liiklustrahvid kui maksud 2009

taux
Tsikkel: VTX 1800
Tänatud: 1 kord

Re: liiklustrahvid kui maksud 2009

Lugemata postitus Postitas taux »

a501322914 kirjutas:

Aga õnneks pole sinusugused kohtunikud :ner: Ja ega ma loll ole, ratas pole minu nimel ja üldsegi ei oma ma seaduse silmis mitte midagi, nii et jäävad ka sinusugused rahva riisujad pikkade moludega. Aga antud juhul jah, ega ma ei arva et jube cool ja anname minna, kimame kuidas jõuame. Korra lipsas käest ära :D Ise pole rulli keeranud siis :shock: ???

Ise ka õnnelik,et pole kohtunik :lol: .Rahvariisuja-väga huvitav võrdlus.Ise olen küll keeranu,trahvi saanud,ära maksnud japole nagu asi millega kiidelda. Aga lihtsalt kui nüüd pikemalt ette mõelda, siis suht mõtetu on endale mõne tonni eest " märk" külge saada. Õigussüsteem areneb ja sinu nimi ,isikukood jne pannakse andmebaasi. Ning kui sul juhtub kuhugi kontole tekkima mingi raha, või sinu nimele varanatuke-pannakse sellele käpp peale ja usu mind just sulle kõige ebasobivamal hetkel.
Tundub,et sinu näol on tegemist on noore inimesega ,kas kavatsed kogu elu nii elada,et endal midagi pole?? :?:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”