Autokoolid
Re: Autokoolid
Mina käisin siis Motokoolituses (eilsest alates võin siis minevikus väljenduda sel teemal , esimesel katsel ARKi eksamid tehtud; aega võttis mul ca 3 kuud - polnud enne tsiklit katsunudki, noh
). Platsil oli Tiit ja linnas onu Kalmer ja Hr Uno, teooria enne praktikat Olafi poolt. Minu kogemused olid küll ainult positiivsed. Ei olnud mina ka enne kooli mootorratta seljas istunudki mitte ja keegi ei vaadanud imelikult.
Teooria oli mootorrattapõhine ning liiklus tuli endal ise meelde tuletada (see loomulik ju, sest teooria tunde oli nii vähe), see-eest aga oli teooriatundides jagatu küll asjalik ja mitu korda sai hiljemgi konspektide poole pöördutud, et midagi meelde tuletada.
Platsil oli Tiit minu arvates väga normaalne, iga harjutuse juures rääkis alguses ära, kuidas vaja teha, siis lasi ise pusida ning seejärel tuli ja parandas. Karm oli ta küll ja nõudis harjutuste perfektset sooritust, mis tegi ARKi eksami aga palju lihtsamaks (kui närv sees siis kipub tehnika ikka natuke lagunema). Pluss on platsile ehitatud spets rada pöörete õppimiseks - äärmiselt kasulik. Tunnid algasid alati õigel ajal (ise pidid muidugi õigeks ajaks valmis ka olema - riided ja vest seljas) ja ei unustanud platsile mind küll keegi ära (st kogu aeg ei pea ega saagi ju kätt ka hoida
).
Linnas olid Kalmer ja Uno mõlemad head õpetajad - kumbalgi olid omad asjad, mida rõhutada ja sellest oli kasu mulle autogagi liiklemiseks, rääkimata siis tsiklist.
Eelimsel päeval enne ARKi eksamit suhtuti veel eriti positiivselt - aidati ja õpetati nii kuis jõuti - ole ainult mees ja katsu kõik meelde jätta . Nii et minu poolt küll Motokoolitusele 5+!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.