Politsei "peidupaigad"

Kasutaja avatar

xero
Tsikkel: Monster 900ie

Re: Politsei "peidupaigad"

Lugemata postitus Postitas xero »

Ei ei, see pole üldsegi ulmejutt mida ma räägin. Seda ma ei räägi muidugi enda kogemustest. On üks tuttav ametnik, kes niisama juba segast ei pane :)
Sirge tee peal võtab jah väga kaugele ja see võtab ka läbi puude, kui nt on kurv ( muidugi peab laserkiir tabama liikuvat objekti).

Aga põhimõtteliselt sellele sain eile kinnitust, kui sõitsin Pärnus Jannseni tänavat mööda Vana-Pärnu poole ja paremal pool, kus nad ka alatihti ikka kiirust möödavad, oli 2 politseionu autoga suurema maasturi kõrvale parkinud ja mõõtis nii kiirust. Mitte läbi maasturi küljeklaasi, vaid otse läbi maasturi, sest see auto on tunduvalt kõrgem. Teatavasti autod ja maasturid ei ole ju klaasist :mrgreen: . Ning kuna nägin, et nad teisele, vabale poole, sel momendil oma fööni ei suunanud, sain kahtlusele kinnituse. Ja onusid nägin alles siis kui põhimõtteliselt nende ninaeest läbi sõitsin. Oleks ma kiiremini sõitnud, oleks helkurvest auto varjust ammu välja karanud :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”