Jõgevatreffist...
Moderaator: Moded
Re: Jõgevatreffist...
Treffilt tagasi. Ikkagi vana hea treff !! Nii ta on. Oleks hea kui järgmine kord Kuremaa kommunaalwifi võrk kannataks kõvemat koormust välja kui seekord kannatas. Neljapä oli Ok aga reedel juba katkes ära ja laupä sisuliselt võrk ei toiminud. Net pole mitte ainut lõbu vaid ka töö. Mõni tööandja tahab et asjad oleks tehtud, siis laseb peole.
Ka oma esimesel treffil käidud, orienteerutud, paraadil sõidetud, võrri võidusõitu vaadatud (külkad olid kõige lahedamad), saunatatud ja suheldud. Vihma sai ka ikka mõnuga, pühapäevaks oli ikka päris kõva muda igal pool.
Ujulas toimis net väga ilusti, reedest pühapäeva hommikuni. EMTi pakettide edastamisega oli sarnaselt staabimaja wifile samuti igikestev mure.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
TREFF-il käidud ja üritusega rahul, hea meel on ka selle üle, et suutsin laupäeval endisi kolleege vältida tänu külavateede võrgustikule, sest masin, millega sõitsin, kandis numbrit " DIISEL 01" ja võite arvata, milline rahuldus oleks olnud neil minule protokoll kirjutada.
kuule miilits, miks sa seda diisel01 teemat igas teemas vahele topid? kahe minuti jooksul teine teema. ja seda et ma olin nii äge mees, et sõitsin politsei eest ringiga mööda ja ei saanudki trahvi, ehkki oleks pidanud.
aitab, napiaruline. sinu foorumi nimi kannab tõepoolest õiget tähendust.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
sa uduangerjas pead auhinnale järgi tulema või pean selle kuhugi tooma, mille siis orienteerumisel said. takkapihta said auhinna veel ivomets, Marko Mänd ja Ants Karu. Seega kui keegi kahte viimast meest tunneb-teab või kui nad ise seda loevad ehk võtavad siis ühendust minuga.
Oih, Goodcat, Diana Erikson ja Tiina Salla said ka auhinnatud, tõsi, nemad said ilusti oma auhinnad kohapeal ka kätte.
Aga suured tänud kõikidele, kes orienteerumisest osavõtsid. Loodame, et need kes sel aastal ei saanud auhindu, järgmisel aastal saavad
Ai-ai, ja tänusõnad orienteerumise meeskonnale ununesid täitsa ära. Igal juhul tänud teile kaastöö, abi ja kannatlikkuse (pidi mõnda kauem ootama ) eest.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
puhh kirjutas:sa uduangerjas pead auhinnale järgi tulema või pean selle kuhugi tooma, mille siis orienteerumisel said. takkapihta said auhinna veel ivomets, Marko Mänd ja Ants Karu. Seega kui keegi kahte viimast meest tunneb-teab või kui nad ise seda loevad ehk võtavad siis ühendust minuga.
ma olin auhindade kuulutamise ajal küll lava kõrval aga oma nime ei kuulnud, ainult ivometsa oma :$ ju siis oli tähelepanu uitamas. eks ma tulen jõgevale sõitma mõnipäev, ongi põhjust tuttavatel teedel kallutada
Laupä oli Ultima Thule. Vaigla Punna poiss pani nagu noor jumal. Edu igal juhul.
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Käisin eile saunas ja mingid naised rääkisid,et olla Treffilt üks ratas kaduma läinud,on sellel jutul tõepõhi all?
Kui on,siis küll jama lugu.On varasematel aastatel kiivrid jalutama läinud aga rattad....pole kuulnud.
miilits kirjutas:TREFF-il käidud ja üritusega rahul, hea meel on ka selle üle, et suutsin laupäeval endisi kolleege vältida tänu külavateede võrgustikule, sest masin, millega sõitsin, kandis numbrit " DIISEL 01" ja võite arvata, milline rahuldus oleks olnud neil minule protokoll kirjutada.
