Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Re: Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.

Lugemata postitus Postitas kris. »

Alwayslate kirjutas:

Mul on vaja ilmselt lähiajal üks pilt teha kus neiu teeb suht napis riides bikega burnouti. See saab huvitav olema :D

Krt seda napis riietes biket tahaks isegi näha :wack: .

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

naked bike

Hetkel mootorrattatu

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

kris. kirjutas:
Alwayslate kirjutas:

Mul on vaja ilmselt lähiajal üks pilt teha kus neiu teeb suht napis riides bikega burnouti. See saab huvitav olema :D

Krt seda napis riietes biket tahaks isegi näha :wack: .

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Krt keegi ikka hammustab mu vokaal akrobaatikas tekkivad vead läbi :D

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Selle kuu aja jooskul, mil mul on tsikkel olnud. Olen lasknud sõita oma vennal, kuna teda ma tunnen ja tean, et poisil ikka väheke mõistus peas, mitte kohe gaasi keerama. Esimene sõit piirdus tal 60, kuna see võttis tal jupi jahedaks. Teised korrad pole ka üle 100 lasknud, kuna kardab alles. Kuid peale esimest sõitu küsis kohe, et kus saab lube teha:)
Siis olen andnud oma vanemale vennale, kellel ka load ning mõistus peas.
Ning olen andnud sõbrale, kes tegi samal ajal lube ning ka sõitis tagasihoidlikult nagu võõra asjaga ikka.
1 sõber on püüdnud mainida, et anna sõita. A peale seda kui ta tahtis koha peal kummili käia, ei lase ma teda tsikli juurdegi.
Isa mainis ka, et tal on load ja värki särki, a ta õnneks kardab seda masinat ning veel ei ole sõita tahtnud.

Aga jh, eks see ole oma asi, kellel sõita lased, sest võõrastel ma küll ei lase. Ning kui tean, et sõber on normaalne ja ei hakka kohe ässama, siis asen sõita.

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma küll ei ole vastu, kui keegi tahab sõita - aga millegipärast kaovad nad kohe, kui ma palun tsikli hinna + õlleraha endale sulas pihku laduda.

Kasutaja avatar

Lullaby
Tsikkel: Diversion

Lugemata postitus Postitas Lullaby »

Njah, kaasa läks kord mu Pegasoga sõitma, tahtis proovida, et mis see enduro siis on, olin selle äsja ostnud. Sõitis oma sõbrale külla, kes kohe tahtis proovida, suras omale minu kiivri pähe (kaasa tahtis mu kiivrit ka proovida), istus tsikli selga ja.... kõmm, maandus vastu aiaposti :wack: Sõit sai kesta maksimaalselt 5m. Tuli katki, gondel puru, ja veel ühtkomateist nässus. Mees helistas mulle ja küsis, kas ma oma siklit maha tahan müüa :lol: Mina muidugi nõus ja alles hiljem kuulsin täpseid asjaolusid, aga õnneks oli tegemist sellise mehega, kes ei hakanud kangutama, vaid maksis tsikli kinni. (crash) Vot selline kogemus ja edaspidi olen ka öelnud, et sikliraha kätte, siis võib proovida küll, aga millegi pärast kaob siis huvi :ner:

No bike, no fun

Teema algataja
Lcf666

Lugemata postitus Postitas Lcf666 »

inimestele kes ise tsikklit omavad olen ikka proovida andnu.Mõnel tuttaval olen lassnu hoovin ka tiirutada.Seal kiirust üles eriti ei saa ja seega ei usu,et miskit hullu juhtub.aga olen poiskesena ise ka tuttava planeta proovimise käigus ära rihtind.Tuttav ise pakkus,et sul Jawa proovi külkaga kah.Teises kurvis sõitsin välja ja õkva parki puude vahele.Jõle häbi oli! :oops: Tuuleklaasi ja peegli maksin ilusaste kinni.

