Kui autojuht Su märjaks pritsib???

Kasutaja avatar

Teema algataja
baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Kui autojuht Su märjaks pritsib???

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Neid persenuusutajaid ei liikle mitte ainult kaherattalistel, ju see ikka mingi homu-sündroom ole. Eriti häirivad mind tegelased, kes suudavad end autoga tsiklile tagarattasse pressida, neid olen aegajalt ikka mõne foori all paari küsimusega kostitanud.

Bad Boy X kirjutas:

kui näed et mingis autos on roolis dauni sündroomiga friik siis tuleb lihtsalt eemale hoida, nii jääb sul närv rahulikuks ja olenevalt ilmast ka riided kuivemaks :D

Selle tegelase puhul ntx ei aidanud mahajäämine, aeglustasin mina-aeglustas tema, kiirendasin mina-kiirendas ka tema, endal põrsanina suurest vaimustusest vastu klaasi, et näha kui äge mees ta ikka on. Hea et kõrvalistuja talle päris sülle ei roninud, et paremat vaatekohta saada. Taga istujatest ma ei räägigi.
Kui sa mu posti kenasti läbi lugesid, siis ehk suutsid ka lõpuks läbi närida, et vers.2 mind lõpuks aitaski.

Ka esiklaasi pesijatega on mul elus mõned intsidendid olnud. Sellised rahulikud. Viimane sai ilmselt hiljem oma tutikat esiklaasi hakata pritsima.

:evil:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”