Kui autojuht Su märjaks pritsib???

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Kui autojuht Su märjaks pritsib???

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Teema küll pigem rumalate küsimuste valdkonnast aga väike soov on asjas arutelu näha.

Küsimus tekkis eilses vihmas sõites. Kulgesin rahulikult läbi sajuse Tallinna kesklinnast Viimsi poole.
Laululava juures algas kiiruspiirang tänu Õllekale ja ühtlasi algasid ka teerööpad. Teerööbastesse teatavasti koguneb saju puhul korralik kogus vett, mis sealt sõidukite läbimisel rõõmsasti ka kõrges kaares väljub ja seda siis sõidukite külgsuunal.
Sattus mulle kõrvale mingi pisem punast värvi Volvo, tiblalint peegliküljes lipendamas, ja erinevalt kõikidest teistest sõidukitest, mis mul külje alt möödusid, hakkas seesinane aparaat meelega hoidma ennast minu küljel. Seda kuni hetkeni, mil otsustasin, et enam märjemaks pole ilmselt mind võimalik sõita ja lahkusin teatud liikluseeskirju rikkudes tema kõrvalt eessõitvate autode vahele.

Hiljem Selveri juures tekkis tegelane mulle uuesti kõrvale aga kuna seal puudusid vajalikud rööpad, siis kadus ta huvi minu vastu kiiresti.

Endamisi tekkis peas küsimus, et kas sellises olukorras on mul üldse mingit põhjust näiteks korrakaitsjatele oma muret kurtma minna, eeldusel, et mul oleks olemas ka tunnistaja (mis mul tegelikkuses loomulikult puudub) ja lootuses, et idiootlike nalja kalduvustega tegelane mingil alusel vastutusele võetaks, nagu võetakse vastutusele neid tegelasi, kes jalakäijaid poriseks sõidavad?

:?: :|

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Raul777

Re: Kui autojuht Su märjaks pritsib???

Lugemata postitus Postitas Raul777 »

§44. Juht ei tohi oma tegevusega ohustada jalakäijat ega rikkuda tema riietust (nt pritsida pori, vett vms). Eriti tähelepanelik tuleb olla lapse, vanuri ning haigustunnuste ja puudega inimese suhtes
§15. Juht ei tohi põhjustada ebamugavusi teisele inimesele

Kuna ilmselgelt ei lähe Sa jalakäija alla, siis §44 langeb ära aga motiveeritud põhjenduse puhul ehk seda §15 annab isegi kasutada. Seega kvalifitseerub muu rikkumise alla ja maksmiaalne karistus 3000 krooni. Antud juhul vist liiklusohtliku olukorra tekitamist ei anna välja joonistada muidu oleks karistus ka rahatrahv kuni 6000 krooni ja saaks ka juhtimisõiguse mõneks ajaks peatada vajadusel. Eeldab kogu juhtum siiski ka seda, et on olemas ka tunnistajad. Sõna sõna vastu läheb keeruliseks.

Midagi muud hetkel liikluseeskirja kiirel lappamisel silma ei jäänud.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Saan baltroonist aru, kuid kujutage ette olukorda politseijaoskonnas, et tere, ma sõitsin tsikliga vihmas ja siis üks auto sõitis mu märjaks :wack:

Kasutaja avatar

Teema algataja
baltroon
Kontakt:

Kusjuures sel hetkel kujutasin ennast isegi seal tilkudes halamas :mrgreen:
Raulile tänud. Peaksid võib-olla oma ametivendadele natuke pretsendendi loogikat tutvustama :wink:

Kusjuures liiklusohtliku olukorra joonistaks välja küll, sest treatud hetkedel muutus juhitavus tänu kõrvaltulevale veetulvale suht keeruliseks :!:

:nono:

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Paar aastat tagasi, kuid suured suured veelombid Tallinnas olid, siis oli päris lahe, kui autod su veega üle kallasid. :mrgreen: :mrgreen:

