Biker.ee foorumist - teata vigadest
Moderaator: Moded
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
Maku kirjutas:
mis sellel Veldi reklaamil muidu viga on? nagu iga teinegi reklaam ju???
Noo see jookseb ju kaasa pildiga koguaeg. Tahaks nagu rahus temasi vaadata aga siis on lihtsalt mingi si** koguaeg ees ja tuleb kaasa
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Maku kirjutas:
selline ajudele käiv reklaam ennast üldiselt ei õigusta. eriti mis nii kaua ja nii muutumatult püsib.
tundub, et reklaami tellijal plekki on ja see kes maksab tellib ka muusika. muusika mida keegi enam ammu ei kuula ja tähele ei pane
ei tea kas nende äri ilma selle vilkuva, plinkiva, jooksva reklaamita üldse ei toimi?
Sellise silmasittumise vältimiseks on Firefoxi puhul vihjeks userContent.css ja selle sisse antud juhul:
Kood: Vali kõik
@-moz-document domain(biker.ee) {
div#floatlayerid {display: none !important}
}
Stroboreklaamide asemel võiks tekstikujul infot jagada pigem :/
Artemide kirjutas:Maku kirjutas:
Noo see jookseb ju kaasa pildiga koguaeg. Tahaks nagu rahus temasi vaadata aga siis on lihtsalt mingi si** koguaeg ees ja tuleb kaasa
Olgu adblock'iga saavutatud valge kast või juttudega - vahe pole! Pisema ekraani puhul on on selline jalus tolgendamine tõeliselt häiriv küll.
Kõigil kodanikel pole ka võimalust omale meeldivaid alternatiivseid brausereid just parasjagu kasutatavatesse arvutitesse laadida, et häirivast reklaamist vabaneda.
Tar kirjutas:evp kirjutas:Ma kaotasin ta endal Adblock-iga ära (firefoxi üks lisasid), raam jäi ikka, nüüd selline valge kast liigub esilehega kaasa, aga vähemalt ei riiva silma enam nii palju kui eelmine.
Sellise silmasittumise vältimiseks on Firefoxi puhul vihjeks userContent.css ja selle sisse antud juhul:
Kood: Vali kõik
@-moz-document domain(biker.ee) { div#floatlayerid {display: none !important} }
Stroboreklaamide asemel võiks tekstikujul infot jagada pigem :/
Suur tänu, natuke aega jamamist ja asi korras
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Võib nagu GPFMX'i reklaami maha tõmmata või mis...
Jama küll
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
ainult kuupäev muutus, nüüd siis toimub Tallinna Driftiga samal ajal ja kohas. Homme tuleb täpseminfo.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
mart211 kirjutas:KUHU KADUS TEEMA "TUTVUN."????
![]()
Just hakkas nalja saama!
Ei sobinud vist enam siinse poliitikaga Me peame oma foorumi tegema vist. Sellise, kus võib lõpmatuseni möliseda ja siis sekka pisut asjalikku juttu ka
mart211 kirjutas:KUHU KADUS TEEMA "TUTVUN."????
![]()
Just hakkas nalja saama!
hiljaks jäid mees:ner:
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Kas just viga ,aga äkki võiks need linnade õhtused sõiduteemad kusagil ühes koos alateemas olla ?
praegu mööda foorumit kudagi laiali pillutud....
Raiki kirjutas:Kas just viga ,aga äkki võiks need linnade õhtused sõiduteemad kusagil ühes koos alateemas olla ?
praegu mööda foorumit kudagi laiali pillutud....
See küll hea mõte ei ole. Lihtsam on hetkel ju niimoodi.
Muidu hakka veel läbi otsima, et kus linnas nüüd kogunetakse.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Siller kirjutas:Raiki kirjutas:Kas just viga ,aga äkki võiks need linnade õhtused sõiduteemad kusagil ühes koos alateemas olla ?
praegu mööda foorumit kudagi laiali pillutud....See küll hea mõte ei ole. Lihtsam on hetkel ju niimoodi.
Muidu hakka veel läbi otsima, et kus linnas nüüd kogunetakse.
eee... sõnastasin vist tiba arusaamatult.
pidasin seda silmas, et erinevate linnade teemad on ühes alafoorumis üksteise all mitte mööda foorumit laiali osad ürituste all ja osad kes on kes all ja jumal teab kus veel ...
nüüd vist sai tiba selgemalt.
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Oh gaad, mis toimub nagu Foorum on p***a täis, palun elimineerige see tegelane ära
pahadeplaneet kirjutas:Aga kuidas käib 1000 bike kui on 25kw piirajad![]()
on sellega võimalik üldse sõita nii et kiivrit märjaks ei nuta
selline mure/tähelepanek,kui login foorumisse sisse operaga,siis kui peale logimist läheb tagasi esilehele,siis olen uuesti välja logitud. ja pole vahet,kas lasen automaatselt (teatud aja möödudes teeb seda ju ise) või siis käsitsi vajutan tagasi avalehele või foorumi avalehele,igaljuhul on väljas. kunagi tegi mul samamoodi,kuid nüüd vahepeal toimis jälle õigesti ja nüüd on uuesti jamama hakanud. teab keegi,milles probleem olla võiks? IE ´ga toimib korralikult ja hetkel olengi sellega sees.
