Estonian Bike Weekend

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

jansu24
Tsikkel: Versys 1000 SE

Re: Estonian Bike Weekend

Lugemata postitus Postitas jansu24 »

m2rka kirjutas:
efendi kirjutas:
13reede kirjutas:

Pole kunagi viitsinud Viljandis paraaditada aga kas siis paraad on tasuline??? Ma olen nagu aru saanud, et see pralle Sammulis on tasuline.. linnas s6itmise eest raha v6tta on ikka vist veits imelik...

Kulla mees, keegi ei küsi sult linnas sõitmise eest raha, sõida niipalju kui süda lustib. Raha maksad sa ikka üritusel osalemise eest ja reeglina läheb see raha esinejate tasudeks, platsi rendiks, peldikute rendiks, turvadele jne (see selgitus on juhuks, kui keegi tõesti aru ei saa, miks sellisele peole on vaja piletit osta). Paraad toimub peo raames ja sellest võtavad osa külalised, kes on peole tulnud. Kes peole tulla ei taha võivad Viljandis (või mujal) ringi sõita, mingit keeldu ei ole. Milleks Teile sinna paraadi vaja tulla on kui te ei soovi korraldajaid toetada hea ürituse korraldamisel. Pulmarongi te ju ei trügi sõitma kui see kuskil vastu tuleb?

Kes on see ülemjuut, kes sellise debiilsuse välja mõtles? Kogu jutt, kuidas tsiklimehed, -naised tunnevad yhtekuuluvust ja austust teineteise vastu ja kuida see on nagu eraldi elustiil jne jne... Ja siis keegi täitsa mees arvab, et mul pole vaja paraadsõidule ronida, kui ma ei saa/taha/suuda pärast kuskile läbule tulla... Kui mul on töö(nagu mul seda praegu on) ja õhtu poole veel sada kohustust, aga saaksin korraks siit vabaks, et vähemalt oma kodulinnas paraadsõit kaasa teha ja kui siis keegi ärihaist tsiklimees hakkab ulguma, et mida sa sõidad siin, sa ju pole maksnud, siis on asi küll ikka väga valesti...

m2rka'ga täiesti nõus...

Ma ei tea, kas efendi on ise kah korraldaja või mitte, aga sellist juttu suust välja ajades võite KORRALDAJAD küll ennast põlema panna!!! Kui siiamaani oleks olnud ehk mõeldav see variant, et pärast paraadi oleksin ehk ka peost osa võtnud, siis nüüd on see variant välistatud...

Viimati muutis jansu24, 27 Juun 2009, 11:15, muudetud 1 kord kokku.
Terv,
Jansu

V-mootor on nagu lõvi taltsutamine ja rida mootor nagu kassi piinamine :)

HYOSUNG GT650Ri
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

m2rka kirjutas:

Kes on see ülemjuut, kes sellise debiilsuse välja mõtles? Kogu jutt, kuidas tsiklimehed, -naised tunnevad yhtekuuluvust ja austust teineteise vastu ja kuida see on nagu eraldi elustiil jne jne... Ja siis keegi täitsa mees arvab, et mul pole vaja paraadsõidule ronida, kui ma ei saa/taha/suuda pärast kuskile läbule tulla... Kui mul on töö(nagu mul seda praegu on) ja õhtu poole veel sada kohustust, aga saaksin korraks siit vabaks, et vähemalt oma kodulinnas paraadsõit kaasa teha ja kui siis keegi ärihaist tsiklimees hakkab ulguma, et mida sa sõidad siin, sa ju pole maksnud, siis on asi küll ikka väga valesti...

Hetkel oled see juut sina, kes sa tuled tasuta paraadi sõitma ja pärast sõidad minema.Paraad korraldatakse ürituse raames ja paraad on üks ürituse osa.Üritusel on olemas pilet, mis maksab teatud summa raha.Selle pileti lunastamisel saad sa osaleda kogu üritusel k.a. paraad.Saad kasutada tualette, saad kuulata erinevaid bände.Tead sa üldse, mis ettevõtmine on ainuüksi paraadi korraldamine/reguleerimine?Paistab, et ei tea.
Shit doesn't just happen - shit takes time, effort and money

Lause "Ma üritusele ei tule aga paraadi sõidaks küll" hakkab päris populaarseks muutuma.Kurb.

