Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Mul on omal suht loll komme erinevaid rattaid erinevate sõprade käest prooviks paluda. No meeldivad lihtsalt teadmised kaherattaliste erinevatest võimalustest. Oma kukkumised võõraste ratastega sain tehtud varajases nooruses ja valdavalt "punnadega".

Meeldejäävaim lugu oli külas nimega Ohekatku, kus asjalikum koolivend oli suutnud 175se Võsari mootori MINI raamile aretada. Minek missugune! Paraku ei suutnud ta mulle pidurite puudumist ja käiguga pidurdamise asjaolusid parajalt selgeks teha, seega tuli pikemalt ringilt tagasitulles "maandumispaigaks" valida lahtine küüni uks, mille taga varitses mind õnneks küünile kohaselt hunnik põhku (crash)

Tänase seisuga õnneks suudan isikliku kodutöö oma küpsises ära teha ja vastavate ratastega käitun ka asjakohasemalt, ehk siis krossikaga asfaldil korraliku "kärna" olemasolul suudan tippkiirusele mõjuvad asjaolud välja rehkendada. Õnneks. No ja nii edasi.
Igaljuhul murelikke nägusid mulle sõita loovutajail täheldan aina vähem. Võimalik, et kaaluvaks asjaoluks on tõik, et paljud neist soovivad tegelikult hingepõhjas omada korralikult läikivat 1500cc-st 72kWst!

:ner:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”