Tankimiseks kiiver peast?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Re: Tankimiseks kiiver peast?
pezz - naera naera. mine vaata paldiski maantee Jazzi autopesulat. Saad hesburksi samal ajal osta, kui keegi su autot peseb siit saaks analoogse teema arendada, et laske mind ette, mul on pesu eest vaja maksta... See liitumise teema ei tuleks kõne allagi - kes siis tahaks oma head kasumit teistega jagada
isegi, kui nad kõrvuti on. kusjuures, mina ei käi kunagi mäkis. ka mitte siis, kui ma välisriigis olles midagi muud osta ei oska. tekitab miskipärast külmavärinaid see mäkk. võibolla samasuguseid, nagu mõnele mehele Statoil, nii et arusaadav teema tegelikult
Ilmselt statika klientide arv väheneks oluliselt, kui nad enam bensu ei müüks, ma niisama naljatasin.
Aga tegelt on nii, et ükskõik kuidas sa midagi teed teed, kellegi arvates teed sa ikka valesti. minuarust siin pole midagi arutada - statoili mätta otsast on kõik korras, kes siis toimivat mudelit lõhkuma hakkab... ja mina saan oma kohvi, burksi ja bensu :P
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.