Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
Bensuprobleem või muu viga?
Mul on 2 x olnud sihuke jama, et sõidu algul tsikkel hüppab ja "köhib". Arvasin algul, et kuna ta suure vihma käes väljas seisis, sai miski süsteem vett või lasi benapaagi tihend kuidagi läbi, et seetõttu käitub nii. Asjatundjad soovitasid karbussi viivad voolikud lahti kakkuda ja vaadata kas sealt tuleb vee moodi värki välja või panna reservi peale ja vaadata, mis häält siis teeb, kui põhjast kütust kätte saab. Enne esimest korda oli tangitud 95, enne viimast korda 98 Ultimat ja olen tankinud Statoilist (mitte, et ma selle keti lemb oleks, vaid et seal on vahel vajalik pangaautomaat jms. Ilmselt sama "halb harjumus", kui teisedki tanklaketid). Seega mõistatan edasi ja loodan, et asi polnud ikkagi Statikast tangitud 98-s, vaid miskitmoodi minu mitte kõige uuema tsikli vidinates (paagitihend vms, muidugi kiivri ja sadula vahelises tihendis ka, sest ma olen algaja tsikliomanik ). Vee bensupaaki pääsemise järel tuleks vist karpade ja paagi puhastus ette võtta?
EDIT:
Ma oletan, et on vesi sisse sattunud, kindlat teadmist pole.
Ei oska kõike veel ise teha. Tuleb pappi koguda ja vahepealne aeg kuni remonditöökotta viimiseni kuidagi üle elada, tsikkel kinni katta vihma ajaks. ehk toimib.