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Mul on enamus kogemusi, mis puutub ratta laenamisse sõpradele head. Ei ole keegi külili keerand ega ära lõhkund. Küll aga on päris paljud peale sõitu autokooli läind ja omavad ka ise nüüd A-kat-i ja rattaid. Üks kord tüdrukule (nüüdseks abikaasa) laenates juhtus aga küll väike aps. Tulime Saaremaalt ja mandril väikest peatust tehes küsis tüdruk sõita. Kuna too kord sõitsin ringi vana diversioni rondiga siis ei olnud kahju anda ka. Istus selga päästis siduri ja käest ta läks :) max 10m ja külili. Tüdrukul ei olnud viga midagi varustus oli veits liivane, rattal olid plastikul kriimud. Ratas püsti mõlemad selga ja kodu poole.
Üldiselt aga jahh kõigile laenama ei kipu, eriti veel neile kel üldse mitte mingit kogemust ei ole. Vanakooli põhi võiks ikka all olla. Kes meist ei oleks tatikast peast mässand izide või javadega.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 41 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

minul on alati olnud selline kokkulepe kõikide tuttavate ja proovijate vms loomadega, et - kui lõhud ära sis kas tehakse korda sinu raha eest või ostad turuväärtusega ära ja kõik.
Pole siiani veel probleemi muud olnud kui ainult oma mõlema naisega. Krt, üks lõhkus siduri autol ja teine teisel autol esistange.
Bike lubamisega kellelegi on aga ikkagi pigem nii, et katsu enne ikka veenduda, kas see mees/naine tegelikult ka sõita oskab. Mõtle veits enese vastutuse peale kah, kui too lubadeta lollakas näiteks järgmise tänavanurga peal ennast või kedagi surnuks sõidab lambist, eriti sinu rattaga.
Endal isa sõitis vene ajal paarkümmend aastat moto seljas ringi - aga minu oma selga ei roni. Ütleb, et see sarnaneb mootorrattale samapalju kui Katjusha reisilennukile.

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Mul on omal suht loll komme erinevaid rattaid erinevate sõprade käest prooviks paluda. No meeldivad lihtsalt teadmised kaherattaliste erinevatest võimalustest. Oma kukkumised võõraste ratastega sain tehtud varajases nooruses ja valdavalt "punnadega".

Meeldejäävaim lugu oli külas nimega Ohekatku, kus asjalikum koolivend oli suutnud 175se Võsari mootori MINI raamile aretada. Minek missugune! Paraku ei suutnud ta mulle pidurite puudumist ja käiguga pidurdamise asjaolusid parajalt selgeks teha, seega tuli pikemalt ringilt tagasitulles "maandumispaigaks" valida lahtine küüni uks, mille taga varitses mind õnneks küünile kohaselt hunnik põhku (crash)

Tänase seisuga õnneks suudan isikliku kodutöö oma küpsises ära teha ja vastavate ratastega käitun ka asjakohasemalt, ehk siis krossikaga asfaldil korraliku "kärna" olemasolul suudan tippkiirusele mõjuvad asjaolud välja rehkendada. Õnneks. No ja nii edasi.
Igaljuhul murelikke nägusid mulle sõita loovutajail täheldan aina vähem. Võimalik, et kaaluvaks asjaoluks on tõik, et paljud neist soovivad tegelikult hingepõhjas omada korralikult läikivat 1500cc-st 72kWst!

:ner:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 197 korda
Tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Snowhite kirjutas:

minul on alati olnud selline kokkulepe kõikide tuttavate ja proovijate vms loomadega, et - kui lõhud ära sis kas tehakse korda sinu raha eest või ostad turuväärtusega ära ja kõik.
Pole siiani veel probleemi muud olnud kui ainult oma mõlema naisega.

Et kas naine ei soostunudki ratast ära ostma :lol:
Enda kogemustest ratta teistele andmisega: mingi tüüp küsis koguaeg punnvõrriga sõit, mitu korda. Tüütas ära ja andsin. Ütlesin veel et ära kaugele mine ja et pidureid ei ole (millisel punnvõrril siis pidurid on). Meil tänav lõpeb T kujulise ristmiku ja sügava kraaviga, kõvera kahvli ja raamiga võrri leidsin pärast kraavist, kutti pole õnneks rohkem näinud :)
Teine kord oli ise Soomes ja tädipoeg võttis isa käest mu pannoonia kimatada. Pärast seda polnud enam 2. käiku :evil:

