Kui vajad abi Inglismaalt tsikli,auto,voi varuosa ostul.
Re: Kui vajad abi Inglismaalt tsikli,auto,voi varuosa ostul.
Lisan natuke infot varuosa tellijatele:
1.Soovitan alati jalgida ostes,kas muuja on nous saatma pakki Eestini,sest vastasel juhul tuleb kahjuks tasuda paki transpordi eest 2 x.Esimesel korral paki saatmine minu UK aadressile ja teine kord minu juurest Eestini.
2.Pakk voib jouda tavapostiga teieni kiiremini ja oma postiaadressile.
3.Juhul,kui muuja pole nous saatma valismaale,siis palun eelnevalt uurida minu kaest,millal on mul esimene voimalus see pakk Eestisse toimetada ja seejarel otsustada,kas see aeg on vastuvoetav.
Ei midagi isiklikku ,aga on tekkinud moned arusaamatused paki kattetoimetuse ajaga,sest minul soltub see eelkoige autode ja tsiklite hulgast s.t.kas olen juba valmis saatma treilerit ja monikord ka treilerifirma logistikast.)
See jutt ei olnud moeldud,kui nutulaul tellijatele,sest siiani olen koigiga normaalselt kokkuleppele saanud ja ka tellijad minust aru saanud
Nii,et edu.
Timo 00447861120359
p.s.tsiklihuvilistele,viimasel kahel kuul olen saatnud treilereid regulaarselt 2-3 nadala tagant ja seega voimalus ratast ostes see suht kiiresti katte saada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.