Paldiski Drift 2009 11-12.07.2009
Moderaator: Moded
Re: Paldiski Drift 2009 11-12.07.2009
Lisaks Pihelga poolt tänatud sõpradele, tahaksin öelda tänusõnad meie suurepärasele toitlustajale. Aitäh Riina&Co
Täname meid toetanud ESTEVE Terminal AS töökat kollektiivi, kes ei pidanud paljuks tööväisel ajal abiks olla. Rasketehnika tegi palju abi (Y) Aitäh Üllar!
Eriliselt palju erinevaid emotsioone pakkus meile vanahärra Padar - kohalik saunakunn...
Meie majutajale, ujula kunnile käpp pihku,tnx vana!
Vika on maailma kõige lahedam elektrikuninganna
Jänx ja Villu,väga kosmos sooritus!!!! Mõlemad olete täielik tase!
TPL sucks! - organisatoorne pool imeb vilinal...
Ilmavana, tillitasid meid pisut, aga kokkuvõttes olid sõbralik
Peagi on tulemas TASUTA paraad, jälgige reklaami
Nüüd siis peost peaaegu toibunud ja väikesed kokkuvõtted ka tehtud.
Kõik tervitused kohalikele kunnidele edasi antud (saunakunn, ujulakunn, elektrikunn, nad ei loe foorumit).Kõik kunnid tervitavad vastu, kohalik kaubandus kaasa arvatud, ja ootavad jälle külla
Linnarahvalt laekunud tagasiside seni ainult positiivne, väga meeldis motorahva kaasamine linnapäeva üritustele,mis muutis selle huvitavamaks ja omapärasemaks.Loodetakse, et traditsioon jätkub. Natukene morn oli ainult saunakunn, kellele sai lubatud, et ta saab oma sauna vähemalt 200-le külalisele kiita.Tegelikult oli saunaaktiivsus sel korral vist natukene väiksem Sai lubatud, et tulevikus tuleb parem
)
Linnavalitsuse poolt suurimad tänusõnad kõigile ratturitele, kes võtsid vaevaks kohale tulla ja aktiivselt üritusel osalesid.Te muutsite peo meile tunduvalt põnevamaks ja meeldejäävamaks.
Eriline tänu muidugi Paldiski Drift 2009 korraldajatele - MC-le Drifters , kellega koostöö sujus ideaalselt ja kõigile teistele,kes abiks olid. Loodame, et pole viimane ühisprojekt.
Paldiski Linnavalitsuse ja kohaliku motokommuuni poolt - kõigile jätkuvat meeldivat hooaega ja ohutuid km-e soovides
heldurs
Lugesin teie järelkaja üritusest, tundub, et jäite väga rahule ja oli üks korralik üritus.
Kahju, et mul jäi seal traieli show teile tegemata, aga mõnikord tulevad asjad vahele
igatahes vabandan teie kõigi ees!
Järgmine kord olen kindlasti kohal
Amor
Vabandage minu rumalat küsimust: kas Gas Gas`iga mees oli Mella?
EDIT: olgu, ma ei ole midagi kunagi küsinud. Ei taha teada, täitsa ükskõik.
yanksel kirjutas:Vabandage minu rumalat küsimust: kas Gas Gas`iga mees oli Mella?
Mella ei seisa niisamagi püsti...
... ok. tänan info eest
Küsimus oli ilmselt absoluutselt liiga rumal...
yanksel kirjutas:madone kirjutas:yanksel kirjutas:Vabandage minu rumalat küsimust: kas Gas Gas`iga mees oli Mella?
Mella ei seisa niisamagi püsti...
![]()
No kes ta siis oli
Ges Ges
+358458693818
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
yanksel kirjutas:Vabandage minu rumalat küsimust: kas Gas Gas`iga mees oli Mella?
EDIT: olgu, ma ei ole midagi kunagi küsinud. Ei taha teada, täitsa ükskõik.
Karm sõitis kah Mella Gas Gas'iga päeval platsi peal..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.