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Mina ka enam väga ei taha lubada kellegile. Andsin sõbrale sõita, (midagi ära ei lõhkunud õnneks) aga kuulsin, kuidas masinat peeneks ikka julmalt laoti. 125ccm 2 takti endurokas ja lasi ikka mõnuga 10 000-11 000rpm peal. Järgmise asjana 30 alas sõitis rõõmsalt 100kmph. Siis tahtis tolle sõber ka korraks proovida, et jaa jaa tema oskab sõita, muraveiga palju harjutand. Kohalt läks ära, mul oli selline tunne, et okei nüüd on kindel mats käes, silme ees nägin juba gondlite lappimist. (olin just tsikli värvimisest kätte saanud). Nibin nabin sai too ka hakkama, lõpus lasi kruusa peal 20-30meetrit tagapiduriga ratast loha nii, et ise arugi ei saanud ennem kui lõpus külge ette kiskuma hakkas.
Eelmine aasta olin raadil, sõber oli rolleriga. Tahtis sõita. Andsin proovida. tema läks kohe võõra masinaga tippkiirust proovima. Kuulsin, kuidas käigud läksid raksudes sisse (ilma sidurita ja valel ajal). Tuli tagasi, ise jumala rõõmus öeldes: "Oh lahe, ma sain 130kmph sisse." See oli tal suht esimesi kordi, kui tsikliga sõitis elus.
Ainult 1 mõistlik kord oli mul kogenematu sõitjaga. Ta polnud eluski tsikli lenksus istunud. Proovis 2-3 korda, kohalt ära ei saanud ja sinna paika see asi jäigi. Ütles, et ei mina hetkel ei saa hakkama, lähen harjutan õppesõidu tsikliga, on kindlam.

See ongi põhiteema, et võõrast masinat ikka hooratakse täiega. Seal, kus ise sõidan rahulikult ilma gaasita kruusa peal aukudes, tõmbab teine mees minu tsikliga 90km/h gaasi juurde andes.
Minu reegel siiani olnud "kõik mis ära lõhud, maksad kinni". Kuid siiski edaspidi annan sõita ainult nendele, kes oskavad ja kelle sõiduoskuses saan ma kindel olla. :bsmile:

Bluebird.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

chaga
Tsikkel: Yamaha XV700

Lugemata postitus Postitas chaga »

ma olen lasknud oma rattaga kahel inimesel sõita, üks tuttav mangus juba enne ratta ostu, et ta tahab sellega sõita. tüüp oli enne kõvasti jawade ja muude sellistega sõitnud. sai ka minu ratta taltsutamisega hakkama. teine tüüp oli Tapa sauna omanik, kellega sai enne pikalt nii ratastest kui ka lennukitest juttu puhuda. lõpuks siis küsis ka proovida. ta tatundus asja jagavat ja egas ma kade pole :) tegi pisikese ringi, esimese käiguga. tagasi jõudis, siis küsis, et kas see peabki nii kiiresti edasi liikuma XD

sõita küsitud on muidugi kordades rohkem aga egas igaühele ei julge anda, olgu nii hea sõber kui tahes. ei tahaks kedagi verisena maas näha näitamas, kust ja kui palju verd tuleb XD töökaaslane küsis ka sõita. enne seda oli ta küsinud, missasi see on (näitas jalapiduri peale) ta ei saanud sõita...

ehk siis siiamaani õnneks kogemused head. peale mõne solvunud tüübi pole midagi hullu juhtunud

õige mees joob nii palju alkoholi, et ta suudab hiljem ära viidud taara eest pere ära toita
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Haah!

Üks asi veel. Päris tegija sõbrapoiss mul soostub alati oma ratast erinevaile "üritajaile" proovimiseks lubama, juhul kui nad vastutasuks lubavad tal nende naist proovida!

Nii mõnigi kord lõpeb vestlus teravamalt, kui algas :mrgreen:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Mmhh mis see on see usa filmimaailmast pärit "üks õige tsiklimees ei laena kunagi oma ratast ja naist" baa baaa mula? Või lihtsalt ei viitsi kuulata tuttavate mangumist ja lajatab kohe sellise vastuse et enam ei küsitaks?

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

sõidu soovijad jagunevad kaheks, ühed kes tõesti proovivad rahulikult ja siis teised kes keeravad kohe rulli põhja. Milelgipärast väiksema kogemusega inimesed kipuvad seda viimast proovides välja pigistama, ei tea kas nad ei oska karta v ei tea mis võib juhtuda. Aga siiani olen näinud õnneks vaid korra kuidas sõber proovida küsis ja parklas esimesel pöördel küllili käis, tal oli kogemus ainult vene trummel piduriga, aga yamahal piisas pisikesest esipiduri puudutusest ja veel kurvi peal ning küllili ta oligi, midagi väga hullu ei juhtunud. Aga kõige naljakam oli kui isa sõbrale sõita andsin, ta oli küll natuke õlut joonud, ei tahtnud kohe mitte anda aga lõpuks siiski nõustusin, mis seal pehmel põllul ikka hullu juhtuda saab, ise väiksenasõitsin ju tema sääreka ja muraveiga, igatahes kui sõidult tagasi tuli siis oli lühikokkuvõtteks taas võrdlus venelastega: "Kurat venelane gaasi keeramise peale vähemalt mõtleb enne kui liikuma hakkab, see hakkas juba siis liikuma kui mina mõtlesin gaasi anda"

Kasutaja avatar

Karutapja
Tsikkel: EuroPannoonia

Lugemata postitus Postitas Karutapja »

Ise lasin aegade hämaruses sõbra minski kaskede vahele. Loomulikult maksin remonti. Endal põlv mitu nädalat paistes ja käimine valus.

