine mees oli ainult tollimees ja üleüldse...Vaatas veel kord mu passi ja ütles,et ainult eestlane võibki nii loll olla,kes aru ei saa kes siin tegelikult kunn on!Viskas passi tagasi ja lontis Leedumaa poole, Valgevene sõdurid itsitasid vaikselt omaette...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.