"Alasti" sõitmine → Re: ``Alasti`` sõitmine
Re: ``Alasti`` sõitmine
Et rohelistele midagi siit külge jääks, ütlen siinkohal algaja seljakoti arvamuse ära. Esimesel paaril sõidul oli ainus korralik asi peas olev kiiver, ülejäänud riided olid niisama kapist välja kaevatud. Kui turvavarustus ostetud sai ja sellega esimest korda sõitu läksin, oli tunne hoopis teine. Ma ei ütle, et varustuseta vasardaks kogu aeg kuklas, et "nüüd äkki kukume, nüüd äkki kukume" aga no kuulge - oma nahk on ikka nii nunnu, et rõõm on seda kaitsta
Koolitööna oli vaja teha pikk essee, teemaks võtsin siin foorumites läbi kajanud müüdid tsiklisõidu kohta. Peale materjalide ja statistika läbitöötamist ei ole mõtetki, et enam varustuseta ratta selga roniks. Ning tuttavad, kes kiivrit laenata tahavad, et nii muiste sõitu proovida, ei pääse enne jutule, kui korralik varustus olemas. Nende nahka ja luid ma oma südametunnistusele ei taha.
Keegi eespoolkõneleja mainis, et paistaks kaitseriietuses rolleri seljas 95% -le inimestest idioodina...ma ei tea, kelle jaoks Sa elad ja sõidad, enda või teiste? Ja muuseas - kujutage pilti, ka riigitöötajal on lõunapaus Ise teab, kas istub foorumis, seisab pea peal või läheb metsa maasikale.
Ohutut veeremist
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.