Nüüd küsijatega lihtne - ainult 2 tingimust - kui ratta kasvõi lihtsalt muru peale külili paned, pead olema valmis kohe ja sulas ratta ära ostma ning A-kat luba peab olemas (kaasas ja ette näidata) olema.
Esimese tingimuse mõte ilmselt ei vaja selgitamist, teise tingimuse mõte - vähemalt on mingisugunegi minimaalne sõidukogemus (ok, teoreetiline teadmine; okok vanadel aegadel küll anti B katile A kauban päälle) olemas.

Ja tegelikult ega ikka eriti lahkelt anna ikkagi. Pole just paljud sellise mammutipojaga sõitnud ning on suur tõenäosus, et selle püstihoidmine võib katsumuseks saada ka kogenenumalegi. Ise näiteks mingi hirmpaugu krossika selga "proovima" ei tiku, usun, et võib jalge vahelt minema sõita küll :P. Ja nagu keegi kunagi on kaunid sõnad öelnud - kui mu rattal on ette nähtud jõuda rataste taevasse, siis seda ainult minu istumise alt.

Tegelikult tahaks proovida, mis tunne on enda rattal seljakotina kulgeda, aga selda julgen teha vaid siis, kui lenksus keegi, kellel endal samasugune vähemalt paar hooaega olnud. Kes mind lihtsalt araks peab, pidagu, aga võin soovijatele pajatada ka kogemusele tuginevaid tagamaid.

Hr. Kaaru
Tsikkel: IZ
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Hr. Kaaru »

hea näide elust enesest :wack:

Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

ratas on alles paar aastat olnud ja selle aja jooksul siis 5 korda külili olnud, kaks neist kergemad kriimustused

parimatele sõpradele laenan ikka kuna üks neist oskab paremini sõita kui mina :) teisel muidugi mõistust peas ei ole aga vähemalt finantspoolega on rahulik.
vanemad mehed suhtuvad proovisõidu ajal vägagi aupaklikult bike olemusse, mis on minu poolt samuti aksepteeritav.

suvalistele kähmakatele siiski ei anna kui pole lube ja minu varustus selga ei mahu(juhul kui enda oma pole), joobes isikud õnneks on siiani nii targad olnud et nii lolli küsimusega ei tülita

ainuke kurvem kogemus kui sai nädalaks välja anda pill ja tagasi tuli katkise tuuleklaasiga ja värskelt värvitud gondlil kriipsud ja kukkumispunn veerandi võrra kulunud, vabandus et kukkus parklas ümber osutus pikemal uurimisel siiski valeks, summad siiani saamata

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

Teema algataja
Jawarider

Lugemata postitus Postitas Jawarider »

Hr. Kaaru kirjutas:

hea näide elust enesest :wack:

Kurja ,siukestele antakse veel sõita. See sobiks Huumori alla. :wink:
Tavaliselt ise ma teistele sõita ei anna, ainult mõnele motohundile keda tean juba kaua.
Aga muidu siukeses kandis kus mina elan on tüüpiline et : Anna sõita, ma oskan. :wack:
Õnneks siiamaani on vaid üks kord olnud et sõber pani jawaga külje maha, ega siis nagu eriti ei hakanud higistama rahaliselt poolelt- jawa ju ikkagi :D

Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Kannakas kukkus päris hästi välja tegelt :D

Kasutaja avatar

AVarik
Tsikkel: 97 Bandit 1200N

Lugemata postitus Postitas AVarik »

Mul ainult head kogemused olnud sõpradega. Kokku mingi 9 inimest sõitnud minu omaga, neljal on endal bike ja teised olid esmakordsed. Rattapisikut tuleb levitada :twisted:
Reeglid on lihtsad: täiesti kaine, maksab kõik kinni ja ei tee mida ma ei luba.
Seletan kõik basic asjad ära. Rahulikult õpetan alguses sidurit tundma, et käsi ära harjuks. Alguses ainult tagapiduriga pärast esi oma. Alguses gaasi ei anna üldse ja veereb ilma gaasita ringi. Hiljem siis kui ma arvan et saab hakkama paneb teise käigu ja siis natuke gaasi. Kõik sõidud toimunud liikluseta tee peal, eramajade vahel. Ainult ühe neist algajatest olen lasknud mnt peale ( talle istus varustus selga ) ja see oli ka pärast väga mitut sõitu ning ta oskas sõita piisavalt. Kõik kandsid kiivrit ja kindaid vähemalt.Keegi pole kordagi kukkunud ega tulnud selle lähedalegi va mina.8)

