Sõidueksam Sauel

e-thug

Re: Sõidueksam Sauel

Lugemata postitus Postitas e-thug »

Tänaseks oli neil see side üles ütelnud ja pidid kasutama mingit ajutist lahendust millel oli ka kohati kehva side.
Enda eksam oli ka täna, ilm oli ka Eestimaiselt oavarreliku vihmaga. tegin mäkketõusu, slaalomi, 8 ja ümberpõike, algas siis sõit, platsilt paremale ja uuesti paremale, mingile sirgele mis viib koolini, üritas mind ära nähvata keelumärgiga kuid tunnid mis sai veedetud sauel sõites tegid selgeks ka selle koha, võtsime lähimast võimalikust kohast paremale ning siis väikse tee vahel kus mõlemal pool puud. sealt võtsime siis suuna keilasse ning esimene ning ainuke(mis oli ka saatuslik) viga tuli siis keilasse vasakpöördel, ootasin kuni vastassuunast autod ära tulid kuid ikkagi tagant tahtis mingi reka mööda trügida ning sõitis mult 20cm kauguselt mööda, võttis mõnusalt jahedaks junni ning kaotasin täieliku keskendumise ning niimoodi selle täiesti valesti ka sõitsin(samuti mainis ta ka ära, et lihtsalt väga ohtlik olukord mõlemale osapoolele oli just toimunud). keilas väiksemaid teid pidi jms ja siis tagasi sauele, sain kiita, et küll väga ilus sõit kuid sellise õppetunni pärast mis olin just saanud ei saa ta ikkagi läbi lasta, väga postiivne eksaminaator oli, samuti nagu eelneval inimesel siis väiksemat kasvu halli peaga mees kuid oli ta vanem kui 30. tegin ka paar suuna näitamis viga kuna esmakordselt istusin just selle ratta otsas(õpetaja unustas õige ratta võtmed koju vms). Kokkuvõttes üldmulje saue eksaminaatoritest jäi väga hea kuna eksami lõpus ütles, et kipun olema ka sellise väikse ratta kohta natuke raske jalaga kuid siiski pole see midagi hullu, võrrelda neid keskmise tallinna eksaminaatoriga ei saa, kes nii palju kui mina nendega olen kokku puutunud on käitunud nagu keskmine siga.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”