"Alasti" sõitmine → Re: ``Alasti`` sõitmine
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Re: ``Alasti`` sõitmine
Ise kannan üldjuhul alati termoriideid all mis on tugevdatud teatud kohtades kevlariga. Isegi suhteliselt palava ilmaga , sest see riietus püüab hoida keha temperatuuri ja hindab suurepäraselt.
Hotsep - aga kui sina kukud veidi joogise peaga trepist alla ja jääd invaks(ptüi ptüi ptüi), miks siis mina peaksin plekkima neid sots kulusid? Sest see on ühiskond ja see on kõigi meie huvides, et me üksteist toetaksime.
Teksadega sõidan ka tihti kuid kannan alati kaitsemid seal all.Mina jällegi vaatan veidi imelikult neid vendi kes ei kanna seljas koorikut. Kannavad küll põlve ja küünarnuki jms, kuid selg täiesti kaitsetu mis on vaat veel kõige suurem ohuallikas invaks jäämisel(ja ärge tulge rääkima, et see pehme pläust seal sõidujopedes kaitseb löögi eest). Kuna mugavus on selline tüüpiline voorus mille ohvriteks me langeme siis on vaja kompromisse teha. Eales ei soovitaks ma mingi plätude ja lihtsalt lühkaritega sõita, rääkimata veel ilma kiivrita, kuid põrgupalavust taluda tipptunnil täisvarustuses on ka minu arust idiootsus. Kui sa sõidad peaaegu iga päev ajades oma igapäevaseid asju tsikliga(nagu mina) siis tasub loomulikult mõelda erinevatele sõiduriietele vastavalt ilmale.
Ise sooviksingi veel vaid võrgus ülakeha kaitsemeid ja siis oleks see palava ilma probleem ka lahendatud.
PS: Ma tahaks näha neid politseinikke kes tulevad sind läbi kompama, et aru saada kas sul ikke on kõik kaitsmed olemas.
*kas sul poiss seal all pool ikka kaitse olemas, ah las ma ise *
http://www.pohjatuultepojad.net
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.