"Alasti" sõitmine → Re: ``Alasti`` sõitmine

M&M

Re: ``Alasti`` sõitmine

Lugemata postitus Postitas M&M »

Issand jumal, miks teile sellised asjad ette jäävad? Vahest väikevenna rolleriga sõitnud siis samuti lühikeste pükste ja plätudega, kõvasti mõnusam kui täisvarustuses. Pealegi kui ma paneks oma varustuse selga rolleriga sõites, siis 95% inimestest vaataks mind kui idiooti. Väikevend sõidab mul samuti teksade ja t-särgiga, enne sõits mingi käraka can'i kiivriga kah veel. Õnneks ostis endale vähemalt nüüd korraliku kiivri ja kindad, pärast kukkumist (jalaluu katki ja värki) kaalus kah sõiduvarustuse ostmist, pani mingis netipoes juba ostukorvi mingit alpinestar kraami täis ja küsis vanematelt raha, pärast raha kättesaamist läks tellimus hoopis kusagil scooter attacki vms. ja sealt tuli päris suur kastitäis mingeid malossi ja polini juppe rollerile, et seda kiiremaks "tuunida".
Aganoh, ega oleks natuke imelik olnud vaadata kah mingit 15 aastat tatti mingi 15 000.- alpinestar võidusõidu varustus seljas (arvatavasti oleks need talt jõuga käest võtnud ja enda varustuseks kuulutaud :twisted: ).
Vahest kui kuskile poodi või kuhugi lähen siis samuti ei vaevu varustust selga panema, mida ma higistan selles, varustust kasutan siis kui õhtul sõpradega lihtsalt tsikkliteg kruiisima või mõne pikema sõidu ette võtan.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”