Järve äärde chillima 7-9 august 2009 → Re: Järve äärde minek 7-9 august 2009 (suvekate asendus)

Kuhu me siis läheme chillima 7 - 9 august 2009?

Hääletus lõppes 01 Aug 2009, 15:08

Võrtsjärve äärde Vaiblasse
0
Pole hääli
Õunapuu talu Raplamaal
0
Pole hääli
talgud Jäneda metsamajas
0
Pole hääli
Kauksi telkimisala (peipsi äärde)
0
Pole hääli
suvilasse/putkasse Kurus
0
Pole hääli
Hiiumaale Luidja telkimisalale
0
Pole hääli
Hiiumaale Kaleste telkimisalale
0
Pole hääli
Mujale
0
Pole hääli

Hääli kokku: 0

eikeegi
Tänatud: 3 korda

Re: Järve äärde minek 7-9 august 2009 (suvekate asendus)

Lugemata postitus Postitas eikeegi »

Selle telklaagriga on säherdune asi, et tegemist on iseenesest laheda kohaga aga vähegi ilusama ilmaga ja eriti nädalavahetusel ei julgeks mina küll sellele panustada, et seal üldse mingit ruumi leiab. Vähemalt eelmise nädala näitel, kui ma kokku neli korda seal kandis käisin. Isegi teisipäeva õhtul polnud ühtegi vaba lõkkekohta ja peale vees käimist läksime hoopis edasi ühe väikese järve äärde RMK-platsile. Laupäevast autodemerd nähes ei hakanud enam üritamagi ja sai kohe Vasknarva poole edasi kimatud, et mingigi vaba lapikene leida (mitte ei hooli nägu kellegi perses a la Pärnu rand lesimisest). Kusjuures Kauksi ja Kuru vaheline tee oli hoolimata keelumärkidest nii täis pargitud, et oma suure veokaga ma sealt läbi ei mahtunudki. Pühapäeva õhtul äikesepilvede all oli samas kõik mõnusalt tühi ja me olime vist ainus auto, mis Tartu poolt Kauksile lähenes...vastupidises suunas oli aga tee katkematult autosid täis :D
Kokkuvõttes ma arvan, et kui sinna minna tahate, siis igaks juhuks võiks keegi juba varakult kohale veereda ja üritada nt paar kõrvuti asuvat lõkkeplatsi hõivata vms.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”