Mototoober 2009 Saaremaal
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: MOTOTOOBER 2009 Saaremaal
Oldbear hakkab tõeliselt vanaks jääma, ei ole mälu see mis endistel aegadel ja eks kibestuminegi sellest, et ole enam arusaamist ümbritsevast...
Vahetult peale eelmise aasta toobrit:
Oldbear kirjutas:Minu poolt siis ka paar rida. MASENDAV!!!! Milline allakäik "Mototoobri" poolt...peale ilutulestiku polnud seal tõesti midagi vaadata ja teha
napilt pool aastat hiljem:
Oldbear kirjutas:Olen näinud seal nii head kui halba...halba eelkõige tänu "ilmataadile", sest muus osas mul küll etteheiteid ei ole olnud. Eelmine aasta oli küll tunduvalt tagasihoidlikum ja kitsavõitu, kuid lahe oli siiski.
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
See teema on jah mu Favoritesi alla lisatud

-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:Oldbear hakkab tõeliselt vanaks jääma, ei ole mälu see mis endistel aegadel ja eks kibestuminegi sellest, et ole enam arusaamist ümbritsevast...
Vahetult peale eelmise aasta toobrit:
Oldbear kirjutas:Minu poolt siis ka paar rida. MASENDAV!!!! Milline allakäik "Mototoobri" poolt...peale ilutulestiku polnud seal tõesti midagi vaadata ja teha
napilt pool aastat hiljem:
Oldbear kirjutas:Olen näinud seal nii head kui halba...halba eelkõige tänu "ilmataadile", sest muus osas mul küll etteheiteid ei ole olnud. Eelmine aasta oli küll tunduvalt tagasihoidlikum ja kitsavõitu, kuid lahe oli siiski.
Jah, Hr. Pihelgas...jutt oli siis üldjuhul "Õlletoobrist" mitte "Mototoobrist", tegelikult jah, " Mototoobrit" eelmine suvi ei olnudki.
Kultuuriline programm oli alla igasugust arvestust minu maitse kohaselt. See ei tähenda aga seda, et seltsond motoparklas mulle ei oleks meeldinud.Peale selle oli ilus ilm ja mõnus niisama ringi tuuritada, vott
PS! Vabandan minu kunagises kommentaaris kasutatud nime "Mototoober", mõeldud oli siissiiski " Õlletoobrit"
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Pikk kirjutas:Oldbear kirjutas:Tere ka minu poolt!
Hr. Pihelga kriitikast saan ma ka aru, "Mototoober" ei mahu lihtsalt "tõeliste MC-de" formaati võibolla
. Ärge seda viimast nüüd võtke kui solvangut, pigem on see minu arusaam või arvamus.
Oldbear, saa juba üle sellest MC teema kibestumisest. Sul ei ole õrna ettekujutust millest räägid. Milleks loobid sõnu, kui ei tea nende tähendust? Ole parem vait! "Ei mahu bla bla bla", t*** nagu eit. Inimesed harivad ennast, loevad kirjandust, küsivad kui ei mõista. Aga sina oled jätkuvalt loll, kes lihtsalt kaagutab. .
Eelmise aasta toober oli võrreldes varasematega täielik saast, no mis nüüd teha siis? Jätame ütlemata ja kiidame korraldajat?
Srry Pikk, kui see Sind nii ärritas. Ega ma mõelnudki paha pärast, lihtsalt on mul selline tunne tekkinud, vaadates analoogiliste ürituste toimumisest aastate tagant ja mis toimub nüüd viimaste aastatega. Mina küll vähemalt tajun mingit kärisemist. Aga võibolla on teil õigus, äkki tulebki kord selles vallas majja lüüa(endajaoks)?
Oh, kibestunud ma kindlasti ei ole
Ära siis pikka viha pea,
Oldbear.
Ilmselt peab,sest vanarahvas räägib,et pikkadel pidavat PIKK viha olema
Unustamatu mulje jättis Saaremaal 2007 aasta paraad,kus teede ääres lehvitamas oli pöörane hulk rahvast,nagu poleks varem rattaid nähtudki, siis oli ka motorahval oma telk ja ansambel. Möödunud aastal oli samal ajal Narva Bike ja Haapsalust Narva poole sõites tulid vastu tsiklite kolonnid kes Saaremaale suundusid, siis oli küll tunne,et äkki sõidan valele poole,aga ma lähen Narva ka sellel aastal!
