Sõidueksam Sauel

Kasutaja avatar

AN-400
Tsikkel: Suzuki 650
Kontakt:

Re: Sõidueksam Sauel

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

täna siis: platsil tõus, 2 kaheksat, slaalom, kiirendus-pidurdus, põige 30 pealt ja jalakäia kiirusel kollases kanalis sõit.... siis sõit linna poole. Olereksist vasakule ja viadukti poole. kui keerasin vasakule ja hakkasin kiirust koguma, sain juba pähe selle eest et miks 90 ei sõida... seal võib juba sõita :roll:
ok. kiirendasin... vaatasin et golf püsib vapralt sabas ja andsin korra järsemalt, jäi ilmselt rahule...
vabaduse pst. tekkis sideprobleem, ei kuulnud korrektselt milliselt ristmikult pidin paremale keerama ja loomulikult keerasin õigest kohast üks ristmik varem ära ja sattusin miskisse pisikeste tänavate ja pimedate pisikeste ristmike rägastikku.... perse rsk, pole elu sees sellisesse kohta sattunud ja sellest piisas.
kaks viga tulid nagu niuhti kuna juba olin ähmis kah ja autost öeldi, et tänaseks aitab, oled juba nii sassis omadega :? vead olid seotud paiknemisega vasakpöördel kusagil tänaval ja seletati et olin kuidagi vastasuunda sattunud, arvates ekslikult et see on ühesuunaline millel ise olin, ning kuskil pöördel olin unustanud paremat suunda anda. eks ma seal vales kohas pööramisel ilmselt magasin maha ühesuunalise märgi ja sealt need probleemid hakkasidki.
lisaks mainiti, et mul olla kergelt lohakas sõidustiil :shock: :shock: ja kipun vasakpööret kuidagi lõikama... kusjuures võtsin just enne eksamit sõidutunni ja keerutasime saue vahel.. minu päringule vastas õpetaja et kõik on viisakas ja korrektne, kiiruse jälgimine ok, oma sõidujoone hoidmine ok, õigeaegsed suunamärguanded....
eksamit võttis vastu miski 30a meesterahvas, keegi Taal või Taak, äkki Taat...ei jäänud see nimi mulle meelde.. selline väikest kasvu nähvits. vaadates tema olekut platsil ja sellist kiirustamist jäi kangesti mulje, et tal oli vist paha tuju ja tahtis kiiresti kaelast asja ära saada (togi)
lõpus kui tagasi tulime oli vaja ära keerata saue ark-i juurde tagasi... võtsin hoo maha enne anna teed märki ja siis keerasin edasi platsi poole.... nati aja pärast kuulsin, vend karjub...halloo kuhu nüüd? selgus, et jälle side tõrkus ja ma ei kuulnud et pidin paremale keerama. pljaad sellised asjad ei meeldi kohe üldse, eriti kui nüüd peab jälle kuu kannatama et eksamile saada :roll:

vot selline oli minu päev :(

Suzuki 650 K7

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”