MEL666 kirjutas:selline mure/tähelepanek,kui login foorumisse sisse operaga,siis kui peale logimist läheb tagasi esilehele,siis olen uuesti välja logitud. ja pole vahet,kas lasen automaatselt (teatud aja möödudes teeb seda ju ise) või siis käsitsi vajutan tagasi avalehele või foorumi avalehele,igaljuhul on väljas. kunagi tegi mul samamoodi,kuid nüüd vahepeal toimis jälle õigesti ja nüüd on uuesti jamama hakanud. teab keegi,milles probleem olla võiks? IE ´ga toimib korralikult ja hetkel olengi sellega sees.
Tõenäoliselt resetitakse site cookie ära?
dunno...
aga üldiselt? Kasutagi IE-d kui see võimalus olemas on... IE on väga hea brauser ning igast netip. pole mõtet uskuda. (turvalisus ja mida iganes.)
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
madone kirjutas:aga üldiselt? IE on väga hea brauser
on on
ma ise eelistaks operat,kuna mugavam ja kiirem,IE ikka väga avarii varjant ainult(ei mäletagi,millal viimati kasutasin ),kuid eks niikaua kasutan,kuni operal viga tuvastatud.
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
IE on hea algajatele, aga ainult siis kui on IE versioon 8 ja edasi. Alla seda on IE lihtsalt nii auke täis ja vigane.
[digi] testis oli parim brauser hoopiski FireFox, mida minagi kasutan ja mul pole veel probleeme olnud.

Primo kirjutas:madone kirjutas:aga üldiselt? IE on väga hea brauser
on on
![]()
Heh nu eks uuri suts reaalseid andmeid
need igast digi asjad ja jutud võiks... tead noh tead
küll....
eks kes ise asjas pole see ammutabki teadmised meedia abiga
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Digi testi tõin ma lihtsalt näiteks, igapäevaselt mõlemalt kasutades pean nentima et FireFox on tunduvalt kiirem.
Samuti on FireFoxil hulga lisavõimalusi erinevate add-on'ide näol, millest ma IE peal väga puudust tunnen.

Prets kirjutas:Digi testi tõin ma lihtsalt näiteks, igapäevaselt mõlemalt kasutades pean nentima et FireFox on tunduvalt kiirem.
Samuti on FireFoxil hulga lisavõimalusi erinevate add-on'ide näol, millest ma IE peal väga puudust tunnen.
No ühesõnaga tehke kuidas meeldib eks a kui hakkama ei saa siis võtke IE.. kui siis ka hakkama ei saa... on asi... mai tea milles - kuid mitte "Biker.ee foorumist - teata vigadest"
No ühesõnaga tehke kuidas meeldib eks a kui hakkama ei saa siis võtke IE.. kui siis ka hakkama ei saa... on asi... mai tea milles - kuid mitte "Biker.ee foorumist - teata vigadest"[/quote]
ega ei olekski võibolla kirjutanud siia,kuid siinne foorum ainuke koht,kus mul operaga mingi probleem.viimati kui pidin mingil põhjusel IE´d kasutama jääb 2-3 aasta tagusesse aega. muidugi ,ma tean mõningaid lehti,mis kohe kuidagi ei soosi teisi brausereid peale IE,kuid tavaliselt opera poisid näiteks oma uuendustega teevad ise opera sobivaks.ja kuna mul pole varem tegelt ka siin mingit probleemi olnud,kui alles nüüd,siis mõtlesin küsida,kuna midagi ei juhtu lihtsalt niisama,mingi põhjus peab ikka olema.
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
MEL666 kirjutas:No ühesõnaga tehke kuidas meeldib eks
a kui hakkama ei saa siis võtke IE.. kui siis ka hakkama ei saa... on asi... mai tea milles - kuid mitte "Biker.ee foorumist - teata vigadest"
ega ei olekski võibolla kirjutanud siia,kuid siinne foorum ainuke koht,kus mul operaga mingi probleem.viimati kui pidin mingil põhjusel IE´d kasutama jääb 2-3 aasta tagusesse aega. muidugi ,ma tean mõningaid lehti,mis kohe kuidagi ei soosi teisi brausereid peale IE,kuid tavaliselt opera poisid näiteks oma uuendustega teevad ise opera sobivaks.ja kuna mul pole varem tegelt ka siin mingit probleemi olnud,kui alles nüüd,siis mõtlesin küsida,kuna midagi ei juhtu lihtsalt niisama,mingi põhjus peab ikka olema.[/quote]
Mul ka opera, ja mingeid jamasi pole. Seega pole tõesti asi biker.ee foorumis. Ja ma soovitaks IE asemel varuvariandiks hoopis tuliRebase võtta. Mugavam kui IE ja Operaga sarnasem ka. Aga ise siiski Operat välja ei vahetaks.
RRRC - Raibe, Rakverest.
Nu tõenäoliselt uuesti saidile minnes resetitakse cookie biker.ee pihta või midagi taolist.. sellepärast ka välja logitakse
see ei pea kindlasti opera süü olema, mõni antivirus/spyware proge..
celtic--mis opera versiooni sa kasutad? ma proovisin teises arvutis ja seal teeb mul samamoodi,samuti operaga.
Panin foorumile turvauuendused peale ja nagu sellel asjal kombeks, tõstis see kasutaja info jälle paremale poole postitust. Teen selle täna veel korda.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Siin http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 97#p385497 mingi jura sees, küsib salasõna jne. Keegi on pildiga koos miskit s***a pannud ülesse.
vintisvint kirjutas:Siin http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 97#p385497 mingi jura sees, küsib salasõna jne. Keegi on pildiga koos miskit s***a pannud ülesse.
Viskasin minema Pretsi postituse ja Artemide postituse, mis tsiteeris seda. Nüüd jälle OK.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.