Aitäh!
Moderaator: Moded
Re: Aitäh!
Mina ütlen sügavad tänud nendele Politseinikele, kes mind laupäeva õhtul Tallinn-Tartul maha võtsid... + 25 km/h ...sorry jah..olin ise tähelepanematu. ja veel suurimad tänud selle eest, et suuliselt korrale kutsudes dokumendid lihtsalt tagastasite!!
-
- Tsikkel: vfr
mul tekkis kohe paranoiline küsimus, kas selline politseinike leebuse eest tänamine avalikus foorumis neile karuteenet ei tee, kuupäev, tallintartu maantee...iseenesest patrull kergesti identifitseeritav, ja 25ga minema lastud, äkki ülemus loeb ja annab pärast pähe...ei tunne ühtegi politseinikku isiklikult kelle käest sellist asja küsida
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
rattaletõmmatud kirjutas:mul tekkis kohe paranoiline küsimus, kas selline politseinike leebuse eest tänamine avalikus foorumis neile karuteenet ei tee, kuupäev, tallintartu maantee...iseenesest patrull kergesti identifitseeritav, ja 25ga minema lastud, äkki ülemus loeb ja annab pärast pähe...ei tunne ühtegi politseinikku isiklikult kelle käest sellist asja küsida
Ka patrulli ülemused on inimesed ja mõni ka kahel rattal ringi liigub. Inimlikkus ennekõige
Minu andmetel on meievabariigis politsei korratagamiseks, mitte trahvimiseks, ta enda vabavoli, kuidas ta korda tagab...
Imelik on kuulda jah, et keegi ka suulise hoiatuse saab Seda võiks kuulda tihedamini
Endal samasugune kogemus JUPO-dega, ja veits kiirema kiirusega
ja paari nõksuga veel
, kuid sain oma sõitu jädkata...
Tuju teeb heaks küll, ja ka sedasi on võimalik oma vigadest õppida, mitte kukkru kergendamise kaudu.
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Ma siis ütlen - ei no aitäh! Sain +25 eest, ees imelikult käituvast autost möödumisel trahvi ära. Piisas väiksest randmenõksust ja trahv kirjas, ole kui viisakas tahes. Plaanimajandus neil seal vist. Ei vedanud seekord
-
Ei tea, kas plaanimajandus või lihtsalt m**n* ment aga minu siiras "aitähh" täpselt risti-vastu:
Aitäh politseinikele, kes mu vahele võtsid, kui 124 km/h kihutasin 70 alas ja minu vabandusi ja põhjendusi kuulda võtsid ning hoiatusega minema lasid!!!
Aitäh ja veelkord aitäh!!!
Poleks lootnudki, et nii mõistvaid ja inimlike politseinike üldse leidub.
Tänan väga kahte politseinku kes siis täna rutiinkontrolli käigus minu & mu õpetaja maha võtsid ning kurtsid, et mul puudub vest, siis avastasime ka, et autokooli tunnistus oli maha jäänud kiirustamise käigus ning selgitasime neile, kuna meespolitseinik oli ise ka sõiduõpetaja siis sai aru ja lasid meid minema hoiatusega ning käskisid lähedal olevasse parklasse parkida ühe ratta ära. TÄNAN VÄGA, muidu oleks arvatavasti sõiduõpetaja leib läinud ning minule mõnus 18000.- ilma lubadeta sõitmise eest..
Suuur aitäh kasutajale Pihlakas, Selle eest et mul on nüüd suverõõm olemas- nimelt ehitada siukesest asjast nagu Kawa ar125 midagi tõeliselt vingemat
Kindlasti kui saan valmis annan teada
Aitäh kaubikujuhtidele, kes eile suures liiklusummikus, mulle tee vabaks tegid!
Võiks rohkem olla selliseid autojuhte.
Tänud kahele kenale neiule kes 24.06.09 kella 20:00 ajal Tartu-Tallinn maantel Nõmme bussipeatuses igavlevat ratturit märkasid ja lahkesti abi pakkusid.
Saades teada et mu rattal purunes tagarehv neidised lahkusid ning naasesid mõne aja pärast oma sõpradega. Tänud kogu teie toredale pundile kes mulle seltsi pakkus et igav poleks oodata ja paar külma saku aissi tõi janu kustutamiseks, kuniks sõber käruga Tallinnast ratta järele laekub.
