Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
-
Re: Viljandi mootorratturid
Torch kirjutas:Kes Viljandis sõidab rohelise Kawasakiga ZX-(6/9/10)R-ga , oranzi kiivri ja rohekas-musta kombega ?
Või teab ehk keegi ta kontakte , oleks üks küsimus talle .
Ma vist tean keda sa mõtled..saadan sulle privasse ta nr.Pole küll 100% kindel,kuid tundub Põta olema.
Keegi täna sõitma viitsiks?
Igatahes kätte saab mind 58091361, iga päev olen sõidumees
Tere taas Viljandi tsiklistid!
Teemaks siis jätkuvalt see tüdrukuteõhtu ja tulevase pruudi sõidutamine..
Toimub 11.juulil ning algusajaks on planeeritud 17.00
Kellel on huvi ja vaba aega sel ajal, siis täpsemad plaanid paneks paika kui kokku saame... näiteks sel nädalavahetusel..
Aga et mitte siin teemat rohkem risustada, siis huvilised tsiklistid võivad mulle mailida või MSNi lisada! MSN muidugi on mugavam lahendus!
MSN ja e-mail: evely777@live.com
Suurimad tänud taas tähelepanu eest
-
- Kontakt:
Oki viljandlased rääkige kellele kuulub selline lumivalge Harley night rod tüüpi ratas. Liikus see siis eelmine nädal, nii jaanipäeva paiku natuke linnas. Igatahes masin oli väga väga ilus

53857073 - kui mingit abi vaja, võite helistada

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Arvan, et nägid sarnast aparaati...aadressi avalikult ei anna ,kus seda lähemalt náed
-
- Kontakt:
vat vat vat, see on see ratas...
tänud lingi eest nüüd kiirelt pildid seivida
Aga võid ppm saata mulle, kus see ratas viljandis asub Kui uuesti nüüd Juulis seal olen(Viljandis) siis võiks mõned kenad pildid teha