Challenge the Adventure.Ride The World

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Õige kah, ei ole siin masu ajal enam miskit tasuta klouni mängimist, köhi aga papp välja ja mängi siis :twisted: :mrgreen:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Primo kirjutas:
m2rka kirjutas:

Hetkel oled see juut sina, kes sa tuled tasuta paraadi sõitma ja pärast sõidad minema.Paraad korraldatakse ürituse raames ja paraad on üks ürituse osa.Üritusel on olemas pilet, mis maksab teatud summa raha.Selle pileti lunastamisel saad sa osaleda kogu üritusel k.a. paraad.Saad kasutada tualette, saad kuulata erinevaid bände.Tead sa üldse, mis ettevõtmine on ainuüksi paraadi korraldamine/reguleerimine?Paistab, et ei tea.
Shit doesn't just happen - shit takes time, effort and money

Lause "Ma üritusele ei tule aga paraadi sõidaks küll" hakkab päris populaarseks muutuma.Kurb.

Siiski, siiski...minu mäletamist mööda HD Estonia küll Volbrimöllu paraadist osavõtjatele pileteid ei müünud. Kes tahtis pärast Slade kuulata ja Saltzburgis maurata, see ka maksis.
Paraadist osavõtvate rataste (suur) arv peaks ju olema parim reklaam kogu üritusele...

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Milline reklaam see on, kui paraadis on 1000 ratast, kellest 100 ostavad hiljem üritusele pileti??? Mis mõttes PARIM REKLAAM?
Ja ma ei saa sellest aru et kui kõik on nii pahasti siis käed jalad terved, korraldage asju mis on super head - Piratica üritused on siiani hiilanud suhteliselt parima korraldusliku poolega Eestis, kui keegi suudab paremini siis andku aga minna

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

reportaaz kohapealt:

ilma klaaris ilusaks. Kõik kes on plaaninud tulla, tulge kindlasti ja jõuate ka, sest mängud hakkavad kella 3est :) Edasi kari bände- Cookies ja Kosmikud ja teised.
Saun on soe, siga valmib ja järve vesi soe!

väinz

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

rockhell
Tsikkel: Honda africa twin 750
Tänanud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rockhell »

:D vapsee nalja number..
mina tean korraldamistest nii mõndagi.. ja 300 eeku per kärss on ilmselgelt palju!
tohib kysida, mis asi selle juures nii palju maksab?
bandid, mis sinna tulevad ei ole kallid! (tean) ok ainult kosmikud on suhteliselt .
peldiku rent ei ole väga kallis (tean)

ja eelmine aasta oli kyll see asi suhteliselt mage, niiet 300 eeku :D haha..
krt korralikud festivalid maksavad nii palju.
ei tulnud see aasta just sellepärast sõitma, et keegi paneb ikka ohtralt juuti.

viimasel ajal on eriti hale see, et siukeste yrituste pärast nööritakse nii julmalt.. sest mõni isa mõtleb endale sellega kasu teha, mitte kuludega nulli tulla!
Tsiklimeeste/naiste yhtekuuluvus my ääs.. (lol)
1 eesti suurimaid festareid mis on veel tulekul maksab 150 eeku.. rohkem möllu ja bande ja õlut.. 2 lava + 2 kirsimäge pluss telkald jne jne..

ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Kui õllesummerit pead silmas, siis annad ikka endale aru mis on rahva arvu erinevus SEAL vs tsiklikokkutulekud, ma loodan. Ehk siis mõikab miskit.

Loud pipes save lives!!!

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

rockhell kirjutas:

mina tean korraldamistest nii mõndagi.. ja 300 eeku per kärss on ilmselgelt palju!
bandid, mis sinna tulevad ei ole kallid! (tean) ok ainult kosmikud on suhteliselt .

viimasel ajal on eriti hale see, et siukeste yrituste pärast nööritakse nii julmalt.. sest mõni isa mõtleb endale sellega kasu teha, mitte kuludega nulli tulla!
1 eesti suurimaid festareid mis on veel tulekul maksab 150 eeku.. rohkem möllu ja bande ja õlut.. 2 lava + 2 kirsimäge pluss telkald jne jne..

Loll oled Sa või täis? :roll:

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

maiasmokk
Tsikkel: K1200GT

Lugemata postitus Postitas maiasmokk »

(w) vaevalt et täis.. peale esimest viina reeglina rahanumber pole enam nii oluline

Meelitused on kui näts, naudi kuid ära alla neela.
Imre
Kasutaja avatar

Harri-V
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Harri-V »

Sai mõned pildid seal paraad alguses klõpsitud. Mis alateema alla oleks kõige mõistlikum neid jagada? Oskab ehk keegi öelda?

http://www.shadowphotography.deviantart.com - pildistan kõike mis liigub, roomab, sõidab ja kõnnib :D
53857073 - kui mingit abi vaja, võite helistada :)
Kasutaja avatar

Torch
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Torch »

Pane siiasamma näiteks , kuna selle ürituse pildid ju.

