Keti hooldus ja eluiga
Re: Keti hooldus ja eluiga
Piipz kirjutas:Scottoileriga vähemalt ämbrisse ei astu - seda on ennast nii ära tõestanud.
Ise tahaks (vahepeal isegi motodepoos müüdi) aga Pro-Oilerit http://www.pro-oiler.com/
Ei sõltu vaakumist, seega mingeid voolikuid jätkama ei pea, lihtsam regullida.Eelmine kett kestis, kasutades igasuguseid erinevaid õlisid ja määrdeid - 20 000km. Pesin umbes iga 5000km tagant spets ketipesuvahendiga. Tegemist oli siis esimese ketiga sellel rattal, pull oli veel see, et esimesed 15000km ma ei pidanud kordagi pingutama ja siis viimased 5000 pidi iga natukese aja tagant peale keerama.
Praegu uus kett on paar tuhat ainult sõitnud ja 2 korda olen pidanud juba pingutama. Ei teagi, millest see tingitud on.
umbes 37000km tagasi sai CBR1000F uue DID keti koos hammasratastega. Selle aja jooksul olen ketti pingutanud vist 3 korda lõtku siis niipalju väiksemaks et ei koliseks. Pesnud ei ole ketti KUNAGI, tsiklitki pesen 2 korda aastas. Määrinud olen seda ketti nii Castroli ketivahaga kui ka päris pika aja jooksul vana mootoriõliga. Ainuke asi mis ma len jälginud on, et kett oleks ikka enamvähem õline pidevalt. Praegu veel see ketikomplekt kiire väsimuse märke ei ilmuta niiet 40t km peaks kindlasti täis saama.. prognoosiks pigem 55t km kanti.
Eelmise ratta keti rikkusin ilmselt ära just liigse pingutamisega. Nüüd sõidan pigem veidi lõdva kui pingul ketiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.