-
- Kontakt:
Kui aind oleks pruuti

No tegelikult ma viitasin sellele organiseeritavale tüdrukuteõhtu pruudi-sõidutamisele
EDIT: Tänase seisuga on Viljandi tsiklimehed väga väheaktiivsed, kahjuks Ainult 1 tsiklist on siiani end üles andnud,
ja teine, kes oli käsi, ei saa paraku tulla tervislikel põhjustel! Eks tuleb aktiivsemaid foorumlasi/tsikliste teistest kohtadest otsida!
Tere!
Vahepeal üks teadaanne Viljandi ratturitele!
Autotares Tallinna tn.3(kaubamaja hoovis)saadaval nüüd soodsa hinnaga sõiduriideid!
Endiselt saadaval lai valik V-Can ja Airoh kiivreid!
Tule läbi,või helista!
5163963
Andres
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
teab keegi , kus tehakse viljandis või lähiümbruses kõige soodsamalt mototehnikale tehnoülevaatust
petz61 kirjutas:teab keegi , kus tehakse viljandis või lähiümbruses kõige soodsamalt mototehnikale tehnoülevaatust
Viljandis "Siller"paalalinnas suht normaalne...aga 300 eeki lugu.Mõned vist teevad kahe sotiga.
250 oli aprillis tallinna mnt....eee..Valoor v6i mis asi see seal on Karula ristis peale Unistari maja...vaadati üle nii nagu peab
evely kirjutas:No tegelikult ma viitasin sellele organiseeritavale tüdrukuteõhtu pruudi-sõidutamisele
EDIT: Tänase seisuga on Viljandi tsiklimehed väga väheaktiivsed, kahjuksAinult 1 tsiklist on siiani end üles andnud,
ja teine, kes oli käsi, ei saa paraku tulla tervislikel põhjustel! Eks tuleb aktiivsemaid foorumlasi/tsikliste teistest kohtadest otsida!
Kerge uudishimu...Üritus pidi toimuma 11 Juuli nagu ma aru sain... Kuida siis möödus??? Said piisavalt rattureid nõusse??
m2rka kirjutas:evely kirjutas:No tegelikult ma viitasin sellele organiseeritavale tüdrukuteõhtu pruudi-sõidutamisele
EDIT: Tänase seisuga on Viljandi tsiklimehed väga väheaktiivsed, kahjuksAinult 1 tsiklist on siiani end üles andnud,
ja teine, kes oli käsi, ei saa paraku tulla tervislikel põhjustel! Eks tuleb aktiivsemaid foorumlasi/tsikliste teistest kohtadest otsida!Kerge uudishimu...Üritus pidi toimuma 11 Juuli nagu ma aru sain... Kuida siis möödus??? Said piisavalt ratureid nõusse??
Muteada Evely suutis sebida ainult 1 tsiklimehe kes liiatigi ei kasuta isegi biker.ee foorumit mitte.Aga üritus ise oli ikkagi korda läinud . Nõrk sooritus meie poolt, Viljandi mootorratturid...
P.S. Mina olen see kes tervislikel põhjustel ei osalenud
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
m2rka kirjutas:Mina ei saanud oma ratta tervisliku seisundi tõttu appi tõtata....
Pruut oleks pisut õliseks saanud, muud midagi. Noh, muidugi ka selle mootorist kadunud õli kompenseerima
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Jäin vaid kolm tundi hiljaks
PUUPAADID
Tere!
Lisan siis omaltpoolt ka paar sõna! Pruut jäi tsiklisõiduga väga rahule, üritus õnnestus hoolimata
vähesest huvist ning suht viimasel hetkel leitud tsiklist sai oma ametiga suurepäraselt hakkama. Mootorrattal sai tehtud väga
sensuaalseid fotosid ning ma loodan, et edaspidi on foorumlaste initsiatiiv sellistes projektides osalemisel suurem!
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
oh kurja pean ikka eesti koju endale neti muretsema,oleks õigel ajal peale sattunud,oleks kohe käsi olnud
evely kirjutas:Tere! Mootorrattal sai tehtud väga
sensuaalseid fotosid ning ma loodan, et edaspidi on foorumlaste initsiatiiv sellistes projektides osalemisel suurem!
Evely, kas ma saan õigesti aru et Sul on veelgi plaanis sensuaalsetele naiskadele tsiklisõitmisi organiseerida ?
56915288 Tiit.
Ei ole plaanis kusjuures Aga muidugi natsa jäi kripeldama, et pruut sai nii ägedaid pilte endast ja tsiklist
(ning pruudi küsimus peale sõitmist oli, et kas sellest saab iga-laupäevane traditsioon? )
evely kirjutas:Ei ole plaanis kusjuures
Aga muidugi natsa jäi kripeldama, et pruut sai nii ägedaid pilte endast ja tsiklist
![]()
(ning pruudi küsimus peale sõitmist oli, et kas sellest saab iga-laupäevane traditsioon?)
Pruudi suhtumine tundub lahe - nagu igal laupäeval jätab ta abikaasa üksi teleka ette õllet laskma ja läheb ise tsiklimeestega teadmata suunas kihutama ? Aga Sa ise siis ei saanudki sõitu ?
56915288 Tiit.
Äkki teeme uue teema selle arutamiseks, väga OT on juba Varsti tehakse märkus
Aga jah, antud laupäeval oli peatähelepanu siiski peategelasel ja temal oli ainult see privileeg
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Tiidul juba mõtted keerlevad peas v?
Palju Teid rattureid viljandisse tekkinud või alles jäänud on ? Omal ajal olid Forte poisid kõige suurem ja tugevam 70 km ulatuses.Mäletan et hmm.... aasta siis vöis olla 98 kui forte sai jögevatreffilt auhinna kui suurim punt. 30 vöi enam nägu kandsid siis samu särke.... (veste tolajal veel polnud ) kuid hilisema vöimuvöitluse tagajärjel kahaneti kümnekonna inimeseni.Oli oma kõrts kus käidi jne jne....Praeguseks on nad aga ajalugu...(pole vist kedagist) Noh noored Kes praegu sealkandis ilma teevad?!
Olen ju isegi sünnilt sealtpoolt ja oma teadlikust elust vähemalt 25 aastat seal elanud...
13reede kirjutas:Igal 6htul káidud...eks v6ta sappa kui náed ja tempo sobib
Kohtume siis mõni teinekord.
Kahjuks/õnneks tagasi Tallinna ja siis homme suund Kauksi peale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.