Quo vadis Eesti motokross

Kasutaja avatar

sang

Re: Quo vadis Eesti motokross

Lugemata postitus Postitas sang »

Kui mingisuguse MTÜ juhtivad liikmed arvavad, et müüvad oma krossil nimelt minule suunatud kaupa või teenust ja küsivad selle eest ettemaksu ja lisatasu, siis sellisel juhul on vastavalt Tarbijakaitseseadusele mul õigus 14 päeva jooksul peale kauba kättesaamist see müüjale tagastada. Motokrossi mõistes tähendaks see umbes seda, et maksan raha ja sõidan teie poolt korraldatud krossil ja oleksin nagu alguses rahul. Siis lähen koju ja hakkan mõtlema, jõuan järeldusele, et tegelikult läksin ma seal võitma, aga sain ainult 10 koha. Teie poolt müüdud kaup (teenus) ei vastanud minu lootustele. Sõbrad ka hakkavad näpuga näitama ja ma otsustan ostetud kaubast (teenusest) loobuda. Kogu raha ma tagasi ei soovigi, eks ma lõhkusin natuke teie rada, aega võeti ka. Aga näiteks umbes poole osalustasu eest olen nõus korraldajale tagastama puutumatuna minu 10 koha eest saadud EMV või EKV punktid.

Jama ajad. Antud juhul peaksid näpuga järge ajama hoopis võlaõigusseadustikus ehk VÕSis. Uuri lepingu sõlmimist, oferti ja aksepti, lepingupoolte õigusi ja kohustusi. Mõnus meeldiv suvelugemine, mingi 900 lk või nii ;).

Huvitav, et kui keegi on pudrunäpp ega suuda oma tsiklit remontida, siis ta üldjuhul ei lähe teistele seda õpetama. Kui aga jutt kaldub seadusepügalate valda, on igaüks tippadvokaat valmis, omamata tegelikult üldse arusaama õigusruumi olemusest.

sang, mittejurist

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”