[EI TOIMU] Biker.ee suvekad 25-26 juuli 09
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
[EI TOIMU] Biker.ee suvekad 25-26 juuli 09
Tere kulla sõbrad,
MaSu tingimustes oleme väga ettevaatlikud endale kohustuste võtmisega ja seepärast teen ka sellesisulise postituse siia. Kindlasti ei ole me võimelised ennustama saabuvat inimhulka (ning rahalist ressurssi mis meie käsutusse sellega saabub). Teen siia küsitluse ja palun vastata kas olete suvekatele tulemas?
Lisaks palun avaldage siin teemas arvamust millisel kuju suvekad olla võiksid - kas peavad üldse olema bändid või piisab makimuusikast, kas hinnas peaks sisalduma hommikusöök, kas olete nõus tegema ülekande osalustasuga ette või eelistate pigem kohapeal maksta, kas eelistate pigem vanade sõpradega õllekest libistada või ootate mahukat meelelahutusprogrammi, kas kohale soovite tulla juba reede õhtul ühises paraadis või pigem laupäeva hommikul jne.
Korralduskomitee nimel,
efendi
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Re: Biker.ee suvekad 25-26 juuli 2009
Kindlasti kohal! Biker.ee suvekad on selline üritus, mis on juba pool aastat kalendrisse ette märgitud ning ka vajalik raha selleks kõrvale pandud. 99% tõenäosusega saabuks ikkagi reede õhtul, tasu maksmisega ei ole vahet, kas ette või taha või kohapeal Hommikusöök oleks pluss, samas poleks ka probleemi ise omale miskit hamba alla osta/leida.
Üks bänd võiks siiski olla, elav muusika on hoopis muud kui makist. Samuti jäid kirkalt meelde eelmise aasta võistlused ja üldiselt kogu programm See aga ei sega sõpradega õllejoomist, 24/7 ju nagunii aktiivset programmi pole
Villem aka Villu aka Madis

-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Samas kus eelmine aasta. Vana-Vigala
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kindlasti kohal ja ilmselt saabuks juba reedel.Bändid mind ei huvita, pigem eestimaist muusikat rohkem !Meelelahutusprogramm peab olema.Hommikusöök pole ka nii oluline.
Ahjaa ja võiksite juba konto avalikustada.igayks võib ju öelda, et tuleb, arvestada aga tuleks siiski maksnuga.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Kawasaki ER6N
- Kontakt:
Tere,
Igal juhul plaan tulla ja minu poolest võib ka juba reedel alustada. Võib maksta ette või ka kohapeal- vahet ei ole. Paraadist ei hooli. Kui hommikusööki saab kohapealt osta on kõik väga pro- ei ole oluline, et oleks hinnas. Mängud peaksid kindlasti olema. Maki muusikaga saab ka vabalt hakkama.
Eelmisel aastak kahjuks ei saanud osaleda seega ma ei tea mis tingimused seal on aga pesemisvõimalused võiksid küll olla. Kasvõi tünn veega.
Terv.
Säuts
-
Teema algataja - Mode
Infoks neile kes eelmisel aastal ei käinud.
Laager asub Vana-Vigala mõisapargis - sama koht kus Hard-Rock laager toimub.
Pesemisvõimalustest - tünn on olemas ja jõgi ujumiskohaga sealsamas.
Piletihind 100.- krooni
Toitlustaja tuleb kohale, pakub head ja paremat mõistliku hinnaga.
Reede õhtul ilmselt muud programmi peale makimuusika ja suurpärase seltskonna ei pakuta.
Majutus telkides
Bändide koha pealt on suurim valupunkt helitehnika, mis maksab paraku palju ja moodustab enamiku suvekate eelarvest - siinkohal ka palve - kui keegi omab vajalikku tehnikat ja on nõus selle sponsorluse korras välja panema, siis saab elus muusikat ka kindlasti.
Väikese paraadi saame ka teha, naaberkülas parasjagu külapäevad ja sealsed inimesed palusid meil võimalusel tsikleid näitama sõita. (soovi korral loomulikult eelmise aasta paraadi kordus :D:D )
Et keegi ei süüdistaks meid jälle kurat teab milles, siis teadmiseks - eelmisel aastal maksime korraldajatega kena kopika üritusele peale. Sponsorid on loomulikult teretulnud.
Muusika kohalt suurt vahet ei olegi, hea kui on elav musa, kui ka pole, ei juhtu mitte midagi. Toitlustaja võiks hommikul suht vara toimetama hakata- jube narr on istuda ja oodata ca tund aega, enne kui hommikuse ninaesise kätte saab . Kõik lihtsalt ei maga lõunani
!!!
Paraad... Eelmine aasta olid kah suured plaanid, aga välja kukkus üsna omapärane . Kui ikka paraadivajadus on suur, siis soovitan teha selle enne võistlusi, sest hiljem hakkab teatud vedelike mõjul sõidumehi/naisi lihtsalt nappima...
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
efendi kirjutas:Tere kulla sõbrad,
... kas eelistate pigem vanade sõpradega õllekest libistada ...
