Politsei "peidupaigad"
-
triplekix
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Re: Politsei "peidupaigad"
xero kirjutas:Ei ei, see pole üldsegi ulmejutt mida ma räägin. Seda ma ei räägi muidugi enda kogemustest. On üks tuttav ametnik, kes niisama juba segast ei pane
![]()
Sirge tee peal võtab jah väga kaugele ja see võtab ka läbi puude, kui nt on kurv ( muidugi peab laserkiir tabama liikuvat objekti).Aga põhimõtteliselt sellele sain eile kinnitust, kui sõitsin Pärnus Jannseni tänavat mööda Vana-Pärnu poole ja paremal pool, kus nad ka alatihti ikka kiirust möödavad, oli 2 politseionu autoga suurema maasturi kõrvale parkinud ja mõõtis nii kiirust. Mitte läbi maasturi küljeklaasi, vaid otse läbi maasturi, sest see auto on tunduvalt kõrgem. Teatavasti autod ja maasturid ei ole ju klaasist
. Ning kuna nägin, et nad teisele, vabale poole, sel momendil oma fööni ei suunanud, sain kahtlusele kinnituse. Ja onusid nägin alles siis kui põhimõtteliselt nende ninaeest läbi sõitsin. Oleks ma kiiremini sõitnud, oleks helkurvest auto varjust ammu välja karanud
Teeme nii, et seeni söövad need kes sellest segast ei hakka peksma.
Ükspäev seisin motopolitsei kõrval ja näitasin talle oma dokumente, äkitselt kõlas justkui taevast (tegelikult mendi saatjast) hääl, et sinu poole liigub neli ratast sellise ja sellise kiirusega.
Kui nüüd sina oleks tulnud sealt, siis sa raudselt oleks arvanud, et politseinik oma per..ega su kiiruse fikseeris, aga ohh ei, tegelikult oli russalka juures eravärvides auto, mis mõõtis kiirust.
Tee endale politsei radarite tööpõhimõte selgeks, siis saad aru, et sa ajad mulli.
Ja väljendi "usaldusväärne ametnik" peale lubage palun naerda.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.