Tere.
Põhjus miks me Sulle trahvi ei teinud oli see et Sa nägid nii koomiline välja,arvestasime sellega et võid olla ürituse maskott.
Lugupidamisega.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
veikkovart kirjutas:miilits kirjutas:TREFF-il käidud ja üritusega rahul, hea meel on ka selle üle, et suutsin laupäeval endisi kolleege vältida tänu külavateede võrgustikule, sest masin, millega sõitsin, kandis numbrit " DIISEL 01" ja võite arvata, milline rahuldus oleks olnud neil minule protokoll kirjutada.
Tere.
Põhjus miks me Sulle trahvi ei teinud oli see et Sa nägid nii koomiline välja,arvestasime sellega et võid olla ürituse maskott.
Lugupidamisega.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Ma ei tea kas ma hakkan ka juba treffipedeks muutuma, vaatamata mitmele asjale, mis mulle ei meeldinud, või mis lihtsalt teismoodi oli, meeldis lõppkokkuvõttes kogu üritus ikkagi väga
lindid mind ei häirinud, ilmselt on nende mõte siiski mitte ennast välismaailmast eraldada, vaid lihtsalt enda territoorium teha näiteks mitte läbisõidetavaks. ei ole just äge kui keegi krutib edasitagasi täpselt su telgi kõrval. ja siis su grilli eest käib sadade kaupa rahvast mööda, ei saa rahulikult vorsti sussutada.
ei meeldinud täis peaga ringi sõitvad mardid. pakkige ennast kokku ja minge lihtsalt põlema
õnneks venemaa taset veel kätte pole saadud. paugutamise vastu olid turvad küll väga karmid ja lendasid kiiresti kohale, kui peale 23.00 keegi ratta käima pani, aga selline üldine lolliksminemine ei paistnud kedagi huvitavat. minuarust on paugutamine palju ohutu
uus ja harjumatu oli telklaagri asukoht ning üldse kogu ürituse skeem. mingi looduskaitsevärk? mudarada oli ka päris äge see aasta.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
to piipz: telklaagir asukoht oli uues kohas, kuna eelnev pargiala oli just taastatud, seega pehme ning vaevalt, et oleks kannatanud seda vett ja vilet välja.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Priit_IZ kirjutas:... Kohalolijad, kas sel aastal õhtujuht hr. Leiner eesti keelt ka räägib, või vana hea tava kohaselt "kergelt tahmas", ning lonkava suomen kielen taustale ZZ Top ja "oooo leeelo leeelo" ?
Tead vana, ilma Leinota pole Treff enam pooltki see, mis ta enne oli, ära kire, kui ise pole kohal käinud. Pulli sai kõvasti rohkem ja vana hoidis seda joogist võistlejaskonda hea muheda nalja saatel ohjes. Okei, mängud kordusid jne, so what. Aga selle aasta juht.. sorry aga Leino latt on ikka nii kõrgel ees, et seda lihtsalt mingi krdi õlleankru hoidmisega võistlusega, kus vahva vunts karjub 2 õhtut järjest sinna juurde ainult lauseid a´la "viiiis sekundid... kümme sekundit...".. no millest me räägime.. Leints oskas ka sellise suht totaka võistluse pagana lahedaks lavastada. Seda kahjuks enam pole. Ma väga loodan, et Järgmisel treffil on Leino jälle tagasi.
