Järve äärde chillima 7-9 august 2009 → Re: Järve äärde minek 7-9 august 2009 (suvekate asendus)

Kuhu me siis läheme chillima 7 - 9 august 2009?

Hääletus lõppes 01 Aug 2009, 15:08

Võrtsjärve äärde Vaiblasse
0
Pole hääli
Õunapuu talu Raplamaal
0
Pole hääli
talgud Jäneda metsamajas
0
Pole hääli
Kauksi telkimisala (peipsi äärde)
0
Pole hääli
suvilasse/putkasse Kurus
0
Pole hääli
Hiiumaale Luidja telkimisalale
0
Pole hääli
Hiiumaale Kaleste telkimisalale
0
Pole hääli
Mujale
0
Pole hääli

Hääli kokku: 0
Kasutaja avatar

madone
Mode

Re: Järve äärde minek 7-9 august 2009 (suvekate asendus)

Lugemata postitus Postitas madone »

Bombardier kirjutas:

Ma arvan et mingid sellised elementaarsed asjad võiks ikka valmis mõelda. Pärast ei ole süüa ega juua, muusikast rääkimata :D

Söögi joogi puhul lähedki poest läbi ja võtad kaasa mida tahad ning kui palju tahad.

Ma ei ole elus mitte ühelegi sikliüritusele läind, nii, et kohapeal ostan süüa ja juua...
Üritused kus on keelatud oma vorsti sussutada - ma isegi mitte ei mõtle minna :D

Minuarust kui mõni toitlustaja näeb siin võimalust tulla kohale mingi ninnu nännuga ning oskab seda mõistlike hindadega serveerida siis tulgu ja pangu lett püsti... väga lihtne.

Lihtsalt juba põhimõtte pärast ei hakka midagi üle korraldama... lähme platsi, telgid püsti.. lõke tööle, vorstid varda, õlle kätte :D mida veel vaja :bsmile:

Endamisi loodan, et ka motopaks, pikk, pihelgas, efendi, sys, primo, mosse, endo, sepp, nuke, raigo, tihver, guitz, credo, märkööö jpt. leiavad aega meiega "puhkusele" tulla :D Muidugi mina kes olen see aasta jõudnud ainult 200km sõita ei tohiks vapsee kobiseda sel teemal :wack:

edit: valus nimekiri tuli....

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”