Eestlased.....
Mis selles halba on, et tegu on satelliidiga? Korraldajad on ju ise ka algusest peale kor-duu-valt öelnud, et tegu on organiseeritud võimalusega külastada Õlletoobrit mootorrattaga, kusjuures:
1)Ratas pargib turvaliselt valve all ja aia sees
2) Magamiskoht on olemas
3) Pesta saab
4) Süüa saab
5) Õlletoobri pileti saab soodsamalt
Aru ma ei saa, millest teil küll ometi veel puudus on?
Head seltskonda ei saa mitte keegi peale teie endi ju kohale tuua, ürituse headus või viletsus ongi teie endi peegeldus.
Ega ma muidugi liiga palju kaasa pasundada ei oska, sest osalen tavaliselt ainult paraadil, seejärel viin ratta 5km eemale koju ja vaatan, mis edasi saab. Mõnikord rohkem ei saagi midagi edasi
Õlletoober kui üritus.... kuskohas saab veel nii odava kontserdipileti tihtipeale üsna nimekatele esinejatele ja kontserdiplatsil leidub midaiganes ? Edasine on jällegi seltskonna peegeldus ja selle kohta pean tõdema, et ringiroomavad noorkotkad on asja devalveerima hakanud küll.
Olge önnelikud et Herr Ninamees üldse on viitsinud koos Ösel mc ga seda asja edasi ajada. Austus!
Oh aegu ammuseid ...vöiks ka ise heietada kui kunagi 6-7 a tagasi sai seal käidud esimest korda(vöi veel varem).
Ilusad mälestused on jäänud.Vötke asja positiivsemalt ja ärge virisege!
Kui suudate...oskate...tahate...viitsite ja teil on piisavalt julgust ,pealehakkamist,raha,närve ,aega olla ja organiseerida midagi täiesti uut rahvale meelepärast andke tulla!!!! Ärge pirisege nagu eided !
-
- Tänatud: 12 korda
Lubasin küll vait olla, aga....
Kiidusõnad on toredad, innustavad edaspidisteks ettevõtmisteks. Samuti kriitika aitab asja veel paremini külaliste meelejärgi korraldada. Võiks ju sellega arvestada natuke, mitte kohe mõttetuks vingumiseks titulleerida. "Kui ei meeldi, ära tule" egiidi all selline pisike (motoparkla)üritus kaua ei kesta. Kuskil oli ka vanasõna, et kes maksab, see tellib muusika. Sellega võiks ju siiski arvestada, kui endiselt soovitakse, et keegi oma raha sellele üritusele tooks...
Nuh, eide hala?
PS! Õllesummer tulemas, lasnapoolsel tühermaal ruumi küll Sommidel ka lähemal tulla. Moto Õlu 2009 ootab
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Väike teade mootorratturitele, kes plaanivad tulla Saaremaale Mototoobrile. Ülevedaja palub võimalusel osta praamipiletid ära juba internetist või siis maksta sularahas, et ei tekiks pikki järjekordi. Samuti oleks väga tore kui oleks Mototoobri piletite jaoks paras raha.
Tänud tähelepanu eest
Polecat

-
Teema algataja
Suhteliselt hea oleks olnud ära märkida ka see täpne rahasumma siis millega peab arvestama.
OK!
Tavaliselt olen üle saanud siis 75 krooniga. Sisaldab ratas 40.00 ja juht 35.00
Kuid loomulikult poogitakse igale mootorrattale juurde ka nn. bronni tasu. Ei ole oluline, et sa pole seda tellinud. Eelmine aasta oli tükk tegemist seletada, et ma ei ole kaamel.
Terv
Susliks
susliks kirjutas:Tavaliselt olen üle saanud siis 75 krooniga. Sisaldab ratas 40.00 ja juht 35.00
Kuid loomulikult poogitakse igale mootorrattale juurde ka nn. bronni tasu. Ei ole oluline, et sa pole seda tellinud. Eelmine aasta oli tükk tegemist seletada, et ma ei ole kaamel.
