A-kategooria eksamid alanud!
Re: A-kategooria eksamid alanud!
Piipz kirjutas:Veits offtopic aga tuli meelde üks olukord, mis on eeskirjades kirjas üsna täpselt, samas on ta kirjas 0%.
Õiget vastust ei olegi:
Paremakäereegel. Tavaline ristmik. Igast suunast tuleb korraga auto ja jääb korraga ristmikul seisma. Kõigil on eesõigus. Kõik peavad teed andma
Ise olen korra sellises olukorras olnud ja kuna oli kiire, siis tegin ise esimese lükke, ülejäänud said hakata siis jälle reeglite järgi sõitma. Kui oleks matsu pannud, siis süüdlast välja selgitada oleks olnud suht võimatu.
Kui keegi leiab mulle mõne seaduse sellise olukorra kohta, siis võiks näidata, mina ei ole seda leidnud. Võibolla pole piisavalt hästi otsinud:)
Liiklus eeskirjades sellist seadust ei olegi.Igapäevaelus on kasutusel erinevad vastuolulised variandid.
- Sõidab see kes viimasena tuli(tekib kysimus mis need teised seal niikaua mölutavad)
- Sõidab see kes esimesena tuli(tekib kysimus et mida sa mölutad kui endal vaba?)
3.Kõige loogilisem ja iga päeva liikluses paremini kasutatav, juhtide vastastikune kokkulepe.Ehk yks juht loobub oma eesõigusest ja annab oma vasakul käel asuvale juhile viipega märku ,et ta ületaks ristmiku...
http://www.motard.ee/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.