Kawasaki Z 750 / 750 S
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Kawasaki Z 750 / 750 S
rico kirjutas:Tere
Plaan osta uus Z 750.Äkki oskab keegi rumalale seletada miks enamus räägivad ,et osta Z 1000.
Võrdlesin natukene andmeid.
Z 750 -- Z 1000
77.7KW -- 92KW
78nm -- 98.7nm
1/4MILE 11.2s -- 1/4MILE 11.4s
KIIRUS 233.1 km/h -- KIIRUS 234 km/h
Mulle tundub ,et Z 750 kiirendab alguses küll paremini ja lõppkiirus on ka praktiliselt sama.
Ise kaalun 72kg ja enamus aega sõidan üksi ja linnas.
Ja ikka ei saa ma aru sellest,et kui räägin kawast, siis paljud hakkavad rääkima käigukastist ise omamata seda pilli.Ootaks arvamisi kes omavad või on omanud antuid isendeid.Tänan.
Olen küll omanud vanemaid mudeleid, aga kogemus siiski (välismaa foorumistest ka lugenud uute kohta kommentaare). Esiteks käigukast, pole mitte kuskil kuulnud, et mingeid probleeme oleks olnud (erinevalt näiteks yamaha r1 käigukast )
Nüüd z1000 ja z750st. Tuhandene on ikka teisest puust pill, kui z750. Numbrites pole jah eriti mineku vahet, aga persedünoga on vahe tuntav. Eriti maantee sõidul näiteks mööda kiirendades vms. Muidugi z750 otseselt maha ei jää, aga teda tuleb veidi rohkem sundida. z1000 on paremad pidurid ja amort on ka regulaaritav ja tunduvalt parem, kui z750ne oma. Kütust võtavad kõik samapalju, isteasend on ka suht sama. Tegelikult saad kõik oma asjaajamised tehtud ka 750nega aga 1000 on mõnusam . Tooks võrdluseks, et miks osta näiteks bmw m5 või ming mb amg, kui sama töö teeb ära ka mudeli nõrgem ots. Ühega on emotsiooni veidi rohkem lihtsalt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.