Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

kui "sõbral" A kat. on lubades ja aru on peas, siis ei ole tõenäosus, et sõber ratta tuksi keerab kuigi palju suurem sellest, et ise mõne lollusega hakkama saad.

siiamaani halvad kogemused puuduvad - õnneks. eks paljugi sellest et ratas on ka rahuliku loomuga :shock:

Teema algataja
Tziklivend

Lugemata postitus Postitas Tziklivend »

kunagi andsin ühele noorele külamehele võrriga sõita,see mõistagi väänas kohe gaasi põhja ja oleks peateel sõitvale NIVA'le ette sõitnud :evil: -pärast mina vastutan,kui keegi surnuks sõidab minu aparaadiga....järelikult ei taha hästi sõita anda igasugustele

Teema algataja
Qubik

Sõita andmine

Lugemata postitus Postitas Qubik »

On ytlus et oma tsiklit ja naist ei laenata kellelegi. Ja riskida sellega et sõprus nahka panna miski laksu pärast on ka jama-parem siis mitte anda. Mina ise ei küsi ja reglian teistele ka ei anna- ei poolda sellist laenamise teemat eriti. Aga ex see sõltub siiski kõigerohkem kysijast
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Minul suutis tuttav sõita vasaku külje maha...:s...! Maxis kinni ja korras...! :evil:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

minul võttis vanaisa ükskord ratta käest ja läks sõitma :( pärast imestas et kuidas tema, vana motohunt, enam sõita oska. ma siis seletasin, et 40 aastat pausi on 40 aastat pausi. korra ta nimelt pani mu Brõnnil külje maha, aga õnneks mitte hoo pealt, vaid ratas lihtsalt vajus käest. paar väikest kriimu sai, ja vanaisa jäi ka terveks. aga hirmus oli vaadata küll, kuidas tasakaalutu ja poolpime vanainimene harjumatu asendi ja "sportgaasiga" (tema väljend - omal ajal sõitis ta maks 350, mitte 500 kuubikuga) tsikli selga ronis ja vänderdavalt suuna kraavile võttis.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

Teema algataja
tomper

Lugemata postitus Postitas tomper »

Õnneks ei ole keegi minu ratast kränksu keeranud ja ise pole ka veel ühtegi kotti ajanud.
Aga igale sõitasoovijale ütlen kohe ja alati, et kui miskit juhtub, siis on sundost. Mina ei kavatse teiste järgi remontima hakata. Kui miski vend, on see siis sõber või mitte, selle kraavi keerab, siis on see ratas edaspidi tema mure, mitte minu. Võib-olla, kui miskit peaks juhtuma (loodetavasti mitte), siis arvan teisiti... Aga praegu on küll selline tunne.

Teema algataja
vantvol

Lugemata postitus Postitas vantvol »

mina oma "tulevast"ratast ei anna teistele sõita.On olnud habu kogemusi
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

Parem on jah sellest laenamisest hoiduda, võib kõiksugu ebameeldivusi tekkitada mõlemale poolele :!: :evil:

Teema algataja
MC 38 EST

Lugemata postitus Postitas MC 38 EST »

8) mina annan nüüd aind sõita sellele kes omab samuti ratast! :? mul on liiga palju mälestusi andmistest..njamhh tsikli esiosa oli siin vahel väga räbal..üks oskas leida tühermaal ainsa puu ja kondel [Motobot: õige on "gondel"] ribadeks sõita ning teine oskas end kraavis leida :? terve spidoka ja tahoka süsteem kildudeks sõita 8) ja mõlemalt ei mingit raha saand :roll:

Teema algataja
Külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tjahh, ma kirjutaks ühe teistpidi jutu ka vahele. Nimelt üks hää sõber, kõva motohunt, kes ka väitis, et kellelegi tema kunagi ratast ei laena...Triumph Thunderbird Sport, vahvasti tuunitud. Mina aga nii hää tüüp, et mulle annaks. Esiti oli nõus proovida andma, hiljem käis lausa peale, et ma sellega vähemalt päevaks kruiisima läheks... rattaga millel tagarattast 107 hobust mõõdetud! Seletas, et küll see kestab, Andrewsi käimar- seda võivat tappa kuis iganes... ratas kestnuks kindlasti aga kuidas ise, vat seda ei tea, kui nii jõhkra pilliga kogemusi palju pole. Õnnestus ikka välja vabandada- kord natuke joomane, siis pisut pilves. jne. Enesetapuks lihtsamaidki ja odavamaid mooduseid kui sõbra ratas.
Kasutaja avatar