Üldse on treffi suurim väärtus minu jaoks traditsioonid - vanad seltskonnad, paigad, üritused, mälestused.. Ja ma pole ainus. Sel aastal oli ümberpaigutuste tõttu pool sellest kohe läinud. Kui mõisaparki (mis oli superluks koht) enam kasutada ei saa misiganes põhjstel täies mahus, siis tuleks otsida mingi täiesti uus koht. Aga 1000 matsi porisele karjamaale kupatada on nats jama. Jah see lindivärk on vbl veits nõme, aga see ei kriibiks niipalju silma, kui territoorium oleks avaram. Olen Treffil käind vast 6..7 korda, kerge lonkamine korralduses hakkas välja paistma 2..3a tagasi. Vanasti oli Treff nagu väike festival, igal pool toimus kogu aeg midagi, pull käis, mängud värgid, ässad bändid (Ultima Thule on superluks Treffibänd!!), hommikul sai head seljankat haige pea lohutuseks.. Nüüd on suurim rahvamass ninapidi kummipõletuse juures.. Suurima lugupidamisega korralajate vastu on siiski tunne, et üritus on neile hakanud pisut üle jõu käima. Sellest on pisut kahju, potentsiaal on ju suur ja tuntus saavutatud. Treff on juba kõva kaubamärk. Üritus justkui suudaks paisuda, kuid korraldus ei jõua järele.. Teie asi on seda üritust teha ja minu asi on sinna alati kohale tulla ja kiita, kui on põhjust, ja laita, kui on põhjust. Minu poolt teile palju jõudu edaspidiseks. Abist ei keeldu, kui küsitakse.
zzrider
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Tänased 10 punkti zzriderile
-
- Tsikkel: Kawasaki ER6N
- Kontakt:
Käidud- juba 9. kord. Ja ikka meeldis:)
Oli jah muudatusi aga mõned asjad on paratamatud. Ja kui üldse midagi kunagi ei muudetaks ei oldaks samuti rahul.
Kui tundub, et kummipõletus on üks parimaid vaatamisväärsusis siis paraku on see pigem publikus kinni, kui vaatajaid ei leiduks siis ei viitsiks ka keegi jännata.
Järgmine aasta jälle!!!!
Säuts
http://www.wima.ee
-
- Tänatud: 12 korda
="zzrider"Tead vana, ilma Leinota pole Treff enam pooltki see, mis ta enne oli, ära kire, kui ise pole kohal käinud. zzrider
Juba teine, kes lugeda ei oska See oli KÜSIMUS. Saad aru? Küsisin kohalolijatelt, et kas sel aastal on sama juht või ei, mitte ei väitnud kes seal on. Ja sellepärast KÜSISINGI, kuna ise platsi peal ei olnud. Kaua võib
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tsikkel: Suzu GSX 400E
treffinännu ka alles on veel..? tahaks ka sellist tassi saada ja eelmine aasta ostetud pluus on ka hea, pilt õmmeldud ja pole essugi kulunud, äkki on veel saada.. see aasta ratas katki ja kuna teha ise midagi ei oska ning ka load veel koolis, ei saanud tulla.. küll aga ei ütleks ära meenetest
Mul samasse kanti küsimus kui meiekasel, et kas neid triigitavaid ornamente pluusidele ka kuskilt saab veel ?
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
mis krdi orienteerumine ja igasugu muud võistlused??
ja millal/kus see ultima thule veel esines?
traah, mis krdi üritusel mina siis käisin????
kuidagi läbi udu mäletan ainult, kuidas üks pikajuukseline päris vägevalt keevitas lava peal - Pickups oli vist nimi.... ja siis mingid jobud lällutasid Eesti hümni kõrtsus... aah, pekki, krdi sajajalgsed....
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
miilits kirjutas:TREFF-il käidud ja üritusega rahul, hea meel on ka selle üle, et suutsin laupäeval endisi kolleege vältida tänu külavateede võrgustikule, sest masin, millega sõitsin, kandis numbrit " DIISEL 01" ja võite arvata, milline rahuldus oleks olnud neil minule protokoll kirjutada.
Kui veel Rein rääkima hakkaks,millise ringi ta tegi
http://fotoalbum.ee/photos/webi/55557195
Kaukaaslane kirjutas:mingid jobud lällutasid Eesti hümni kõrtsus...
peale seda, kui ma neile ütlesin, et ärge rüvetage hümni ja ühele neist õllepurgiga vastu pead viskasin, jäid nad vait
Vinge üritus, tänud korraldajatele ja inimesed olid ka väga positiivselt meelestatud.
