Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Re: Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.
Mina ka enam väga ei taha lubada kellegile. Andsin sõbrale sõita, (midagi ära ei lõhkunud õnneks) aga kuulsin, kuidas masinat peeneks ikka julmalt laoti. 125ccm 2 takti endurokas ja lasi ikka mõnuga 10 000-11 000rpm peal. Järgmise asjana 30 alas sõitis rõõmsalt 100kmph. Siis tahtis tolle sõber ka korraks proovida, et jaa jaa tema oskab sõita, muraveiga palju harjutand. Kohalt läks ära, mul oli selline tunne, et okei nüüd on kindel mats käes, silme ees nägin juba gondlite lappimist. (olin just tsikli värvimisest kätte saanud). Nibin nabin sai too ka hakkama, lõpus lasi kruusa peal 20-30meetrit tagapiduriga ratast loha nii, et ise arugi ei saanud ennem kui lõpus külge ette kiskuma hakkas.
Eelmine aasta olin raadil, sõber oli rolleriga. Tahtis sõita. Andsin proovida. tema läks kohe võõra masinaga tippkiirust proovima. Kuulsin, kuidas käigud läksid raksudes sisse (ilma sidurita ja valel ajal). Tuli tagasi, ise jumala rõõmus öeldes: "Oh lahe, ma sain 130kmph sisse." See oli tal suht esimesi kordi, kui tsikliga sõitis elus.
Ainult 1 mõistlik kord oli mul kogenematu sõitjaga. Ta polnud eluski tsikli lenksus istunud. Proovis 2-3 korda, kohalt ära ei saanud ja sinna paika see asi jäigi. Ütles, et ei mina hetkel ei saa hakkama, lähen harjutan õppesõidu tsikliga, on kindlam.
See ongi põhiteema, et võõrast masinat ikka hooratakse täiega. Seal, kus ise sõidan rahulikult ilma gaasita kruusa peal aukudes, tõmbab teine mees minu tsikliga 90km/h gaasi juurde andes.
Minu reegel siiani olnud "kõik mis ära lõhud, maksad kinni". Kuid siiski edaspidi annan sõita ainult nendele, kes oskavad ja kelle sõiduoskuses saan ma kindel olla.
Bluebird.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.