RIDE BREAK FIX REPEAT

Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R
Kasutaja avatar

Harri-V
Kontakt:

http://nagi.ee/photos/djendless/sets/209303/

album on siis siin :) Head vaatamist, kui keegi kellegi ratta ära tunneb siis hea :)
Pilt
Omaniku enda sõnade kohaselt pidi ta samuti siia seltsonda kuuluma, ütles kyll oma siinse kasutajanime aga oma kilu mäluga läks meelest :(

http://www.shadowphotography.deviantart.com - pildistan kõike mis liigub, roomab, sõidab ja kõnnib :D
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

mmm...

ma olen tükk aega juba unistanud sellise Agusta proovimisest... äkki teab keegi omanikku, saaks ehk mingit diili teha (mootorratta rent 30 min-ks vms...)

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Kui hästi lunid ja palud siis võin anda kontakti (juhul kui ta lubab loomulikult kontakti anda).

pacaan kirjutas:

mmm...

ma olen tükk aega juba unistanud sellise Agusta proovimisest... äkki teab keegi omanikku, saaks ehk mingit diili teha (mootorratta rent 30 min-ks vms...)

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Jambolaya

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

rockhell kirjutas:

kõik on kinni inimese enda prioriteetides... keegi leinab Jacksonit taga täna, kellelgi on ükskõik ja keegi on selle üle rõõmus.
Mina oleksin nõus olnud loovutama võimaluse eest olla Bukaresti asemel hetkel Bikeweekendil 100 eur'i... Maitseasi.

Hetkel mootorrattatu
Kasutaja avatar

Harri-V
Kontakt:

Hetkel seal Viljandis sõitis sellega igatahes naisterahvas :) Kui keegi kes teda teab võiks mulle saata pm. ta kasutajanime, saaks saata talle mõnedki pildid tema rattast :) Naise jutu kohaselt pidavat see 320/km/h välja minema mida on ka proovitud. Ja eestis pidi neid üldse kaks olema. Igatahes see ratas torkas ikka silma teiste bike`ide seas :)

Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Käid homme sipsti ennem hommikusööki Vilniuses ära, teed ostja näo pähe ja küsid proovisõitu http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... rigin=PARK

pacaan kirjutas:

mmm...

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

VWman kirjutas:

Käid homme sipsti ennem hommikusööki Vilniuses ära, teed ostja näo pähe ja küsid proovisõitu http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... rigin=PARK

pacaan kirjutas:

mmm...

kle, see leedu oma ple päris see (750), kohalik tundus tonnine olema, vähe haruldasem. standardkujul 320kmh reaal-lõppkiiruses kahtlen muidugi sügavalt :roll: kuid võimsus pole kindlasti see mille pärast see ratas mulle meeldib...

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

pacaan kirjutas:

mmm...

sellega peaks sõitma Hr Kostja (vabandust kui nime valesti kirjutan) naine. Motoboxist saad kindlasti kontakti. härra ise on lahe ja sõbralik,usun,et pole probleeme Sul saada kaubale temaga. :bsmile:

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

rockhell kirjutas:

Kui sa nii kõva korraldamise kärbes oled, siis peaksid teadma, et bändide esinemiseks ja peldikute paigutamiseks on vaja territooriumi. Et esineja(d) oleks üleüldse nõus tulema, on vaja helitehnikat. Et "sina" saaksid aru, mis ja kus toimub, et sul oleks päevasel ajal tegevust, on vaja õhtujuhti(e) Et sa saaksid ennast turvaliselt tunda, nii maal kui ka vees! - on jällegi vaja inimesi. Lisaks väga hea suhtumine külalistesse, mis ei ole ühegi rahaga mõõdetav.
Mehed näevad oma igapäeva tegemiste ja perede kõrvalt kuid vaeva, et ürituse toimumine võimalikuks osutuks, tänases olukorras riskivad arvestatavate summadega, sest "masu" tingimustes pole võimalik prognoosida külastajate rohkust. Ja sul on midagi haukuda, tuues näiteks mingi asja kus on kaks lava, mis on ka su ainuke meelelahutus kogu ürituse vältel...
Kvaliteedil on oma hind ja need kes üritusest osa said, ei ole kindlasti pettunud. Paraadi sõita ei ole keegi keelanud, alustad vähe teisest kohast ja võid uhkusega linnarahvale näidata, et kuulud ka nende hulka, kes omalt poolt panustades teiste ettevõtmisele õla alla panevad, ise vastutasuks häid kontserte, sauna ja palju muud mõnusat meelelahutust saavad.

