Järve äärde chillima 7-9 august 2009 → Re: Järve äärde minek 7-9 august 2009 (suvekate asendus)

Kuhu me siis läheme chillima 7 - 9 august 2009?

Hääletus lõppes 01 Aug 2009, 15:08

Võrtsjärve äärde Vaiblasse
0
Pole hääli
Õunapuu talu Raplamaal
0
Pole hääli
talgud Jäneda metsamajas
0
Pole hääli
Kauksi telkimisala (peipsi äärde)
0
Pole hääli
suvilasse/putkasse Kurus
0
Pole hääli
Hiiumaale Luidja telkimisalale
0
Pole hääli
Hiiumaale Kaleste telkimisalale
0
Pole hääli
Mujale
0
Pole hääli

Hääli kokku: 0

eikeegi
Tänatud: 3 korda

Re: Järve äärde minek 7-9 august 2009 (suvekate asendus)

Lugemata postitus Postitas eikeegi »

Ma enne pidasin silmas ikka seda sama natukene Tartu (või Rannapungerja või Mustvee, kuidas keegi soovib) poole olevat telklat. Teisipäeval seal vaba lõkkeplatsi igatahes ei leidnud ja laupäeval nähes suure teeni ulatuvaid pargitud autosid ei hakanudki sinna sisse ronima. Seal päris "keskuse" juures mu meelest vist ei saagi telkida. Kui, siis kämpingute juures. Veel üks telklaager on natukene edasi Kuru poole ja teine, vist RMK oma, enne Alajõed.

Ega ma ei üritagi kedagi ümber veenda, sest koht on tegelikult lahe ja täiesti sobilik sarnase ürituse tarbeks. Lihtsalt juhtisin tähelepanu, et igaks juhuks võiks ka sellele võimalusele mõelda, et poleks olukorda, milles ma mitu korda ise olen olnud. Et veeretan end rõõmsasti enamvähem 10 erineva platsi vahet ja kusagile ei saa pidama jääda ning lõpuks peab ikka käega lööma ja maale oma rantšosse kimama, et lihtsalt linna tagasi ei peaks tulema :)

Aga mis neisse majutusasutustesse puutub, siis Peipsi põhjakaldal olevate Breznevi-ajast pärinevate lagunevate monstrumite puhul ma imestan, et need üldse senimaanigi hinges on püsinud. Kusjuures kämpingud jms sellelaadsed asjad paistsid mööda sõites küll enamvähem täis olevat eelmisel nädalavahetusel. Ja igasugused viimase aja olukorda tähistavad täheühendid...minu isiklik veendumus on, et tegelikult pole suurt häda midagi...lihtsalt käärima läinud toidust tekkinud puhitus hakkab vaikselt taanduma :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”