"Alasti" sõitmine → Re: ``Alasti`` sõitmine
Re: ``Alasti`` sõitmine
Kroox kirjutas:Painteddeath kirjutas:Pläkutan ka siis veidi.
Enamus inimesi kes propageerib tuliselt pidevalt täis varustuses sõitmist on suhteliselt pühapäeva sõitjad (kes tunneb puudutatult - jus siis on põhjust
) . Ärge saage valesti aru, pooldan ise ka kaitsmete kandmist ja turvalist sõitu aga püüa sa sõita oma täis varustuses linnas kui on ligi 30+ kraadi sooja.
Eestis on selles mõttes isegi hea kliima et soosib varustuse kandmist. Eelmisel aastal juuni keskel Lissabonis nägin ühtainust meie mõistes 'täisvarustuses' ratast ja see oli prantsuse motomatkaja. Rollumehed kulgesid lühiksed püksid + T-särk, tsiklistid teksad teksad + särk.. Kui päeval on 30+ ja öösel 20 kraadi sooja ning kaherattaline igapäevaseks liikumiseks mitte lõbusõiduasi siis ma ei kujuta ette kuidas see igaks sõiduks täisvarustusse ronimine käiks. Portugali motopolitsei stiilinäide ka -
Bukarestis olen ma täheldanud variante seinast seina. Kui temperatuuri järgi tekiks endal kiusatus teksad-õhuke tagi-kiiver-kindad varustuses sõita, siis liikluspildis on kombinatsioone erinevaid. Sõidusaapaid ei ole täheldanud ühelgi, kiivreid kannab ilmselt 99.5%. Püksid alates shortsidest, jätkates katkiste teksade ja lõpetades õhemapoolsete, ilmselt ilma kaitsmeteta sõidupükstega. Seljas... t-särgist sõidutagini. Kindaid enamasti ei kanta. Väga sageli on näha kombinatsiooni kiiver-särk-seljakaitse-teksad-tossud.
Issanda loomaaed on kirju Samas vaadates seda minu jaoks ülisegast liiklust, kus neljarealisele sõidusuunale mahutab ennast 5-6 autot, tahaks ennast nii kukkumiskindlaks teha kui see vähegi võimalik on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.