[EI TOIMU] Biker.ee suvekad 25-26 juuli 09 → Re: Biker.ee suvekad 25-26 juuli 2009
Re: Biker.ee suvekad 25-26 juuli 2009
Tere kulla sõber vastan siis
efendi kirjutas:Tere kulla sõbrad,
MaSu tingimustes oleme väga ettevaatlikud endale kohustuste võtmisega ja seepärast teen ka sellesisulise postituse siia. Kindlasti ei ole me võimelised ennustama saabuvat inimhulka (ning rahalist ressurssi mis meie käsutusse sellega saabub). Teen siia küsitluse ja palun vastata kas olete suvekatele tulemas?
Lisaks palun avaldage siin teemas arvamust millisel kuju suvekad olla võiksid
lihtne biker.ee kokkutulek... näeb sõpru/tuttavaid.. näpib üksteise rattaid, onab sadulatele... joob õlli.
efendi kirjutas:- kas peavad üldse olema bändid või piisab makimuusikast,
Makimussist rohkem kui küll. Ega ma sinna suvekale jämmi kuulama ei tule.. selleks olgu teised üritused
efendi kirjutas:kas hinnas peaks sisalduma hommikusöök, kas olete nõus tegema ülekande osalustasuga ette või eelistate pigem kohapeal maksta,
Hommikusöök ei huvita.. saab ju ise kohvid ja kõik kaasa võtta.. mida ma teen nii kui nii.
Maksmine on suva.
efendi kirjutas:kas eelistate pigem vanade sõpradega õllekest libistada või ootate mahukat meelelahutusprogrammi, kas kohale soovite tulla juba reede õhtul ühises paraadis või pigem laupäeva hommikul jne.
Kuna asukoht on nüüd teada siis ma võibolla laekun juba kohale kasvõi reedel ja üksi... aga reedet peale tööd laiaks istuda ma kah ei viitsi.
Meelelahutusprogramm ei ole niivõrd oluline... see programm tekib minuarust seal iseenesest. Pihelgas ja Väinz võivad ju seal platsipeal suti ringi joosta ja midagi ogrunnida aga üldiselt jah.. take it easy
efendi kirjutas:Korralduskomitee nimel,
efendi
Enda nimel! Viimase quote pigistasin ka ikka veel kuidagi ära...