Käisin täna tsikliga korraks Saaremaal ning ei olnud miskit bronnitasu juures. Üks ots ülevedu oli tsikkel+inimene 75.- eeki. Peale sai ka koheselt.
Benelli TNT 1130
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Kuid loomulikult poogitakse igale mootorrattale juurde ka nn. bronni tasu. Ei ole oluline, et sa pole seda tellinud
Tavaolukorras ei ole ühelgi tsiklil mingit kohustuslikku bronnitasu. Bronnitasu võib lisanduda siis kui satud väina ületama mõnel sellisel nädalavahetusel (või päeval), kus mõne suurürituse korraldaja on teinud ülevedajaga eridiili, et "selle" märksõna alusel kassast piletit ostes võid bronni järjekorda minna. Näiteks on selline asi olnud Kuressaare Lennuväljal toimuva Supermoto võistluse ajal, mis selgi aastal 18.juulil toimub. Kui ütled kassas märksõnaks SUPERMOTO, siis võid bronni järjekorra kaudu üle liikuda, mitte ei pea tunde üldjärjekorras passima. Paraku maksad väikse lisa bronnitasu näol.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
Teema algataja
Jahh, tavaolukorras ei ole mingit bronni tsiklitel ja üle saamine esimese väljuva praami peal ka kindlustatud kuid, kui tegu mingi üritusega nt seesamune Mototoober ja oled sattunud samal kellaajal praamile, kui on nn. tellitud laev siis maksad ka bronni. Kedagi ei huvita, et sa ei lähe ei Mototoobrile ega Mototoobri taha vaid maale vanaemale külla ja oled tavaollukorras võetav mootorrattur.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Kui kaljarüüpamise kõrvalt aega peaks üle jääma, siis 18. juuli toimub Kuressaare lennuväljal EMV supermoto võistlus. Sissepääs tasuta.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
tok-tok kirjutas:susliks kirjutas:Tavaliselt olen üle saanud siis 75 krooniga. Sisaldab ratas 40.00 ja juht 35.00
Kuid loomulikult poogitakse igale mootorrattale juurde ka nn. bronni tasu. Ei ole oluline, et sa pole seda tellinud. Eelmine aasta oli tükk tegemist seletada, et ma ei ole kaamel.Käisin täna tsikliga korraks Saaremaal ning ei olnud miskit bronnitasu juures. Üks ots ülevedu oli tsikkel+inimene 75.- eeki. Peale sai ka koheselt.
Tok, sa oled nagu Andre juba, et käid enne hommikusööki Poolas korraks vä?
-
- Kontakt:
StreetMoto kirjutas:Kuid loomulikult poogitakse igale mootorrattale juurde ka nn. bronni tasu. Ei ole oluline, et sa pole seda tellinud
Tavaolukorras ei ole ühelgi tsiklil mingit kohustuslikku bronnitasu. Bronnitasu võib lisanduda siis kui satud väina ületama mõnel sellisel nädalavahetusel (või päeval), kus mõne suurürituse korraldaja on teinud ülevedajaga eridiili, et "selle" märksõna alusel kassast piletit ostes võid bronni järjekorda minna. Näiteks on selline asi olnud Kuressaare Lennuväljal toimuva Supermoto võistluse ajal, mis selgi aastal 18.juulil toimub. Kui ütled kassas märksõnaks SUPERMOTO, siis võid bronni järjekorra kaudu üle liikuda, mitte ei pea tunde üldjärjekorras passima. Paraku maksad väikse lisa bronnitasu näol.
Ongi selline diil vä? Perse, ma istusin kogu perega mõned nädalad tagasi 5 tundi sadamas ja ootasin millal peale saaks. Mingi kuradi purjevõistlus on toona vist saaremaal. Igalt poolt võeti mingeid vendasid vahele kes peale lasti. Ma istusin nagu mingi idioot seal sadamas ja liikusin 20 meetrit tunnis edasi. Siia maani on raisk hing nii viha täis, et monitor läheb uduseks...
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
kui autoga siis vana tõde see, et mingil kõrghooajal tuleb aegsasti bron ära teha, siis pole mingit üldjärjekorras ootamist.
kaherattalisega ülesõit probleemivaba
ja tsikliga mis bronni järjekorras likumisest te räägite - sõidad mööda ka bronni järjekorrast kohe piletikontrolli juurde ja pakivad selle va kaherattalise kuhugi autodevahelisse tühimikku.
