Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
Celtic kirjutas:Aga Kuzmitz, tegelt me ei ole sellised. Siis kui sõitma läksime oli ilm ilus. Mingi 20+kraadi sooja jne. Aga tagasi teel saime paduka kaela.
Tean. Eks ma natuke sõbralikult norisin kah ju ... Ärge nüüd südamesse võtke!
Tegelt ilm ähvardas juba lõunast saati, et head nahka ei tule, küsimus oli ainult ajas.
PS. Saimegi seda paska sada lehte täis!
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Ma eila kordasin oma "saabastes vee välja" numbrit. Ommiku stardisin päikesepaistes ja õhta jõudsin just tormiga linna tagasi
Pikka aega autorooli keeranuna , ei mäleta kordagi sellist olukorda , kus oleksin keeranud maanteelt kõrvalteele ja kasutada kõrvalist teed kojujõudmiseks. Selline vihmasein oli ees, et tekkis kartus , kas vastutulijad ikka näevad mind. Põhjakeskuses oli eile hullumaja. Segased rollerivennad tunnetasid vist maailmalõpu lähenemist ja kütsid sadade autode vahel edasi-tagasi ilmselt vist mittemillelegi mõtlematta. Nagu oleksid kihutanud piletit saama sellele viimasele rongile.... .
Tsiklimehed ka kogunesid Tivoli Karnevalile . Nägin Laurit kohviku poole suundumas, seljakott seljas. Nojah, seal vist kaardimakset polnud
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Soome Foreca ilmateade pani enamvähem kellajaliselt rakvere ilma paika.Vihm pidi algama nii õhta kella kaheksast alates ja nii see ka juhtus.Ott Ottson veel kutsus tsikliga sõitma,aga ma ei soovitanud.Oli teine veits imestunud.Aga õhtal autodega põhjaka juures olles saime kinnitust Foreca imakuulutusele.
Teinekord vaadake www.foreca.fi ja tehke plaane.
Yaki +358403678393
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Einoh, järgmine kord oleme targemad.
Käisin just kinnastest viimast vett välja pigistamas. Ööläbi kuivanud, aga vett tuli. Jube.
RRRC - Raibe, Rakverest.
p2ris pull s6it oli eile jah nahkkombe kaalus oma 20kilo kui koju j6udsin
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Omast kogemusest võin öelda, et riided saab kuivaks kõige kiiremini samamoodi, kuidas nad ka märjaks said - sõites
piloot kirjutas:Omast kogemusest võin öelda, et riided saab kuivaks kõige kiiremini samamoodi, kuidas nad ka märjaks said - sõites
Tulingi just riideid kuivatamast
-
Raix, ja mind ei võttki kaasa?.
Eks ma kuivan kodus edasi siis.
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
mulle jälle meeldib hullupööra paduvihmaga sõita - kes tartus käis kevadel see mäletab mis juhtus kui ma padukaga grupikjuhiks läksin
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
417 kirjutas:mulle jälle meeldib hullupööra paduvihmaga sõita - kes tartus käis kevadel see mäletab mis juhtus kui ma padukaga grupikjuhiks läksin
Mäletame, mäletame. Ainult rrr-id jõudsid järele. Tartusse jõudes oli su hoog oli nii suur, et algul sõitsid õigest teeotsast mööda
Yamakaki kirjutas:Soome Foreca ilmateade pani enamvähem kellajaliselt rakvere ilma paika.Vihm pidi algama nii õhta kella kaheksast alates ja nii see ka juhtus.Ott Ottson veel kutsus tsikliga sõitma,aga ma ei soovitanud.Oli teine veits imestunud.Aga õhtal autodega põhjaka juures olles saime kinnitust Foreca imakuulutusele.
Teinekord vaadake http://www.foreca.fi ja tehke plaane.
Ka see näitab üsna täpselt pilvi Eesti kohal liikumas:
-
Teema algataja
417 kirjutas:mulle jälle meeldib hullupööra paduvihmaga sõita - kes tartus käis kevadel see mäletab mis juhtus kui ma padukaga grupikjuhiks läksin
Sina olidki see!
Väike seene vihm oli, ja seegi sai kiiresti läbi.
Kas sa jäid kuivaks?
-
Kuulge, käsitööring.