hevimees
Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas hevimees »

mina oma magnaga eriti ka ei taha sõita anda eriti kui küsijaks on mõni sõbrA ISA KES VÄIDAB ET OSKAB JA ÜTLEB "OH KRT MA POOL ELU VANA JWAGA SÕIT"siis ma ikka talle öeld :D see ei ole jawa ja 60 kw on midagi muud.aga kes ikka sõita oskab siis ikka võimalik ega siis muidu erinevaid rattaid proovida saa.omal ka huvi proovida sõita muude ratastega naguyamaha r1 ja muud vinged rattad.sai siin 2 nädalat tagasi proovitud kawasaki zzr1100 .

panic

Lugemata postitus Postitas panic »

ma ikke olen andnud sõita aga siis tõesti nii, et minu silma all.
käna on ka käidud- naine lihvis 1 külja maha sügisel, kui lehtedelt libises ja mööda asfaldid liugles- siis oli ikke naisest rohkem kahju kui rattast. sõber käis ka käna aga õnneks murul- paele esitule pirni midagi ei läinud.
siiski mina naist ja ratast 1 pulgale ei pane. kui ma ratast ikka sõpradele vahel laenan siis naist hoian ikke ainult endale.

Teema algataja
pacman

Lugemata postitus Postitas pacman »

see juhtus siis see aasta suvel kui üks tuttav küsis mul rattaga sõita tsikkel oli mul siis iz p 5 ja põhimõtteliselt oleks ta ära rihtinud koerakuudi 6 kuud vana auto ja sõitis sisse virtsatiiki minul oli nutt kurgus aga naer tükkis kahh peale kui vend oli poolest kerest saati sitavees ja hoidis tsiklit nüüd kutsun teda mootorratturiks

tundub liiga naljakas et tõsi olla :D

voolik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas voolik »

njah....mina olen and kyll sõita....tõesti kyll inimestele keda usaldan....mitte sada ega sadakymme prossa vaid KOLMTUHAT:D.....no well...aga yx täbar olukord on olnud kyll...

nimelt: käisin kord oma emal kylas...tema abikaasa kunagi oli hirmsasti krossikatega sõit ja vist isegi õistelnud jne....noh well...aga ta on kummalise mõtlemisega mees...a la, et kõik tsiklid nigu krossikad on...noh mangus, et andku ma sõita jne...ma kategooriliselt keeldusin, sest seljatunne oli ärev...aga noh emal mul siuke kinnine hoov...ma tegin emaga suitsu maja ees..ratas seisab...noh aga see abikaasa kurjam...see ronis HOPSTI ratta selga eksole....noh ma metlesin, et las raip istub...ega mul kahju põle....aga näe.....tuleb välja, et mõni on kaval kurask! mul nimelt oli võti ilusasti luku sees...keera aint ja anna minna...ja noh see lugupeetav ema abikaasa seda ka sisi tegi....tiira taara ta sial hoovipial paarutas.....minul syda trambib sees nigu terve pataljon sõdureid rindel...noh aga ei juhtund midagi....aga ei....vandil ei and rahu....tal vaja hakata VULCANIGA!!!!!!!! trepist yles sõitma...mai jõud peatada kah...sisistasin aint emale, et ku nyyd midagi JUHTUB, siis jääb ta nyyyd elus esimest korda leseks kyll...ema vaatas mulle otsa....sai aru, et mu jutus peitub tõetera....ma vist peris ullumeelse pilguga olin....ja noh siis käis KÕMMMMM.............ratas sures miskiperast velja....mul pani kõik veri jehhat...mina ei tea kust ta mul peast vajus...aga kuskil organissmuses mul vereringet tol hetkel pold........siis vana ronis ratta selgast maha....vaatas seda...ja kukub veel ärplema kah......näe s**t ratas sul...isegi trepist ei saa yles sõita.....a noh mis ma ikka jauran.....õnn oli see, et midagi ei juhtund tegelt....emotsioone oli nigu EIDEL ... kohe palju:D... a vat miskiperast peale seda kardan isegi neile anda, kes sõita oskavad.....pisikestest asjadest võib kurat eluajaks emotsionaalseks invaliidiks jääda! vot niuke lugu!:P
väga lugupeetav ja keigi lemmik
Voolik the Greatest!:P

kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

käbi kirjutas:
mul oli selline juhus et üks söber nimesid ei maini tahtis proovida kuda enduuro on.
ma ütlesin et noh proovi
ja piisas sellest kui ta selga istus, öigemini ta ei jöudnudki nii kaugele ,kukkus ta koos minu rattaga kraavi küllili
IRWWW kutil oli vist päris vähe MARK täis!!! kahju et sa nimesid ei nimeta muidu saaks näpuga näidata!!! :d :twisted:
Rennes aka Pröksuga Mülka

Teema algataja
Mark

Lugemata postitus Postitas Mark »

Kuulge !!!!

Võin julgelt tunnistada, et selleks olen olnud mina.... kes selle trikiga hakkama sain :shock:

Näpuga võid ka näidata - aga arvesta , ketukas on kerge tulema :lol:
Kasutaja avatar

attrs
Tsikkel: 790 adv
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas attrs »

Üldiselt olen ratast tuttavatele laenanud. Õnneks seltskonnas komme, et teineteisele rahaasjades võlgu ei jääda (loe: isegi bensiinipaak lasti täis pärast sedas kui vana oli rattaga u tunnikese? sõitnud). Samas olen ka kindel, et kui asi oleks remondini jõudnud siis oleks see ka mulle kinni makstud.
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Tegelikult on selline lugu et mul on tallinna lähedal suur garaaz ja tuttavad kipuvad oma rattaid talveks sinna tirima. No toodi siis vastu talve mulle üks 600 hornet hoida, mingi tuttava tuttava oma ja suht korralik selline. No ja kui kevadel esimesed soojad ilmad tulid oli mul nende rataste tagant midagi vaja ja ajasin nad õue peale. Aga see lõppes horneti jaoks 20 min. hiljem väga sügavas ja lund täis kraavis.
Siit moraal ära sõida võõra rattaga (eriti Talvel)
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

andsin ühele tütarlapsele oma rollut proovida ja nii kui ta oli kaugemale jõudnud teadsin kohe et paneb käpuli..PANIGI :D plekkis kinni ja polnud porobleemi

Teema algataja
Mark

Lugemata postitus Postitas Mark »

Kuradi KÄBI, lennata oskad - :shock: ei oska - võin õpetada !!! :lol:

Teema algataja
merkk

Lugemata postitus Postitas merkk »

kahjux endal ka selline traumeeriv kogemus. pika pinnimise peale andsin sõbrale bikega sõita linnast väljas. kutt hyppas peale rääkisin talle põhitõed ära ja ta stratis. kui ta minema sõitis sain kohe aru et ta ei ole kunagi rattaga sõitnud ja moraalselt oli ta väga laetud. vingerdas ja käiguvahetusest ei jaganud muhvigi. aga kiiruse nälg oli nii suur et vingerdades julmalt kiirendades suutis ligi 160 km/h ainult kolmanda käiguni jõudes. bike lõugas kõrgetel pööretel ja tema oli nagu kalts seal peal. mõtlesin et nyyd olen ilma. karjusin kyll järele aga ta ei kuulnud midagi. õnneks läx kõik hästi ja midagi ei juhtunud. ilma kogemuseta inimesele ma kunagi enam sõita ei anna. kui õppida sõitma siis pole mõtet endale kohe ette kujutada et mingi ilge omaja oled ja asju ette kujutad. kahju et pidin seda nii õppima :x :wack:

Kasutaja avatar

CB500

Re: Palju on Teil halbu kogemusi sõpradega kes sõita tahavad.

Lugemata postitus Postitas CB500 »

OT, aga ei saa mainimata jätta, et päris lahe on vaadata mida me 5 aastat tagasi kirjutasime :mrgreen:

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Teema algataja
merkk

Lugemata postitus Postitas merkk »

olen uus ja uurin siin niisama teemasi :wink: otsisin tegelikult kuidas gondlit ymber teha ja seda veic lõigata ja sinna natuke klaaskiudu juurde lisada. tundus et siin teemas oleks võimalust oma negatiivset kogemust jagada :idea: :)

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

:D tee siin räägite siis jawa vendadest kes küsivad sõita..