Seega tundub et mul on vedanud sõprade oskustega :D

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Halbu kogemusi on. Üks "sõber" lõhkus esitule ja lasi keti miskit moodi maha, pärast tsuktsisin ligi pool tundi, et kett tagasi oma kohale saaks ja vabandasin seda proovisõidu tegemist ka politseile, kes külaelanike tungival soovil asja uurima tuli. Ülejäänud kogemused on kõik positiivsed.

Mida rohkem olen tsiklit parandanud ja mida rohkem pappi sinna alla läinud on, seda vähem saavad sõbrad sõita. Põhjus on muidugi lihtne ja iseenesest mõistetav - kallis vara.

kullar1234
Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer

Lugemata postitus Postitas kullar1234 »

Kunagi nooruses sõitis mu tulevane abikaasa külkorviga Dnepriga saaremaal kraavi mille tagajärjel purunes mul 3 parema käe sõrmeluud ja 10 kuni 15 pdl õlpat mis korvis olid.KÕVAD KAOTUSED OLID.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

kullar1234 kirjutas:

Kunagi nooruses sõitis mu tulevane abikaasa külkorviga Dnepriga saaremaal kraavi mille tagajärjel purunes mul 3 parema käe sõrmeluud ja 10 kuni 15 pdl õlpat mis korvis olid.KÕVAD KAOTUSED OLID.

Ja ikkagi võtsid ta ära... :wink:

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Kajar
Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kajar »

Paar,kolm aastat tagasi andis minu koolivend oma sõbrale biket proovida aga sõber ei võtnud lauget vasak kurvi välja......nüüd pidi juba natuke varbaid liigutada saama.

Varadero XL 1000
Kasutaja avatar

elbid_
Tsikkel: Ducati Monster 696

Lugemata postitus Postitas elbid_ »

Kajar kirjutas:

Paar,kolm aastat tagasi andis minu koolivend oma sõbrale biket proovida aga sõber ei võtnud lauget vasak kurvi välja......nüüd pidi juba natuke varbaid liigutada saama.

Tuttav teema, aga jäta viimane lause ära ainult. Seega, kellel lube pole ette näidata + mina sõitmas inimest näinud ei ole, siis ei anna sõita ka. Kes oskavad ja load olemas, ei kõhkle korrakski, kohe annan ratast. Olgu ma siis pool tundi paha ja kade sõber, aga parem see, kui veel mingisugune õnnetus.

Aga üldiselt küsitakse ikka tihti, kuid mitte ühed samad inimesed, vaid erinevad.

Some kind of Monster.
Kasutaja avatar

zirocool
Tsikkel: cbr 919, cbr954

Lugemata postitus Postitas zirocool »

Olen lasknud sõita neil, kelle rattaga ise olen sõitnud ..
ja lisaks vennale (korduvalt)
Kevadel pani isegi küllili, veits kraabitud jne aga polnud hullu ja ei viitsinud kohe värvima hakata. Paar nädalat tagasi panin ise sama külje peale ja kõvemini, ja siis oli juba põhjust värvida :lol:

kullar1234
Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer

Lugemata postitus Postitas kullar1234 »

ants01 kirjutas:
kullar1234 kirjutas:

Ja ikkagi võtsid ta ära... :wink:

JA NÜÜDSEKS IKKAGI LAHUS

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

Enda tsiklit ma ei ole eriti kade andma aga ma ikka valin ka kellele ma annan. ÕNNEKS ei ole kellelgi õnnetusi juhtunud minu rattaga. Aga ise kunagi kuskil 7-8 aastasena sain teist korda elus proovida minimoppi, jalad - käed värisesid, kuidagi sain kitsas tee otsas ringipööratud ja siis järsku keegi hõikas mulle: " Taga pidureid ei ole !". Käed - jalad hakkasid veel hullemini värisema. Maja ette jõudsin siis kogematta vajutasin esipidurid blokki ja paningi külje maha. Õnneks läks aint käiguvahetus hoob kõveraks. Teistele lõpuks ütlesin, et mina sellega ei sõida enam mitte kunagi. 3 tundi hiljem olin juba julgem ja sõitsin ilma värsevate käteta ja naeru näoga. :D

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”