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

kui näed et mingis autos on roolis dauni sündroomiga friik siis tuleb lihtsalt eemale hoida, nii jääb sul närv rahulikuks ja olenevalt ilmast ka riided kuivemaks :D
kui aga juba juhtus nii nagu kirjutasid siis on paar varianti, kas võtad hoogu maha, võibolla sõdab oma teed või siis vajutad rutskat korraks ja kaod silmist.. kuna sadas vihma siis viimane variant väga ei sobiks siis teine kord jäta auto mark ja number meelde, keera parklasse ära ja anna 110 teada et selisel teel suunaga sinna sõidab selline auto mis käitub imelikult, teeb imelikke manöövreid ja pritsib jalakäiaid täis. mingit trahvi ta selle alusel ei saa aga
on suur tõenäosus et mõni patrull võtab ta maha kontrollimiseks ja krt seda teab mis seal välja võib tulla aga ebamugavusi põhjustad sellega ka talle.. :bsmile:
Minule aga käivad pinda vahepeal tegelased kes tõmbavad vett oma poti esiklaasile ja suurem osa läheb loomulikult suure kaarega üle katuse :twisted:
teine kontingent pritsijaid on need kes ,tavaliselt teadmata, sõidavad sinu ees nendes samades rööbastes ja kogu sodi rataste alt maandub su visiiril..
loomulikult hakkad vahet hoidma aga siis tekkib kolmas tüüp neid kes hoiavad sul selja taga 3-5sm vahet ja sa ei julgegi mõelda mis juhtub kui sa külje maha paned.. tundub nagu suletud ring :D tegelt kõige parem variant vist on linnas üldse mitte sõita.. :mrgreen:

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Bad Boy X kirjutas:

Minule aga käivad pinda vahepeal tegelased kes tõmbavad vett oma poti esiklaasile ja suurem osa läheb loomulikult suure kaarega üle katuse :twisted:

Eks nad vist ei tule ise selle pealegi kuna pole seda kogeda saanud - aga mis seal imestada, loomulikult läheb 40% vähemalt õhuvooluga üle katuse. Olen ise nii otse silma saanud, visiir oli lahti - päris valus. :D

mis seal ikka, hoia pikemat vahet ja probleemi vast enam pole...

Raul777

Bad Boy X kirjutas:

tekkib kolmas tüüp neid kes hoiavad sul selja taga 3-5sm vahet ja sa ei julgegi mõelda mis juhtub kui sa külje maha paned.. tundub nagu suletud ring :D tegelt kõige parem variant vist on linnas üldse mitte sõita.. :mrgreen:

Ok see ei puutu nüüd küll hetkel teemasse aga ajendatud sellest 3-5 cm pikivahest tekkis mul vastupidine küsimus :D
Nimelt miks mootorratturid ise suhteliselt tihti hoiavad eessõitva autoga ülipisikest pikivahet? Ma olen paaril korral oma silmaga pealt näinud kuidas eessõitev auto on mingil põhjusel pidurdanud ja siis vaene motikavend taga ajendatud reaktsiooniaja mõjudest ja ootamatusest rabab piduri nii, et tagaratas maast lahti ja korralik "rebukas" kindlustatud, vähemalt kukkumist ei ole õnneks näinud aga teatud kehaosaga lenksu otsas käimist olen näinud küll. Lisaks veel need ootamatused mis ilmuvad auto alt välja...autojuht näeb maas lebavat eset või auku ja sihib selle kahe ratta vahele aga mootorratturil jääb varjatud vaatevälja tõttu selliste ootamatuste märkamiseks lootusetult vähe aega. Aga ehk oskab mõni seda liiklemiststiili harrastav motikavend seda kuidagi põhjendada :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
baltroon
Kontakt:

Neid persenuusutajaid ei liikle mitte ainult kaherattalistel, ju see ikka mingi homu-sündroom ole. Eriti häirivad mind tegelased, kes suudavad end autoga tsiklile tagarattasse pressida, neid olen aegajalt ikka mõne foori all paari küsimusega kostitanud.

