Superbikega sõit seljakotina

Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Re: Superbikega sõit seljakotina

Lugemata postitus Postitas No_name »

Baigi peal oskamatu seljakott on pinnuks tagumikus. Sai siin endale selline sõps leitud, kes tahtis sõita ja noo kuidagi ta ei suuda seal taga olla.
1)on nagu sült ja vajub sulle enda keharaskusega peale. Iseenesest peaks see ju hea olema, ta ei kao ära kuskile. Kuid minu munad seda nii ei arvanud kui koguaeg olid surutud enda keha 84kg pluss kaas reisija 50-60kg raskusega vastu paaki. Seda mitte pidurdades vaid koguaeg.
2) Seljakotil oli loll komme vahtida üle ühe õla, ja seda tegi ta nii välja kallutatult ,et painas ratast maha. Raskuskese läks küljele.
3) Saad koguaeg tuult kraesse, sest lamavat asendist on seljakotiga võimatu võtta. Sest tema on kõrgemal kui sina.
4)Ja kurvide läbimine on omamoodi teema.
Sai seletatud küll kuidas ta olema peab jne. Kuid minu jutt oli kui hane selga vesi.
Igastahes oskamatu seljakotiga on sõitmine piin ja endale sellist reisi enam ei soovi. Selliseid reisijad on mul olnud 50%

Et täiesti OT pole, siis varsti leiad kindlasti siit mõne edeva baigivenna. Kõik on siiski läbirääkimiste küsimus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”