Tartu Drag Challenge [EMV III etapp] 11. juuli

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Tartu Drag Challenge [EMV III etapp] 11. juuli

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Tips kirjutas:

Ja siis hakkab Tramm ka alla meistritiitli võistlema? Muidu veits igav, et " kui ma ei võida siis ma ei mängi ".

Said valesti aru - mul mitu aastat juba miski Hart`s War sarnane asi käsil, kohati jookse peaga seina, kohati on ka edusamme. Laienda pisut oma silmaringi, loe mõnd vanemat sarnast teemat jne.. :wink: Tiitlid muidugi toredad asjad aga ega kogu elu ka nüüd selle ümber keerle.
Vot täiesti isetust huvist ja puhtalt motospordi hüvanguks taotlen juba pikemat aega 3-me asja - algajate klasse mis tooks juurde osalejaid, showd mis tooks juurde pealtvaatajaid (loe: laiema huvi, seeläbi raha jne) ja punktisüsteemi mis ei oleks sedavõrd "brainless" (ehk võistluspinge peaks jääma ka peale üht ebaõnnestunud etappi).
Kui nüüd täiesti isiklikuks minna siis mulle järjest vähem pakub pinget kui kõrgel ma top-is olen... minu jaoks on oluline see, et kui palju konkurente seljataha jääb... Muidugi rekord peaks ka koguaeg minu käes olema :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”