Kui juhtume trehvama kuskil siis
on minu poolt
Käruga sõbrale on tänud juba edastatud
Tsiteerides Hr. Pihelgat: Eestlased on tore rahvas
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Tänud kasutajale punkpoiss112, et vähemalt proovisid, kahju et asjast asja ei saanud.
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
Aitäh ryhkija, kes oli lahkelt nõus algajat enne ARKi eksamit oma kalli sõiduriistaga õpetama.
Kõik pole veel kadunud, veel on häid inimesi alles.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ivar kirjutas:Aitäh Nils Laur'le selle toreda programmijupikese eest
![]()
ütle "Pacaan" siis saavad teised ka aru,et kellest jutt
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Pacaan mängis stripparit ning tegi väga hea erootilise õhtu programmi.
sepp kirjutas:ivar kirjutas:Aitäh Nils Laur'le selle toreda programmijupikese eest
![]()
ütle "Pacaan" siis saavad teised ka aru,et kellest jutt
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
äitäh suurte rindade ja tumedate lühikeste juustega Krissule(tlf-ni nr.56478....) kes aitas kenasti minul ja mu väikemehel öö mööda saata
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
kaval kirjutas:äitäh suurte rindade ja tumedate lühikeste juustega Krissule(tlf-ni nr.56478....) kes aitas kenasti minul ja mu väikemehel öö mööda saata
väga tore on selliseid tänuavaldusi ka lugeda..
mitte et küüntega seina kraabiks, aga noh, mees merel jne jne...
Igaljuhul minu lugupidamine Smashi korraldajatele. Igati lahe üritus oli - laske aga samas vaimus edasi
hilinenud tänud Matule kes mu ratsu oma kastikaga kusagilt Peipsi äärest Tartu toimetas ning Tartu Motodepoo rahvale kes hoolimata pea kättejõudnud jaanipäevast olid abx tagarehvi vahetamisel
peab heameelega tunnistama, et minu arvates on liiklusklultuur eestis jätkuvalt paremusele muutumise teel.
näiteks maanteel tsikliga möödasõite tehes, kui on ka tihedamat vastassuunalist liiklust, tõmbavad VÄGA paljud pärisuunalised juhid teeserva poole, et ruumi teha.
ja kui sõidad telgjoonel, teevad sama väga sundimatult ka paljud vastasuunast tulijad, nii et mahuvad kõik kolm kenasti kohakuti.
selliseid juhuseid on minul tln-tartu mnt-l väga palju, nt täna 200 km jooksul lausa 4 korda.
mingist üldisest madalast liikluskultuurist eestis räägivad minu arvates valdavalt need, kelle töö ja leib sellest sõltub, või siis ka muidu irisejad või need, kes tõesti jumaldavad mingites kodanlikes heaoluühiskondades väga pika aja jooksul välja kujunenud kultuuri. meie oma "kultuurikihi paksuse" juures ei tohiks mitte nuriseda, areneme täitsa normaalselt.
-
- Tsikkel: VTX 1800
- Tänatud: 1 kord
Täiesti nõus hatmaniga. Ja ei pea ka paljuks viisakalt tänada neid autojuhte kes kõrvale tõmbavad,et saaks neist mööda lasta rida vahetamata.Aga tegelikult arvan need juhid tahavad lihtsalt mootoratast vaadata,seepärast lasevad su ette
piisavalt juba eespool olles vilgutan korraks paremat suunda.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
hatman kirjutas:piisavalt juba eespool olles vilgutan korraks paremat suunda.
kuna mu tsiklil ohutulesid pole, siis teen vasak-parem-vasak-parem...mõni km edasi sõitis must üks sõidukas mööda, tegi samuti vasak-parem-vasak-parem
poison kirjutas:hatman kirjutas:piisavalt juba eespool olles vilgutan korraks paremat suunda.
kuna mu tsiklil ohutulesid pole, siis teen vasak-parem-vasak-parem...mõni km edasi sõitis must üks sõidukas mööda, tegi samuti vasak-parem-vasak-parem
Olen kuulnud, et tänamiseks ohutulede vilgutamine ongi rohkem meie kohalik komme. Mujal Euroopas tähendab ohutuledega vilgutamine ikkagi mingit jama (ohtu), tänamiseks vilgutataksegi kordamööda vasakut-paremat-vasakut suunatuld.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.