SMASH 2010 - 10. Juuli 2010 → Re: SMASH 2009 - 4. Juuli 2009

-laur1-

Re: SMASH 2009 - 4. Juuli 2009

Lugemata postitus Postitas -laur1- »

Tervist ka minu poolt. Mõtlesin pikalt kas kostan ka midagi, ei ole eriline kommenteeria kuid siiski.

• esimest korda üritusel, ootused kõrgel,
  • eraldi " lõbutsemis ala", kus eesti ja soome poisid rahvale naudingut pakkusid, :bsmile:
  • kiivirita sõitmine keelatud :bsmile:
  • mõnus trikirada ja Smashi- siga eriti tuus, eriti tema rokane tagumik ja kiitus meestele kes tabasid teda genitaalidesse :)
  • rendi telgid väga mõnusad
  • stuntdriverid tasemel ja ja hea elamus

Kuigi ei tahaks kritiseerida, siis võtke head korraldajad seda kui soovitusi

• paintballi rada huvitavamaks ( takistusi, "siga jooksma" jne.)
  • heli- ja siin kohal kõige suurem soovitus, sebige rohkem kõlareid, et kogu ala oleks kaetud, teil ei ole vaja mingit mega suurt projjekti, piisaks mõned trassid, 6 aktiiv kõlarit ja asi oleks lahendatud. Mind enim häiris teadmatus, mis toimub ja kus. Selle jaoks oli teil olemas "õhtujuhid", deem olen selles osas tõsiselt pettunud. Nagu kommentaator stuntdriverite ajal ütles, korduvalt, "olen sõnatu", "aplaus". Olge head võtke kommentaatoriks mees, kes tunneb asja ja asjast mõnu. Show oli ju äge aga meid eestlasi on vaja 150% ergutada, ei piisa vaid "aplausi" ütlemisest. Mida rohkem kommentaator möliseb ja ergutab seda rohkem rahvas pöördesse läheb ja üritus on tasemel. Ja kindlasti sebige mees kes viitsib tegeleda pideva muusika valiimisega ning rahva teavitamisega. Kui oli fighterite valimine ei saanud me mitte midagi aru, kes valib, mida hinnatakse, kas üldse valitakse, 2 sõnaga "mis toimub?" see jäi selgusetuks.
    Olgu aitab negatiivsest asjast. Enne lõppu veidike positiivset juttu ka. Täname julgeid neide kes öösel veidike "striptiisi" tegid ja kiidusõnad õhtusele möla mehele, panid hästi, eriti taskulambiga. Ja kokkuvõttes üritus mõnus (auhinna meened stiilsed), jõudu jaksu ja uusi ideid Teile järgmiseks aastaks head korraldajad! :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”