Bad Boy X kirjutas:

kui näed et mingis autos on roolis dauni sündroomiga friik siis tuleb lihtsalt eemale hoida, nii jääb sul närv rahulikuks ja olenevalt ilmast ka riided kuivemaks :D

Selle tegelase puhul ntx ei aidanud mahajäämine, aeglustasin mina-aeglustas tema, kiirendasin mina-kiirendas ka tema, endal põrsanina suurest vaimustusest vastu klaasi, et näha kui äge mees ta ikka on. Hea et kõrvalistuja talle päris sülle ei roninud, et paremat vaatekohta saada. Taga istujatest ma ei räägigi.
Kui sa mu posti kenasti läbi lugesid, siis ehk suutsid ka lõpuks läbi närida, et vers.2 mind lõpuks aitaski.

Ka esiklaasi pesijatega on mul elus mõned intsidendid olnud. Sellised rahulikud. Viimane sai ilmselt hiljem oma tutikat esiklaasi hakata pritsima.

:evil:

Kasutaja avatar

tonytonn
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tonytonn »

Nende aukude ilmumise kohapealt olengi püüdnud hoida sama joont, kus autoratas sõidab, kuna autojuht ehk ikka püüab auke vältida ja hullemaid lastakse ratastevahelt läbi. Sel on veel teine konks, et autojuht näeb ka peeglist, et tsikkel taga on ja loomulikult piisav pikivahe, kui on vaja kõrvale põigata järsu pidurdamise puhul.
Selle sabassõitmisega on muidugi see jama, et tsikkel on ju pisike ja ei ärata aukartust. Ei ole nagu suurt hirmu auto lõhkumise ees, kui ka peaks juhtuma, et kogemata tagant sisse põrutaks.
Igasugu suurtest sõidukitest hoitakse palju kaugemale.

don`t worry, drive happy!
Pilt

a501322914

Lugemata postitus Postitas a501322914 »

Just sõitsin vihmas Tallinna. See kui autojuht märjaks pritsib pole hull niikaua kui midagi näed veel. Kui ei näe siis võtad kiirust alla, las sõidab mööda ära. Politseisse mina ei teataks, reaalselt sa midagi sellega ei saavuta.
Eriti kui autos veel peale juhi keegi oli.

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Bad Boy X kirjutas:

tõmbavad vett oma poti esiklaasile ja suurem osa läheb loomulikult suure kaarega üle katuse

milles nüüd autojuht süüdi on? pesurid on seatud nii et maanteekiirusel vesi klaasi keskele jõuaks - loomulikult laseb väikesel kiirusel kõrgemale ja üle ka. kui nähtavus äkki halveneb linnusita või ka kurvist tulles madala vastupäikese tõttu, siis pole ju mõtet head onu mängides tükk maad pimedat panna... et äkki ma teen tagasõitjale liiga. iseenda ohutus (ja sealt sinu ohutus teiste suhtes) eelkõige.

ela üle ja lohuta end mõttega, et hea et tema pimedana laksu ei pannud ja sina talle tagant sisse...

Reino

Lugemata postitus Postitas Reino »

sõtisin täna linnas autoga ja mõtlesin selle teema peale... kõik rööpad olid vett täis, pritsib pea et vahetpidamata.. rada on parajalt kitsas, et ei saa ka mööda põigata kõigest. Kui nüüd mõni rattur oleks mul kõrval sõitnud ja ma teen mõne järsu liigutuse, et lombist mööda põigata, siis vblla rattur hoopis ehmatab ja põrutab üldse kraavi. Ma ei ütle, et rattaga vihmase ilmaga üldse sõitma ei peaks(teen seda isegi teinekord), aga paljuski jääb mu arust ära teha ratturil endal, et ennetada lauskastmist.

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Alati aitab ju kiirendamine, tsiklil see märksa edusam kui autol minu arvates. Või siis tuleb ikkagi autoga sõita.

19Martinez79
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 19Martinez79 »

Oibljaa, hehe, oli aasta 1996 ja mul oli 125 kupsine cb honda (ise ära kustomeeritud). Seljas teksatagi, jalas tekspüksid ja peas lahtine kiiver kütsin Nõmme poole kui äkki mingi automees terve Pärnu mnt laiuse loigu mulle selga sõitis. Alguses olin veidi pissed, sest isegi aluspüksid said märjaks aga siis mõtlesin, et votvot see pole pooltki nii hull kui tookord kui bensujaamas kankut täites ühel hetkel üleni bensuga koos olin. Õnneks polnud suitsumehi silmapiiril. Höhö! (crash)

Bakuhatsu! Bosozoku!