HRQ kirjutas:Kui kaljarüüpamise kõrvalt aega peaks üle jääma, siis 18. juuli toimub Kuressaare lennuväljal EMV ja Skandinaavia !!! etapina supermoto võistlus. Sissepääs tasuta.
Algselt mineku plaani nagu polnud aga kui selline tore võistlus toimub siis tasub kaks asja ühildada
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Küsimus selline, kui tuled jalamehena (auto on parklasse peidetud ), kas siis on kah võimalik tavapileti asemel mototoobri pilet osta
-
Cyberdyne kirjutas:Küsimus selline, kui tuled jalamehena (auto on parklasse peidetud
), kas siis on kah võimalik tavapileti asemel mototoobri pilet osta
milleks on teistel , kes ilma tsiklita tulevad, moto platsile vaja pääseda. ?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
petz61 kirjutas:Cyberdyne kirjutas:Küsimus selline, kui tuled jalamehena (auto on parklasse peidetud
milleks on teistel , kes ilma tsiklita tulevad, moto platsile vaja pääseda. ?
äkki näiteks selleks, et sõpradega koos juttu puhuda ja jaurata
mina ka see kord autoga saarele mitte rattaga kuna mineks koos perega ....
-
- Tsikkel: R1200GS Adv, R18
....pane vähemalt kiiver ja kindad autosse, paned need külge ja jalutad sisse..
Cyberdyne kirjutas:Küsimus selline, kui tuled jalamehena (auto on parklasse peidetud
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Re: Mototoober 2009 Saaremaal
Eks asi olegi ühises seltskonnas, ja usun et kui asi ilusasti ära rääkida, saaks ka oma telgi sinna alasse panna, lihtsalt olin viisakas ja küsisin avalikult, et äkki vastavad korraldajad, ja äkki on ka mu küsimusest teistele abi ja julgustust...
PS. Eks osadel seltskondadel ju ka mingi auto või buss kaasas, mis nodi tassib, selliseid ma nägin lausa eelmine aasta seal telkimisalal... ma vähemalt oleks viisakas, jätaks oma auto parklasse
PS. Ega see veel arutlusel, kas minek auto või mootorrattaga
hommikust!
Uurisin nüüd täpsemalt seda auto asja. Lugu siis selline, et jalamehi mototoobri alale sisse ei lasta. Kui tuleb keegi mootorrattur koos saateautoga, siis saateauto saab lisatasu eest sisse ning saateauto jääb selle mootorratturi vastutusele, kelle saateauto on. Muidugi kas saateauto on põhjendatud, jääb korraldaja otsustada kohapeal. Keeruline sõnastus tuli, aga põhimõte ju lihtne. Keegi ei tahaks, et tekiksid motomeeste alal probleemid teiste inimestega. Kui igaüks sisse saaks, siis poleks see ju enam motoinimeste ala.
Peadse kohtumiseni Saarel
Tervitades,
Polecat

-
polecat kirjutas:Keegi ei tahaks, et tekiksid motomeeste alal probleemid teiste inimestega. Kui igaüks sisse saaks, siis poleks see ju enam motoinimeste ala.
täpselt minu mõte.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
ja loodetavasti saavad kõik lugupeetud kodanikud sellest sellel aastal ka ilusti aru siis laabub üritus ilusti ja ei pea mootorrattad seisma järjekorras ning ootama kuni autojuhtidega jt peolistega vaieldakse parkimise ja telkimise üle
Keegi ei tule ju üritusele inimesi liigitama, lihtsalt tuleb teha mingid reeglid, et asi toimiks kõigile valutult
kui mootorrattur ei tule sellele üritusele oma rattaga, siis see ei tähenda, et ta ei ole mootorrattur, lihtsalt tal pole vajadust viibida motoalal, kuhu teised oma rattad ja telgid pargivad. See pole üldse välja mõeldud, et kellelegi liiga teha.

Siis jääb minu poolt ära see üritus sel aastal, kuna lähen tööasjus Saaremaale juba neljapäeval. Reedel peale lõunat lõpetan töö ja vot ei viitsi koju ratta järgi tulla, et kohe uuesti Saaremaale tagasi kihutada..
+358458693818
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.