Järgmine aasta uuesti, orienteerujatele ka kiitus, väga lahe oli. Tekib nüüd küsimus endu kutile, kes 30-35% kruusarada valis, kas oli viimane ka vinge?
HeaKass
Käisin esimest korda treffil ja suurtes piirides jäin rahule. Paraad oli vinge, aga kahjuks minust 2 ratast ees pool juhtus väike õnnetus.. Meelelahutus ei olnud kõige parem liiga palju oli tühja, sisustamata aega aega. The Pickups pani väga hästi, eks laupäeval oli rahvas ka rohkem valmis kui reedel, ei olnud enam end paraadi jaoks hoida vaja. Häirisid need tüübid, kes täis peaga üsnagi ohtlikult ringi sõitsid. Muidu oli tore üritus, katsun järgmine aasta ka kohal olla.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kajar kirjutas:miilits kirjutas:TREFF-il käidud ja üritusega rahul, hea meel on ka selle üle, et suutsin laupäeval endisi kolleege vältida tänu külavateede võrgustikule, sest masin, millega sõitsin, kandis numbrit " DIISEL 01" ja võite arvata, milline rahuldus oleks olnud neil minule protokoll kirjutada.
Kui veel Rein rääkima hakkaks,millise ringi ta tegi
![]()
http://fotoalbum.ee/photos/webi/55557195
Ta pani ikka vapralt mööda maanteid, eriti veel kojusõit, kui Jõgeval mootor poolevähemate silindritega käima hakkas. Tagasi oli veel kõigele lisaks sooloka taga paela otsas. Ei oleks saanud eest minema ka kimada. Miilitsa omal see häda, et see polnud üldse registriski.
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Mis tehnilistesse probleemidesse puutub,siis kompanjonidel rauges kohale tulles Ural-i jõud,kuna parempoolne kepsulaager jooksis totaalselt kinni(õli viga ei olnud-õli polnudki).Lahendusena otsustati koha peal"kurja juur",ehk siis keps üldse mootorist välja juurida....see ka õnnestus ja tagasitee Viljandisse möödus probleemidevabalt kiirusega 50-60 km/h.Muidu oli üritus hea nagu alati ja ei näe mingit põhjust nurisemiseks....nalja sai,napsu sai.Järgmine aasta näeme jälle.
-
- Kontakt:
Kohtusin selle üritusega siis kui see toimus Saaremaal ja siiani respekt tegijatele aga paistab, et sama raha eest korraldamine jääb aina kesisemaks ja sama koht ka pikka aega vasta ei pea. Paistab, et üritus TREFF hakkab vaikselt jälle liikuma nagu seeaasta näha oli - paarsada meetrit Kurema hotelli suunas - aga liikumine seegi. Jöudu ja jäksu korraldajatele ! Käpp tulema ka järgmine aasta.
Sõbrad koos, paraad oli tore, ilm ei teinud ka liiga.
Korraldajatele ja kohalolijatele minu poolt suur-suur kummardus!
Järgmisel aastal näeme kindlasti!
Treffil käidud ja sellel aastal kõik neli päeva kohal oldud ja ka orienteerumisest osa võetud, igati lahe üritus. Kolmest viimasest Treffist millel käinud olen oli see minu meelest kõige lahjem kui võrrelda eelmise kahe aastaga. Korralduse pool andis tunda et eelnevatel aastatel oli natuke tugevam, ja kindlasti oli ka miinuseks lava ja teritooriumi asukoha muutus, põllu osa kiskus kuidagi laiali selle ürituse. Nii suure ürituse eestvedamiseks oli ka õhtujuht nõrk. 2007 kui esimest aastat Treffil käisin oli veel Leino eestvedajaks ja siis elas see üldine sõu pool kuidagi hoopis rohkem.
Üldjoontes jäin aga üritusega väga rahule, igati lahe seltskonda ja vägev pidu. Kindlasti järgmisel aastal uuesti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.