Politsei "peidupaigad"

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Politsei "peidupaigad"

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Ehh mis siin ikka jahuda ühe või teise kodaniku töövõtete üle. Eks kõigil ole häid ja halbi päevi. Pealegi ei näe mina midagi valet selles, et politsei otsustas ridadevahel sõelujad kinni pidada ja kui selgus et neil lube ka ei ole no loks ju et trahv/plate ootamas. Mis aga puutub sutlemist/käitumist, siis "it takes two to tango". Ise pean ka päevast päeva suhtlema inimestega, naeratama ja tänan ja palun, vahel lihtsalt käib klõks ja on ka veidi karmimalt öeldud kohas kus võib olla oleks võind silma kinni pigistada naerunägu teha ja muiata nagu halva nalja peale. Juhtub nohh. Ja ärge nüüd tulge keegi mulle seletama et juu siis mul vale elukutse ja ma ei peaks inimestega suhtlema või midagi sellist. ei ole olemas masin/inimest kes aind 100% naerataks ja kelle suust/tegudest vaid viisakusavaldusi tulekski. Paljud teist kommenteerijatest ise politseiametit pidand on? Pakun et mitte keegi või üksik. Te ei tea mis suhtumisega ja inimestega nad peavad päevast päeva rinda pistma, iga teine arvab, et "ment on m**n*" ja näitab seda ka igal võimalikul viisil välja.
Endal kogemused vaid Tartu motopolitseinikega ja need küll igati viisakad, paar korda kontrollitud, paar korda trahvgi tehtud ja lubadest ilma jäetud. Kõik enda süü tõttu, ei hakkand vastupunnima kedagi kuhugi läbi lillede saatma vaid suhtlesin viisakalt ja minuga suheldi viiskalt ka vastu. See foorumis paukumine, et kui saaks sõidaks eest kui kui kui... Kui sa sellega aind ennast ohtu seaksid siis jumal sinuga anna minna sõida või kohe vasta seina või kuhugi piirdesse pasteediks. Kuid linnas eest ajades sead kõik teised ka ohtu, hea kui midagi ei juhtu ja pärast saad sõprade seltsis õlle taga või foorumis edasi kõvatada, et näe raisk ajasin mendil eest. Kuid kui endaga mõne süütu kõrvalseisja kabeli kaasa vead siis veidi pahasti.
Vähem kisa rohkem villa(loe. sõitu) :bsmile:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”