MadisT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas MadisT »

grahv kirjutas:
Bad Boy X kirjutas:

tõmbavad vett oma poti esiklaasile ja suurem osa läheb loomulikult suure kaarega üle katuse

milles nüüd autojuht süüdi on? pesurid on seatud nii et maanteekiirusel vesi klaasi keskele jõuaks - loomulikult laseb väikesel kiirusel kõrgemale ja üle ka. kui nähtavus äkki halveneb linnusita või ka kurvist tulles madala vastupäikese tõttu, siis pole ju mõtet head onu mängides tükk maad pimedat panna... et äkki ma teen tagasõitjale liiga. iseenda ohutus (ja sealt sinu ohutus teiste suhtes) eelkõige.

ela üle ja lohuta end mõttega, et hea et tema pimedana laksu ei pannud ja sina talle tagant sisse...

Korrektselt sätitud pesurid toimivad siiski nii, et üle katuse ei lenda midagi. Ükskõik, mis kiirusega.

Jawarider

Lugemata postitus Postitas Jawarider »

Õnneks pole mul veel mõjuvaid põhjuseid minna kaebama ette tulnud.
Aga tõesti oli juhus, kus seisin ja andsin teed ristmikul, ja ristmiku keskel oli ilus suuuuur lomp, ja autojuht peateel( Minu sugulane :P ) pani Ilma mingi kõhkluseta sellest läbi. Siis oli veel Jawa ja ajud mu koljus kah puudusid. :twisted:
Ja seda ka veel mina olin teel arsti visiidile. :wack: Teinekordki. (lol)

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

baltroon kirjutas:

[...]Endamisi tekkis peas küsimus, et kas sellises olukorras on mul üldse mingit põhjust näiteks korrakaitsjatele oma muret kurtma minna [...]

Olen seisukohal, et kui on piisavalt motivatsiooni, aega ja raha, siis saab sellise ahvi kenasti liistule tõmmata.
Motivatsiooni all pean silmas viitsimist ja tõsist tahtmist neid kummalisete lintidega autojuhte peenestada (minul seda näiteks on).
Aja all pean silmas seda, et selline üritus ei piirdu ühe telefonikõnega politseisse. Sest selge on see, et esimese asjana tuleb Sul politseile selgeks teha, et Sinu suhtes on korda saadetud sedasorti tegevus, mille eest tuleb tegija vastutusele võtta. See on tõtt öelda kõige keerulisem osa selles asjas, aga kui on motivatsioon, siis on see reaalne. Kontrollitud.
Raha kulub selle asja ajamise peale kah oma jagu - otsesed ja kaudsed kulutused - telefoni arved, kütuse arved, töötunnid kogu asjaajamise peale, teatav kogus kontori tarbeid jne jne.
Nagu juba mainisin - kontrollitud. Päris utooplilis asju on võimalik pöörata selliselt, et need annavad positiivse tulemuse. Kõik on kinni motivatsioonis, ajas ja rahas.

See oli jutt selle kohta, kui soovida asja ajada seaduslikult. Aga eks ole ju teada ka muid võimalusi...

Georgi lint, my ass! :evil:

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

Politseisse helistamiseks peab olema konkreetne põhjus, a´la mulle tundub,et ...teemal pole seda mõistlik teha. Teie isklikul kaardil(elektroonilisel siis) on salvestatud kõik Teie andmed, s.o. sõiduvahendid,aadressid tel. numbrid kui ka karistused ja Teie poolt tehtud helistamised politsei telefonil.Ühel hetkel kui neid "mulle tundub"helistamisi hakkab väga kuhjuma, võib kellelegi hakata "tunduma".....,
Et vihmaga sõiteks märjaks võib saada,- ...olen tunda saanud küll! :D

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

MadisT kirjutas:

Korrektselt sätitud pesurid toimivad siiski nii, et üle katuse ei lenda midagi. Ükskõik, mis kiirusega.

