2005 aasta tsiklimatk Horvaatiasse
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Poola kõrvalteed on sama (olematu) kvaliteediga mis põhiteed.Ainuke tõeliselt hea lõik on Poznanist - Konini (maksuline kiirtee ca 90km)
Kuna olen juba aastaid käinud autoga Euroopat avastamas, olen pea iga aasta ka Poolat mitu korda forsseerinud.Igaljuhul väidan, et viimase kümne aastaga on seal teeolud järjest halvenenud.Kõrvalteed "kubisevad" traktoritest,hobuveokitest ja täiesti olematu liikluskultuuriga jalgratturitest.Võimalus, et keegi sulle ette keerab mõnelt kõrvalteelt, on äärmiselt suur.
Poolat tasub läbida pühapäevasel päeval kuna siis on veokatel liikumis keeld.(Poola läbimine autoga on kestnud 11 kuni 22 tunnini)
See suvi käisin ise samuti Horvaatias ja sihtmärgiks oli just Krk-i saar.Ausalt öeldes olin mina tiba pettunud selles saares(viga võib loomulikult minus olla) aga Horvaatiasse lähen ilmselt veelkord
mõned autoaknast tehtud pildid:
http://www.pildid.ee/thumbnails.php?album=1789
ja veel:kiirtee kleepsud on Tsehhis , Slovakkias ja Austrias (viimases on lisaks veel ka eraldi maksu kogumise kohad suurte tunnelite juures)
mujal võtad kiirteele sõites pileti ja sealt lahkudes maksad....kasvõi kaardiga
järjekordi seal ei ole aga üldist tempot tõmbavad sellised kohad maha ikkagi
Kuna olen juba aastaid käinud autoga Euroopat avastamas, olen pea iga aasta ka Poolat mitu korda forsseerinud.Igaljuhul väidan, et viimase kümne aastaga on seal teeolud järjest halvenenud.Kõrvalteed "kubisevad" traktoritest,hobuveokitest ja täiesti olematu liikluskultuuriga jalgratturitest.Võimalus, et keegi sulle ette keerab mõnelt kõrvalteelt, on äärmiselt suur.
Poolat tasub läbida pühapäevasel päeval kuna siis on veokatel liikumis keeld.(Poola läbimine autoga on kestnud 11 kuni 22 tunnini)
See suvi käisin ise samuti Horvaatias ja sihtmärgiks oli just Krk-i saar.Ausalt öeldes olin mina tiba pettunud selles saares(viga võib loomulikult minus olla) aga Horvaatiasse lähen ilmselt veelkord

mõned autoaknast tehtud pildid:
http://www.pildid.ee/thumbnails.php?album=1789
ja veel:kiirtee kleepsud on Tsehhis , Slovakkias ja Austrias (viimases on lisaks veel ka eraldi maksu kogumise kohad suurte tunnelite juures)
mujal võtad kiirteele sõites pileti ja sealt lahkudes maksad....kasvõi kaardiga

järjekordi seal ei ole aga üldist tempot tõmbavad sellised kohad maha ikkagi
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.