Eks oma sõpru usaldan ja neid keda olen näinud sõitmas ja tean mida nad oskavad. Olen andnud ka sõbrale kes nii hästi sõita ei oska, et too saaks teha naisele sünnipäevakingisõitu ( mõtlesin, et noh lubas kahjud, kui tekivad kinni maksta ja leidsin, et tahaksin isegi võibolla midagi lahedat kellelegi sünnipäevaks).

Nimelt olen siis enda tsiklitega fanattidest sõbrannadel lasknud sõita esimest korda tsikliga..

Üks sai siis CB 600 Hornetiga sõita 71 kw, elus esimest korda tsiklipuldis.
Teine CBR 929 108 kw, ja elus esimest korda tsikliseljas :D

Sõnasid lugesin 15 mini peale ja sõit nägi selline välja. Lase see kang lahti see on SIDUR ( rääkides ka muud kangid ja värgid ära), ning varsti vajuta see kang uuesti kinni siis jääd seisma (pidur ja muu ka mängus aga kui ei leia siis hoog nii väike, et jääb ikka seisma) ,peale selle siis see on GAAS SEDA SA EI LIIGUTA !!!... Ja nii läks algul kõndisin kõrval.. Pikema ringi peal istusin taha, tavaliselt nad üle 30 ei julgenud vajutada, ega väga ma ei tahtnud ka, aga jah...

MÕISTUS PEAS SIIS SAAB KÕIGEGA SÕITA! M.O.T.T

Tundub, et tsükkel nõuab uuesti teemasse elujõu karika valamist.

Kasutaja avatar

munaz
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas munaz »

Oli üks kena koosviibimine, kuhu saabusin tsikliga. Terve õhtu sai möllatud ja grillitud ja õlut libistatud (kes libistas, kes mitte). Kui ära hakkasin minema, tuli üks joogine krõllis silmadega sõbrake ja küsis tsikli kohta seda ja teist, nagu ikka. Muuseas mainis ka, et ta tahab ka kindlasti lube teha ja pole kunagi tsikliga sõitnud. Olime juba päris pikalt seda tehnikajuttu seal vestnud, kui tüüp küsis kähku: "kuule, las ma teen ühe tiiru.. no tänava otsa ja tagasi."
:lol: Naljamees!

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Mul on vaja ilmselt lähiajal üks pilt teha kus neiu teeb suht napis riides bikega burnouti. See saab huvitav olema :D

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ma rebisin naabripoisi Deltaga kunagi täiega käkki. Kuna varustus oli 0, siis oli palju põnevam näidata sõpsile, et kustkohast mul verd tuleb, kui seda, et tal paak natsa kriibitud oli.

Kasutaja avatar

need4beat
Tsikkel: Rinka tõugu ratas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas need4beat »

Noja siinkohal meenus endalgi üks sõber,õigemini naabripoiss,kes 2 korda on sõita küsinud...Esimene sai siis kunagi, kui tatikad olime, 10 aastased ehk,andsin oma MINI proovida,see pani mopeedi ringi keerates sõna otseses mõttes piduri asemel gaasi ja prauhti trepist alla omaenda tagahoovi põllale (oli mingi süsteem,et trepist sai tagahoovi :P ) (lol) .siis oli kisa ja nuttu kui palju.
Aga ega omaenda vigadest siis õpida,teine kord oli veel hiljuti, kui ma nüüd domikaga jäin seisma ja temaga (seesama naabripoiss) juttu ajama, küsis, et anna ma istun niisama, enam sõitma ei lähe, joonud ka paar õlut ja ega niisama ka vist ei julge... Selga istudes vajus otsejoonelt külili,nagu polekski tahtnud jalga alla panna :mrgreen: , see oli nii naljakas , kui ta vaatas jälle suurte silmadega otsa, nagu tema poleks süüdi.Nalja sai nii palju, et ma pistsin lausa röökides naerma.
Noja peegli ja siduriheebli ostis uue ...nii palju see nali siis maksis :twisted:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”