Kas täna sõitma ka minnakse? Ei viitsi niisama edasi-tagasi siiberdada kiivriga(koguaeg on tunne, nagu oleks midagi maha jäänud...e siis mootorratas, mida mul ei ole.) palava ilmaga eriti jama. (kusjuures, hetkel on ligi 7kraadi soojem kui kuskil 2aegu)
RRRC - Raibe, Rakverest.
Nädalavahetuse Viljandi folgilt sain ise ikka pühapäeva õhtuks koju aga ratas jäigi viljandisse "folkima" . Nüüd on sõiduisu missugune aga ei viitsi eraldi reisi teha et järgi minna.
Imre
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
Kas täna õhtul on jälle suurem hulk rahvast koos, treffile minejad ja nende ära saatjad
Kurask, mul tuleb täna vist tõsine päev, kohvriraam vaja keevitada, eile öösel õlivahetusega üleujutatud garaaz vaja koristada, Pulsarilt uut õli vaja lunida ja lõpuks ratas kokku ka veel panna, et oleks millega treffile minna
boob kirjutas:Kurask, mul tuleb täna vist tõsine päev, kohvriraam vaja keevitada, eile öösel õlivahetusega üleujutatud garaaz vaja koristada, Pulsarilt uut õli vaja lunida ja lõpuks ratas kokku ka veel panna, et oleks millega treffile minna
Mitte täna ei ole tõsine päev, vaid tundub, et eile oli s**t päev . Eriti see põranda õlitamine...
Aga vaata asja positiivset külge, põrand ei tolma enam
Celtic: nu aga võta täna magamiskott ka kasa lisaks kiivrile ja nõua valjuhäälselt kaasavõtmist
-
Jamh, Raitz, nõuaks küll. Agaa... Laup. on Sillamäele minek, kuna Sillamäe ja Flora mäng(ma loomulikult flora poolt), ja on juba florakatega kokku lepitud, et mind Rakverest peale võetaks.
Ma järgmine aasta tulen trefile, ma luban. Siis juba loodetavasti isikliku 2rattalisega.
Edith: Vaatan, kui viitsin, tulen teen lehvalehva teile.(seda juhul, kui pole muud targemat teha v kuskile minna)
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
rakverel on nyyd siis oma isiklik ghost rider ka?
Suht uljalt lasi viaduktil autode vahel. ratast täpselt ei näind(viadukti see serv jäi ette, mingi tumedam oli+ mees/naine oli ise üleni mustas).
Kes tunnistab üles?
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kuidas sa aru said et "autode vahel" kui serv ette jäi?
muide se viadukti tõus on hea haakumise ja hea ülesepoole kaldega tee kus ka lahjema rattaga saab ilusti gaasist latva
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Niipalju on ikka näha.
On näha, kuidas kahe auto vahelt läbi lastakse või sõelutakse uljalt, gaas põhjas. Ega see serv nii kõrge ka ole.
Edit: Teid on märgatud
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Tsikkel: Kawa Z650SR.Yamu FZ6S Fazer
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
-
vb oleks võetud, kui oleks tahtnud.
Aga omme Flora-Sillamäe mäng, ning tulihingelise fännina pean seal kohal olema, omadele kaasa elamas.
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Celtic kirjutas:rakverel on nyyd siis oma isiklik ghost rider ka?
Suht uljalt lasi viaduktil autode vahel. ratast täpselt ei näind(viadukti see serv jäi ette, mingi tumedam oli+ mees/naine oli ise üleni mustas).
Kes tunnistab üles?
Anna andeks tütarlaps, aga ma arvan, et viimastel päevadel on Rakveret läbinud kordades rohkem "mitte kohalikke" rattureid, seega Omade pähe ei tasuks ikka kõiki manöövreid "määrida"...
Kui tähele oled pannud siis viimase 2 päeva "kohalike" rattad kannavad enamuses numbrimärgil tähti FIN, RUS jne.
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
-
Esiteks, see oligi naljaga pooleks mõeldud. Olen vägagi kindlad et "omad"(noneed, raiped jm) nii ei tee.
Ja teiseks. Arvata võib et see mõni väljamaalane oli, aga ega ma täpselt ei näind.
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
Mehed(ja naised), kas me täna sõitma ka läheme?
RRRC - Raibe, Rakverest.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
Celtic kirjutas:Mehed(ja naised), kas me täna sõitma ka läheme?
Kes läheb, kes mitte
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.