Ja mina olen sõitnud tuttuue X5-e taga, mille aknapesuvee ma hoolimata oma korrektsest pikivahest lihtsalt näkku sain. Kiirus oli 20-25 km/h ja vahe masinaga ca 15 meetrit. Asulas, ehk siis LE järgi kõik õigesti. Tore oli seebivett silma saada..

Lihtsalt pole need pesurid midagi nii hästi seatud "by default", sõltub ikka mudelist ka. Mu kopikal ei pritsi see pump mingi valemiga kaares üle katuse, pigm klaasi ülemise servani, sõltuvalt enda jala jõust (mul mehaaniline süsteem) :P
Aga kojamehed saavad klaasi pestud küll :)

Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

Eriti korraliku pesuvahendipilve tekitavad ju esitulede pesurid. Seepärast tasub tulesid/esiklaasi pestes alati veenduda, et (mootor-)rattureid, jalakäijaid, ka lahtisi autoaknaid läheduses poleks.

Muide, kuulu järgi kasutatakse pesureid vahel ka tagasõitjale liig lühikesest pikivahest märku andmiseks (mulle endale meeldib pigem pidurituld kasutada), loodetavasti pole mõni siinne kogemus sellest rubriigist...

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kui autojuht teisele autole vett peale pritsib, kas siis tuleb ka kohe politseisse helistada?Või äkki tuleb hoopis teedeamet kohtusse kaevata, et teedes on augud, kuhu koguneb vesi?Või tuleb hoopis ilmataat pokrisse panna vihma eest?

Pigem vähem vingumist tühjade asjade üle.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Selle pikivahe hoidmisega on see teema, et parem ära hoia pikivahet, ja proovi ruttu mööda saada, või hoia pikivahet ja jäädki lõpuks ma ei tea kuhu. Nii kui hoiad mingitki vahet, arvab enamus autojuhte, et see on just see auk, kuhu tal on tarvis jõuda. Peale minust möödakiirendamist ja vahele pressimisele järgnenud järsku pidurdamist katsu sa oma 500+ kg ratast sama ohuttult seisma saada. Ja kui lased ühe auto vahele, pidurdad maha, siis on ka kohe järgmine auto kes tahab järjekordselt sust mööda saada, kohe su kõrval ja jälle pead sa oma kiirust vähendama. Lõpuks istugi oma rattag kodus hoovis ja ära minegi kuhugi. Jäävad närvid kõige tervemaks. :D:D:D

Kasutaja avatar

Teema algataja
baltroon
Kontakt:

Kipsi kirjutas:

Kui autojuht teisele autole vett peale pritsib, kas siis tuleb ka kohe politseisse helistada?Või äkki tuleb hoopis teedeamet kohtusse kaevata, et teedes on augud, kuhu koguneb vesi?Või tuleb hoopis ilmataat pokrisse panna vihma eest?

Neiu Kips läheb nüüd teema algusesse tagasi ja hakkab otsast peale lugema, millest jutt käib, mitte ei tule siia vingumise üle halama :bsmile:
Pigem oli küsimus selles, kui tegelane su meelega ja enese lõbuks märjaks sõidab, otsides selleks võimalusi.

Tarts kirjutas:

Olen seisukohal, et kui on piisavalt motivatsiooni, aega ja raha, siis saab sellise ahvi kenasti liistule tõmmata.

Tarts, põhimõtteliselt olen isegi samal seisukohal aga meeldiv oleks teada, milliseid vahendeid Sa selleks soovitad kasutada, kui sõidad üksi vihmas ja kari tiblasid otsustab ennast Su arvelt lõbustada. OK, jätad numbri meelde ja helistad võimudele, mis edasi?
Peatad enda taga ja/või kõrval sõitvad sõidukid kinni ja palud tunnistajateks? Hui jääb sul keegi esiteks seisma ja kui jääbki, kurat teab, samasugune tibla?
Või jätta ka ümbritsevate sõidukite reg.nr.-d meelde ja esitada need politseile kui tunnistajad? Kah mitte väga vettpidav plaan.

jne

Vägivald loomulikult pole lahendus, ometi see aitab. Paraku on nelja kuni viie meessoost tegelase asfaliidile riivimine tihtipeale küllalt kamikadzelik tegevus, isegi kui (seda enam kui) tegemist on lõvi kuju võtma hakanud tibladega.