Piratica MC-le tänusõnad hea ürituse eest :bsmile:

Kes mett teeb, see mett sööb!

lucky13

Lugemata postitus Postitas lucky13 »

Suur aitähh korraldajatele! Igati viisakas ja fun üritus oli. Erilised tänusõnad Vikile kes aitas meie kirju seltskonna hädast välja tatoveeringu lihvimisel. Meeldiv kasulikuga ühendatud ja rahul kõik Tallinnast kuni Peterburini :wink: (w)

Kasutaja avatar

tintsu
Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tintsu »

blondiin :)
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Mina tänan Piratica MC-d hea kokkutuleku eest. Tänan soomlasi, kes on lihtsalt mega chill kaader ning kes võtavad kõike mõnuga. Siis veel StarRiderseid öise suitsupeki ja Ukraina sibulate eest ja loomulikult kõiki kes kohal olid.
Minumeelest oli väga mõnus.

väinz

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Käidud ja seltskond ja esinejad nauditud. Igati kordaläinud üritus. Tagasiteel sai maanteel jänest tsikliga taga aetud aga enne kätte saamist pani paremale põllule vehkat, ei hakanud järgi minema :)

PS. Oleks ma teadnud, et mu eelmisest kirjutisest nii suur kisa tõuseb, oleks kirjutamata jätnud.

Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Ah.. mis te lambad kaklete.
Nagunii olen mina kunn ja tean kõike kõigist paremini :D

Äitäh aga:

1. Piratica klubile igasuguste vastutulekute eest (w) ja Urbo - ma maksin selle kuradi tee ära! :D
  2. Nendele, kes massaažis käisid (w)
  3. Nendele, kes kohal olid - sest mida aeg edasi, seda rohkem tajun ma sellist mõnusat chilli... Noh... Et soola on koos juba näputäis söödud ja on, mida meenutada.. Ning on ka, mida koos ette võtta... See on nii tore minuarust.
  4. Nendele, kes Mufista nime peale ei killi mind ära vaid suudavad asju siiski huumoriga võtta (w)
    Ärge nüüd jumala eest arvake, et ma mölisemise järgi jätan! :)

NB! Stripp oli kuradima pikk... aga piiga oli läbi aegade ilusaim.
Seega.... hea ju, et sai pikalt ilusta piigat jõllitatud??? :D
EDIT!
Ouh! Cookies üllatas nagu 100'ga!!! Me alguses arvasime, et see suurte rindadega ongi strippar. Meie meeleheide kui avastasime, et ei võtagi pluusi seljast ära! :D
Ja väike Venno on sellise tugeva häälega? Hämming, hämming...

Lugupidamisega,

Muf

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

Bruno
Tsikkel: Suzuki TL 1000R; Buell XB12S
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Bruno »

Põletajad MC kohal olnud liikmed on üritusega 100% rahul. Respekt vägeva korralduse ja organisatoorse poole eest, mis ürituse külaliste jaoks kobedalt sujuma pani, Piratica MC-le.

Järgmiste trettide, rokkimiste, õlledeni. :bsmile:

Bruno
Põletajad MC
Tartu

Suzuki TL 1000R
Buell XB12S Lightning

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

trixu kirjutas:

pole vaja enam :)

Noh, said otsa peale vä? (togi)

Kasutaja avatar

trixu

Lugemata postitus Postitas trixu »

reimps kirjutas:
trixu kirjutas:

pole vaja enam :)

Noh, said otsa peale vä? (togi)

Sain küll :D Aga sellele üritusele ma ei läinud. Tundus veidi jama. Arvan, et mul oli pullim nädalavahetus teise seltskonnaga kui seal järve ääres ligunedes oleks olnud.
Paraadi vaatasime tee äärest. 300.- seal osalemise eest küll ei hakand plekkima :wack:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

trixu kirjutas:

Paraadi vaatasime tee äärest. 300.- seal osalemise eest küll ei hakand plekkima :wack:

naistele oli tasuta ju :wink:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”