Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Huck kirjutas:MEL666 kirjutas:...rekka keeras suht äkki paremale ja pani praktiliselt täiega pidureid... rekka ees oli 1 traktor,kes hakkas sooritama just vasakpööret.
ehk siis traktor ootas tee keskel vasakpööret- rekka pidurdas ja hakkas paremalt (samas suunas) mõõda pugema traktorist ja sina ei jõudnud rekka pidurdamisele reageerida kuna olid liiga lähedal. Nii jah?
Rekka oleks võinud muidugi viisakusestki seisma jääda.
Aga 100 pealt kaassõitjaga külg maha panna nii et kõik käivad ja terved on kõva sõna
. Õnnelikult läks.
kus traktor oli või mida ta täpsemalt kavatses,mina ei tea,kuna mina teda eelnevalt kordagi ei näinud,kuigi olin juba vastasvööndit vaadanud. selles kohas oli kohe ka bussi peatus(tasku),mille kaudu siis rekka möödasõidu lõpuks vist ka sooritas (ei tea,kuna mina seda enam ei näinud) liiga lähedal tava maanteesõidu mõistes ei olnud (siis oleks rekka all lõpetanud ) vahet oli tegelt,kuid halb oligi see,et mina ei saanud rekka kavatsustest ennem midagi teada,kui ta juba pidurid põhja lõi. kui ta näiteks oleks kavatsenud traktorist vasakult mööduda ja mõtles näiteks viimasel hetkel ringi,siis tema kehakeel ei rääkinud sellest midagi.ta ei muutnud kordagi trajektoori ega kiirust ja loomulikult polnud suunatuld ka kordagi. et mina kui lähenesin,siis nagunii olin juba gaasi väheke järgi andnud ja tegelt oli ka käsi piduri peal valmis,siis tuli see 1 masin vastu ja siis oli plaan temast mööda minna,kuna mina teadsin,et vastasvöönd on tühi.