Aga paistab, et Sul on ainukesena peale Rauli asja kohta midagi asjalikku ütelda, nii et lase tulla

(w)

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

Pole küll päris teemasse, kuid endalgi kogemus pritsimisega olemas.

Olin küll autoroolis ja kõrvalrajalt vajus vahtrake lihtsalt minu rajale. Ise võtsin kohe koomale ja sõitsin 40-50ga pidurdades veelombist läbi. Paraku pritsisin jalakäia kapitaalselt täis. Polnud siis midagi. Vaher pani minema ja mina sõitsin jalakäia juurde tagasi. Pakkusin, et maksan keemilise kinni ja viin koju, kuid ta oli ainult kojuviimisega rõõmus...

Vahel ei tulegi kõike meelega teha ja juhtub kogemata. Samas vabandust võiks ju ikka paluda... :bsmile:

P.S Edaspidi olen targem, et vahtralehega audi 80 ei oma töötavaid suunatulesid never :lol:

Raul777

Rein kirjutas:

Selle pikivahe hoidmisega on see teema, .......Ja kui lased ühe auto vahele, pidurdad maha, siis on ka kohe järgmine auto kes tahab järjekordselt sust mööda saada, kohe su kõrval ja jälle pead sa oma kiirust vähendama. Lõpuks istugi oma rattag kodus hoovis ja ära minegi kuhugi. Jäävad närvid kõige tervemaks. :D:D:D

No selle arvamuse ümberlükkamiseks olen nii mina kui ka Baltroon teatud põhjustel võimelised Sulle pika-pika loengu pidama :)

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

baltroon kirjutas:
Kipsi kirjutas:

Neiu Kips läheb nüüd teema algusesse tagasi ja hakkab otsast peale lugema, millest jutt käib, mitte ei tule siia vingumise üle halama :bsmile:
Pigem oli küsimus selles, kui tegelane su meelega ja enese lõbuks märjaks sõidab, otsides selleks võimalusi.

Targem annab järele, kui sa oleks tahtnud tüütustest lahti saada, siis miks sa seisma ei jäänud? Ma ei usu, et tiblad nii kaugele asjadega lähevad, et jäävad ka seisma :wack:

Mustu

Lugemata postitus Postitas Mustu »

Õnneks pole mul miskit sellist juhtunud.. kuid võimalusel teeks autojuhile miskit sama ohtlikku ja hirmutavat, et ta ennast ise täis pritsiks rooli taga.

Nali naljaks... sa Kipsi avaldad ikka muljet. Kui keegi sulle näkku sülitab, siis pühid tati ära ja ei tee väljagi.. Kellele su sellist nõu vaja on?

GSR 600 -> ?
ready to ride - 24H

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Kipsi kirjutas:

Ma ei usu, et tiblad nii kaugele asjadega lähevad, et jäävad ka seisma :wack:

Vat sellel liigil on kombeks sedasi ,et kambakesi koos on nad jube kõvad mehed - jäävad küll seisma, kui on võimalus mitmekesi ühele (eestlasele) ära teha.
Proovi järgi - üksik Georgi ordu rüütel, kes linna vahel oma autoga kõvatamas on, ei jää kohe kuidagi seisma, kui näitad, et räägime nagu mees mehega. Näiteks suunatulede jms teemal..

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

Mustu kirjutas:

Nali naljaks... sa Kipsi avaldad ikka muljet. Kui keegi sulle näkku sülitab, siis pühid tati ära ja ei tee väljagi.. Kellele su sellist nõu vaja on?

Üks asi on näkku sülitamine, teine aga liikluses paratamatu.Kui ei meeldi, osta endale auto ja pritsi vastu. Kuskile politseisse teatamine on IMO suht endast idioodi mulje jätmine.Teiseks pean ma enda aega väärtuslikumaks, kui jageledega politsei ja kohtuga tühise asjaga, mis on ka kaitseorgani ressursi puhas raiskamine.Kui aga elus suuremaid probleeme pole, siis way to go :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”