Korralduskomitee nimel,efendi
Just, just
-
- Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS
Mingi bänd võiks küll olla aga usun, et saab ka ilma, toitlustaja peaks ikka olema, et igaüks saaks oma kõhunormid täis ja jooki kaa. Lihtsad palli- ja vigurmängud käivad ikka ju asjaga kaasas (jalko) Reede õhtul võib kohale tulla ja vaikselt võtta, et laup juba täie rauaga anda.
Paraad pole oluline suvepäevad on põhiline
Kui mõne sabaga kaubale saab, siis satun kohale seetõttu tuleku aega ei oska öelda.
Maki- vms mitte-elav muusika OK; leplik ja rahul kui saan magamiskotis magada ükskõik kus või üldse mitte magada kui tegevust jätkub
Mingeid lihtsaid sööke võiks keegi kohapeal pakkuda (nagu Paldiskis või ehk saab veelgi lihtsamalt), eelistaks kohapeal ostmist ettemaksule. Nii hea seltskond suudab end iga kell parimal ja lihtsal viisil lõbustada, lisaks 2-rattaliste võistlustele ntx liikuvamatele jalka, rahulikumatele petanque jne
EDIT: kuna Vincent meenutas Viljandi asja, kuhu ka oli soov sattuda, siis tuleb kasutadaolevast ajast max võtta
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
efendi kirjutas:Reede õhtul ilmselt muud programmi peale makimuusika...
Sa lubad, et tuleb makimuusika? Sellise päris, suurte lintidega maki pealt? Vot seda ma tahaks oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda. Ja ära nüüd hakka vabandama, et makimuusika all pidasid Sa silmas hoopis midagi muud!
Aga kui midagi peeti ei lähe, peaks ennast ikka kohale veeretama
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Oeh... Minu olukorras oleks suht ebaeetiline sel suvel mistahes üritusele ilmuda. Aga eks saab näha, mis juhtub.
Tere kulla sõber vastan siis
efendi kirjutas:Tere kulla sõbrad,
MaSu tingimustes oleme väga ettevaatlikud endale kohustuste võtmisega ja seepärast teen ka sellesisulise postituse siia. Kindlasti ei ole me võimelised ennustama saabuvat inimhulka (ning rahalist ressurssi mis meie käsutusse sellega saabub). Teen siia küsitluse ja palun vastata kas olete suvekatele tulemas?
Lisaks palun avaldage siin teemas arvamust millisel kuju suvekad olla võiksid
lihtne biker.ee kokkutulek... näeb sõpru/tuttavaid.. näpib üksteise rattaid, onab sadulatele... joob õlli.
efendi kirjutas:- kas peavad üldse olema bändid või piisab makimuusikast,
Makimussist rohkem kui küll. Ega ma sinna suvekale jämmi kuulama ei tule.. selleks olgu teised üritused
efendi kirjutas:kas hinnas peaks sisalduma hommikusöök, kas olete nõus tegema ülekande osalustasuga ette või eelistate pigem kohapeal maksta,
Hommikusöök ei huvita.. saab ju ise kohvid ja kõik kaasa võtta.. mida ma teen nii kui nii.
Maksmine on suva.
efendi kirjutas:kas eelistate pigem vanade sõpradega õllekest libistada või ootate mahukat meelelahutusprogrammi, kas kohale soovite tulla juba reede õhtul ühises paraadis või pigem laupäeva hommikul jne.
Kuna asukoht on nüüd teada siis ma võibolla laekun juba kohale kasvõi reedel ja üksi... aga reedet peale tööd laiaks istuda ma kah ei viitsi.
Meelelahutusprogramm ei ole niivõrd oluline... see programm tekib minuarust seal iseenesest. Pihelgas ja Väinz võivad ju seal platsipeal suti ringi joosta ja midagi ogrunnida aga üldiselt jah.. take it easy
efendi kirjutas:Korralduskomitee nimel,
efendi
Enda nimel! Viimase quote pigistasin ka ikka veel kuidagi ära...
Kahjuks on suvel nädalalõpud igat masti toredaid üritusi täis topitud. Biker.ee suvepäevad kattuvad Viljandi Pärimusmuusika Festivaliga vähemalt teist aastat järjest, viljandlasena tuleb sel ajal võõrustada vanu sõpru jne... Seega ei saa ka tänavu osaleda suvepäevadel...
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Igatahes olen asjad sättinud nii, et reedel kohal. Pole nagu pikk maa tulla ka
Kuna plaanid selleks ajaks juba tehtud, siis klikkisin viimast varianti.
Jätan seekord vahele.. on minu tervisele parem nagu teate.
Aga tegelikult sel aastal lähen samal ajal valga cruisile. oli nii ammu plaanitud. Igal juhul tuleksin bikeri suvekatele kui saaksin. Ärge siis tehke midagi mida mina ei teeks
They mark their territory.
Mina tulen ka.
Kuidas - veel ei tea... elu on karm rahmeldamine viimasel ajal.
Mina eelistan bändidele makimuusikat. Ausõna noh... Saab tantsu ikka lüüa ja niisama ringi karata...
Ja ise tahaks seekord võistelda... kummikut visata või midagi muud sarnast.
Hommikusöögist eelistaksin pigem kohvi. Friikartul pole eriti minu rida. Mis teha. Ma ju peip.
NING. Sponsorluse korras annan auhinnaks tunnise üldmassaaži.
Juhul kui see loositakse välja laupäeva õhtul KÕIKIDE üritusele saabunud piletiomanike vahel.
-
- Tsikkel: Yamaha XJR 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Möödunud aastal käisin. Mulle küll meeldis. Ilmad olid ka ilusad. Söömisega ei tohiks probleeme tekkida, sest kauplus on ja baar kah. Band pole minule küll oluline aga hea plaadimuusika oleks teretulnud. Hommikusöök poleks ka paha. Igatahes, kui ilm mõistlik vean kohale kindlasti.
Loll ei ole see, kes ei tea, vaid ei tahagi teada.
Road Devil
Seda, et rahvas bände ei taha olen jah juba eelmine aasta tähele pannud... keegi ei viitsi ürituselt-üritusele ühte ja seda sama joru kuulata
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
kahjuks ise see aasta ei önnestu tulla töö nöuab oma... hea et driftilegi jöudis
kyll aga tuletaks uhkusega meelde neid suvekaid mis efents kivi-vigalas korraldas, ei olnud mingeid hypersuperbande, peamine oli mönus seltskond, palju mänge ja vaba olemine, ise tehtud, endale tehtud ja hästi tehtud. ei mäleta, et kellelgi oleks pärast viginat olnud, köik olid sigarahul (välja arvatud vist väintz, kelle telgi taga käidi öö läbi serenaadi laulmas ). vabatahtlik abistamine korraldamises (kel vöimalik see aitas), karaoke, maki(cd)muusika, sport ja mittesportmängud, vöistlused tsiklitele ja lahe seltskond olid vötmesönad. unustamata kooli kokkasid super hommikusöögiga. minu arust siiani vaata et parimad suvepäevad just selle mönusa vaba fiilingu pärast.
yle-eelmine ja ka eelmine aasta oli samuti super. kohati oli tegevust vaata et liigagi palju. ja minu arust paljudele tundus, et bände oli liiast ja kui sinna see suurim kulu läheb, siis yrituse nimel saatke see osa aia taha. tegemist on suvepäevadega mitte bikerrocksummeriga.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
Teema algataja - Mode
Bändid ei ole suur kulu, helitehnika on (ca 10-15K) paistab et enamik lepib plaadimussiga, ehk saab DJ vähemalt kes hardkoor haussi kütab
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
efendi kirjutas:Bändid ei ole suur kulu, helitehnika on (ca 10-15K) paistab et enamik lepib plaadimussiga, ehk saab DJ vähemalt kes hardkoor haussi kütab
![]()
![]()
PIgem DJ, kes suudab head eesti muusikat lasta, mida k6ik oskavad kaasa ümiseda.Eelmine aasta sai soovitatud Eesti muusikat-tulemuseks oli laualukaare ees tantsiv rahvas ja korduma hakkavad lood .
Loodame, et ilmataat naeratab nagu eelmine kord .
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
Ka plaan tulla, paaril korral käidud ja seni rahul. Muusika on taust. Pihelgas ja Motokas lasevad end kõikvõimalike mängude korraldamisel loodetavasti piisavalt ekspluateerida, eksole. Hästi tuleb välja, loodetavasti jaksate ka
mufista kirjutas:Sponsorluse korras annan auhinnaks tunnise üldmassaaži.
Juhul kui see loositakse välja laupäeva õhtul KÕIKIDE üritusele saabunud piletiomanike vahel.
Mõtle midagi välja ka juhuks, kui loosiõnn Sulle endale naeratab, onju. Klapptoolid eraldi piletiga pealtvaatajatele või midagi...
Kallev kirjutas:Mõtle midagi välja ka juhuks, kui loosiõnn Sulle endale naeratab, onju. Klapptoolid eraldi piletiga pealtvaatajatele või midagi...
Mwhähähähähähähähähääää....
Kas ma tajun antud lauses tibake perverti?
Aga noh.. welkam tu klaab siis
Aga kui loosiõnn mulle endale tuleb, siis teisena loosime välja kellegi, kes mulle massaaži võib teha?
Peab korraldatega läbirääkimisi hakkama pidama...
Aga jah... üritus on vist tõesti parim siis kui see "ise tehtud - hästi tehtud" on.
makimusa ja karaoke võiks küll olla , 2006 oli päris edev
Õige naise tunned kaugelt ära-valel on lühikesed jalad...
Ma arvan et eelmise aastaga võiks analoogne olla. Elav muusika võiks olla unpluged või siis tuua mingi arvuti purk kohale mis head ja paremat mp3 täis ja las ta siis vaikselt vuhistab. Hommikul võiks saada seljankat ja kohvi, mis on parimad pohma rohud. Mis päevase toiminguga seotus siis võiks sinna kõrval külla küla päevale küll minna, kes ei soovi/ei saa see võib mänge mängida. Või mis?
Ma oleksin valmis juba reedel kohale ilmuma, kui muidugi seal kedagi kohapeal on.
Maksta võin igatpidi, nii ja naa.